Pistol Stalker M906

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Pistol Stalker M906

Post by radu.b »

Buna ziua.
Va anunt pe acesta cale ca firma Arrow a marit gama pistoalelor cu bila de cauciuc marca Zoraki cu inca un model Stalker M906.
-Calibrul 10x22T,
- Semi Automatic – Single Action,
- Capacitatea incarcator 6+1,
- Lungimea tevii 71mm,
- Greutate cu / fara cartuse 499/465 Gr.
- Lungime totala 143 mm.
- Latime 25.5mm
- Inaltime 105 mm.
Variante: Black , Black Mat, Chrome, Titan.
Pret 586lei.
Image
tevez

Re: Pistol Stalker M906

Post by tevez »

Foarte fain. Se măreşte nr. de modele de pe piaţă. Zoraki 917 pe bilă avem vreo şansă să-l vedem pe plaiuri mioritice?
Ştiu că urmează să se lanseze şi cred că ar fi foarte apreciat. :D
http://arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=2684
dica.G

Post by dica.G »

Buna ziua.
Sincer, eram ferm convins ca o sa apara la vinzare in magazinele Arrow, nu de alta, dar face parte din produsele Target technologies LLC. A aparut intai Streamer-ul, apoi Smerch-ul.....ce urma?
Problema era cand apare si la ce pret .
O zi buna.
P.S.
Prin iarna am vrut sa cumpar un Zoraki M906 P.A.K. , arata asa de bine si cadea asa de bine pe mana....
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
onyboy

Post by onyboy »

Foarte misto, e bun de pus la ciorap:D o fi acelasi gen de teava ca la streamer? sau dintro bucata!?:D
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Sabin_C_V(Fort18R)

Post by Sabin_C_V(Fort18R) »

Daca are teava ca Streamer 2014 de 3cm reali.....
Fort 18R
dica.G

Post by dica.G »

Sabin_C_V(Fort18R) wrote:Daca are teava ca Streamer 2014 de 3cm reali.....
Daca are teava ca Streamer-ul (si asta foarte sigur, tinand seama ca turcii au un fix la ideea ca :"ce este bun nu schimba!!"), este mai mult decat OK.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
tiger

Post by tiger »

Sabin_C_V(Fort18R) wrote:Daca are teava ca Streamer 2014 de 3cm reali.....

Stii cum se zice "nu conteaza cat de lunga o ai(teava... de la pistol :lol: ), conteaza cum o folosesti" :D
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Asa zic cei care o au scurta (teava) :mrgreen:
tiger

Post by tiger »

Normal... Nu? :lol:
Sabin_C_V(Fort18R)

Post by Sabin_C_V(Fort18R) »

Nimeni De Nicaieri wrote:Asa zic cei care o au scurta (teava) :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Fort 18R
DanielT

Post by DanielT »

Buna ziua.ma socheaza ca este o asa cenzura pe forumuri si se preface lumea ca Grand Power nu exista.pe forumul celalat m-ia si sters contul ca sa nu pot sa vorbesc.toate zamacele astea le promovati dar ;lumea sa stie ca exista si otel integral nu numai din astea care tragi cu ele cu parcimonie cand e cald afara ca pe ger crapa, ca daca tragi in stilul drG crapa, daca nu stiu ce crapa.este si fortul da.dar este un zamak mai evoluat. cenzura si minciuna.pacat ca unii cu experienta care au crapat toata gama de iegzemplare de burlane cositorite Rohm au fost eliminati si ramaneti incremeniti in proiect iar dincolo la romsedc mi sa sters contul ca deranjam.poate le pica iaras hostingul sau au gasit sponsorizare.scuze ca nu pun majuscule si spatiu dupa punct asa m-am obisnuit. va urmaresc de mutl
cu stima
sepuku

Post by sepuku »

-Urmareste-ne !!! si zici ca gp e next level,a???...fort,un zamac mai evoluat??? timpul o sa rezolve si problema fiabilitatii unuia sau altuia !!! aici esti binevenit,nimeni n-o sa-ti stearga posturile atata timp cat ele or sa fie decente. -Pe multi dintre noi gp,ul nu ne-a impresionat,dar las pe cei ce au testat ambele modele,gp si fort sa faca lumina. -Sau poate vii tu cu detalii pro pt gp.
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
sith

Post by sith »

DanielT wrote:Buna ziua.ma socheaza ca este o asa cenzura pe forumuri si se preface lumea ca Grand Power nu exista.pe forumul celalat m-ia si sters contul ca sa nu pot sa vorbesc.toate zamacele astea le promovati dar ;lumea sa stie ca exista si otel integral nu numai din astea care tragi cu ele cu parcimonie cand e cald afara ca pe ger crapa, ca daca tragi in stilul drG crapa, daca nu stiu ce crapa.este si fortul da.dar este un zamak mai evoluat. cenzura si minciuna.pacat ca unii cu experienta care au crapat toata gama de iegzemplare de burlane cositorite Rohm au fost eliminati si ramaneti incremeniti in proiect iar dincolo la romsedc mi sa sters contul ca deranjam.poate le pica iaras hostingul sau au gasit sponsorizare.scuze ca nu pun majuscule si spatiu dupa punct asa m-am obisnuit. va urmaresc de mutl
cu stima
Da, doar GP-ul e cel mai tare ... Am mai auzit-o de la cineva caruia i s-a sters contul aici pentru comportament ... :wink:
Auzi, n-ai vrea tu sa scrii intai mai bine romaneste, ca fac eforturi sa inteleg ce vrei sa spui.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
macarici

Post by macarici »

sith wrote:
Da, doar GP-ul e cel mai tare ... Am mai auzit-o de la cineva caruia i s-a sters contul aici pentru comportament ... :wink:
Auzi, n-ai vrea tu sa scrii intai mai bine romaneste, ca fac eforturi sa inteleg ce vrei sa spui.
Mai degraba,sa nu mai faca eforturi de scrie voit anapoda! :wink:
Image
tevez

Post by tevez »

:lol:

A mai auzit cineva ceva despre "Glockul" turcesc ce urma să vină la noi în ţărişoară?
Eu m-am potolit pentru o vreme cu achiziţiile dar am pe cineva care l-ar dori.
Stalker şi Streamer văd că sunt pe site şi deci şi în magazine, cine zicea că nu se
mai importă?
Post Reply