Sfat achizitionare pistol bile

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

micutzu29

Re: Sfat achizitionare pistol bile

Post by micutzu29 »

Multumesc frumos atat voiam sa stiu, daca am gasit deja sau mai tre sa caut
FORT 12R 9mm pa
Sefu

Post by Sefu »

Buna, sunt membru nou in acest forum insa il citesc de vre-o 4 ani si datorita parerilor expuse aici tot acum 4 ani am achizitionat un zamac numit Walther PP. Am crezut k e cea mai buna arma de autoaparare de pe vremea aceea. Acum 2 saptamani mi am cumparat un Fort 14R si vreau sa va spun ca e o arma extraordinara in ciuda faptului ca voi nu prea o laudati. Este din otel si are o precizie foarte buna. De atunci tot trag cu ea si nu ma mai satur :) . De fiecare data se comporta excelent si o recomand cu toata increderea !
tevez

Post by tevez »

Sefu wrote:Acum 2 saptamani mi am cumparat un Fort 14R si vreau sa va spun ca e o arma extraordinara in ciuda faptului ca voi nu prea o laudati.
În afară de dimensiunele care nu se potrivesc oricui pentru purtat zilnic, Fort 14 este o armă super din categoria bilă de cauciuc şi cred
că opinia în acest sens este aproape unanimă pe forum. Este excelent ca putere, preczie, fiabilitate, ca dealtfel toată gama Fort.
Guest

Post by Guest »

Sefu wrote: Acum 2 saptamani mi am cumparat un Fort 14R si vreau sa va spun ca e o arma extraordinara in ciuda faptului ca voi nu prea o laudati. !
De unde ai tras concluzia asta? In afara de @nedumeritu, nu cred ca a mai zis cineva ceva rau de Fort
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Sefu

Post by Sefu »

Cred ca din greseala am citit mai mult ce a postat nedumeritul, sorry :(
Sefu

Post by Sefu »

Intr-adevar, cred ca o sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu dimensiunile si greutatea lui, fata de walther care, uneori uitam ca- l am. Sunt taximetrist si tinand cont de faptul ca lucrez mai mult noaptea...
sith

Post by sith »

Sefu wrote:Buna, sunt membru nou in acest forum insa il citesc de vre-o 4 ani si datorita parerilor expuse aici tot acum 4 ani am achizitionat un zamac numit Walther PP. Am crezut k e cea mai buna arma de autoaparare de pe vremea aceea. Acum 2 saptamani mi am cumparat un Fort 14R si vreau sa va spun ca e o arma extraordinara in ciuda faptului ca voi nu prea o laudati. Este din otel si are o precizie foarte buna. De atunci tot trag cu ea si nu ma mai satur :) . De fiecare data se comporta excelent si o recomand cu toata increderea !
Sefu wrote:Cred ca din greseala am citit mai mult ce a postat nedumeritul, sorry :(
Cred ca de vreo 4 ani citesti doar posturile lui @nedumeritul, cum se face atunci ca ai luat Fort si nu GP? Ti-a soptit vreo pupaza ? :mrgreen:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Sefu

Post by Sefu »

In primul rand mi a placut cum arata, apoi am citit despre el. Imi plac pistoalele mari. Daca vreodata in viata asta o sa-mi cumpar un pistol cu glont, cu siguranta va fi DESERT EAGLE ;)
cris091

Post by cris091 »

zi firma si indicativul sa iti dau niste sfaturi ok?
Sefu

Post by Sefu »

Stai putin... Te referi la taxi nu? Esti din SV?
miodrag

Post by miodrag »

va salut pe toti!
Citesc forumul de ceva vreme dar asta e prima mea postare. Inca nu sunt posesor de arma dar sper sa devin.
Dupa ce voi obtine autorizatia de cumparare voi achizitiona un RG88 si intentionam sa-i schimb imediat teava(la armurier bineinteles)
Acum am vazut pe un post al acestui forum cum ca mai nou RG88 ar veni din fabrica cu teava de Mauser!!!
poate cineva sa-mi confirme acest lucru?

Va multumesc
Streamer 2014
tevez

Post by tevez »

E posibil să găseşti RG cu ţeavă "de RG", sau cu ţeavă de Mauser direct din fabrică, depinde de magazin, de stoc, etc.
Din ce-am citit pe forum, se pare că în varianta cu ţeavă de Mauser, RG-ul nu mai e aşa de precis. De ce nu un alt
model? Sunt pe piaţă arme din oţel, rezistente, durabile dar mai scumpe, dar şi zamakuri ok, mai ieftine ca RG, de
exemplu Streamerul...
cris091

Post by cris091 »

buc :mrgreen:
Sefu

Post by Sefu »

Cred ca asta nu te poate impiedica totusi sa-mi dai sfaturile alea nu? ;)
cris091

Post by cris091 »

nu ,nici macar un fort 14 :D :lol: :mrgreen:
Post Reply