Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by Emanuel »

Ce dreaq' n-ai inteles, pramatie ?!? :twisted:

12 mm / kMol * volt-amper-reactiv supra log din sinus de Pascali per kg lumeni patrati radical indice 5 de pi-steradiani. Pe scurt - 12 mm ! HUOO ! :evil:

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
dcrist

Post by dcrist »

12,7 ce nu stii? avea un BMG, se pregatea pentru proba de biatlon la olimpiada viitoare din afganistan :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
marshall

Post by marshall »

tevez wrote:
aurorauno wrote:http://www.realitatea.net/politistii-i- ... 10050.html
Pasionat omul.Umbla cu scule nu jucari! :P
"De asemenea, cele două arme pe care Bercea Mondial le deţinea, una marca Benelli, de calibru 12 milimetri, şi una marca
Walter, de calibru 5,6, au fost ridicate de poliţişti şi vor fi vândute în regim de consignaţie printr-un magazin de specialitate,
urmând ca interlopul să primească banii obţinuţi."
12 ce? :shock:
:D
Bine ca n-au spus 12 cm :) Desi, la Bercea nu ar fi de mirare
La cat e de informata "presa", cred ca ma decid sa renunt la serviciile lor. Totusi, am vauzt si niste baieti care pareau informati, dar nu-i asculta nimeni.

Stiristu roman stie tot si nu are nici un fel de dubii: daca aplicam inversa lui Descartes inseamna ca nu gandeste si deci nu exista :mrgreen:
CZ 83
FORT 14R
danhati

Post by danhati »

Acu serios, la ce va asteptati ??? Normal ca are arme in calibrul 12 milimetri...Doar e analfabet...L-a pacalit vanzatorul : Uite aste e in calibrul 12 milimetri !!! Unicat Maria Ta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Guest

Post by Guest »

aurorauno wrote:http://www.realitatea.net/politistii-i- ... 10050.html
Pasionat omul.Umbla cu scule nu jucari! :P
Trebuie retinut ca acele arme nu au fost folosite la comiterea infractiunii de care este acuzat, fiind detinute legal . Legea noastra are grija sa te dezarmeze, chiar daca justitia nu s-a pronuntat :( . E totusi interesant ca armele au fost obtinute trecand prin tot filtrul politiei de acordare al permisului de arma pentru vanatori. Ar fi si mai interesante rapoartele de verificare ale politiei atunci cand a fost facuta lucrarea de autorizare (investigatii vecini, etc)
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Bill

Post by Bill »

Adevarul ca d-nu reporter mananca rahat. Cum poate sa spuna ca armele vor fi vandute in consignatie? Faptul ca au fost ridicate este normal, dar deocamdata pana la sentinta este nevinovat, curat si neprihanit, fecioara virgina si saracu e si bolnav dupa declaratia pirandelor "are cu ficatu, are cu capu si boala aia ca nu poate sta inchis". se vrea liber ca pasarea.
Pun pariu ca peste putin timp, victima Mercedes isi va schimba declaratia si va spune ca a cazut singur in cutit... de vre-o trei ori.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Da' io sa mor daca pricep ce soi de sportiv sau antrenor era "mundialu' " asta de avea drept la arma de tir! Si ce-mi mai place de cum rade el de politisti si procurori in fata cand le zice ca a dat spaga si si-a luat si permisul de conducere (si posibil si pe cel de arma cu glont)....
In alta ordine de idei, Bravo politistilor romani care pun mana pe arma. Rau imi pare ca nu au si ei totusi arme adecvate pentru ceea ce fac, respectiv in calibrul 9 mm, cu putere mare de stopare si nu carpati de 5.6...
Si ia uitati-va aici: http://stirileprotv.ro/video/politist-b ... o/60477254 un contra exemplu, cum ia el palme si pumni, dar nu e in stare sa-l imobilizeze pe cel ce-l bumbacea... P-asta l-as trimite paznic la Avicola Buciumeni! Si mai era si insotit de 3 comunitari!
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

MirceaCr wrote:Da' io sa mor daca pricep ce soi de sportiv sau antrenor era "mundialu' " asta de avea drept la arma de tir! Si ce-mi mai place de cum rade el de politisti si procurori in fata cand le zice ca a dat spaga si si-a luat si permisul de conducere (si posibil si pe cel de arma cu glont)....
In alta ordine de idei, Bravo politistilor romani care pun mana pe arma. Rau imi pare ca nu au si ei totusi arme adecvate pentru ceea ce fac, respectiv in calibrul 9 mm, cu putere mare de stopare si nu carpati de 5.6...
Si ia uitati-va aici: http://stirileprotv.ro/video/politist-b ... o/60477254 un contra exemplu, cum ia el palme si pumni, dar nu e in stare sa-l imobilizeze pe cel ce-l bumbacea... P-asta l-as trimite paznic la Avicola Buciumeni! Si mai era si insotit de 3 comunitari!
5.6 e ok la vânătoare, depinde de percuţie. .22lr e interzis, 22wmr sau Hornet e ok la anumite specii de vânat.
Cum n-au spus ce fel de 5.6 mm era, nu putem fi siguri cum era încadrată arma. Oricum, vânătorii au dreptul
legal
să deţină arme în .22lr doar pentru poligon.

Ăla care lua pumni şi palme...e o discuţie complexă, Bute nu cred că se bagă la salariul de poliţist, iar altul invincibil
eu nu mai ştiu. :P Cei 3 care nu s-au băgat sunt mai vinovaţi, el că n-a scos spray-ul, bastonul sau pistolul chiar, cei
de la protv care au dat ce le-a convenit lor, etc.
Cert e că se scapă prea uşor la noi. Şi dacă ultragiezi un poliţist, şi dacă un poliţist comite un abuz. Ia să fie 15 ani
de puşcărie fără posibilitate de ieşire pt. bună purtare sau suspendare, să vezi cum le-ar scădea tupeul.
Să nu uităm de ăla de la Mureş care i-a întors palma ţigăncii şi mai aveau un pic şi-l omorau cu pietre, i-au dat maxim
de pedeapsă. Oricum ai face nu e bine....
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:
MirceaCr wrote:Da' io sa mor daca pricep ce soi de sportiv sau antrenor era "mundialu' " asta de avea drept la arma de tir! Si ce-mi mai place de cum rade el de politisti si procurori in fata cand le zice ca a dat spaga si si-a luat si permisul de conducere (si posibil si pe cel de arma cu glont)....
5.6 e ok la vânătoare, depinde de percuţie. .22lr e interzis, 22wmr sau Hornet e ok la anumite specii de vânat.
Cum n-au spus ce fel de 5.6 mm era, nu putem fi siguri cum era încadrată arma. Oricum, vânătorii au dreptul
legal
să deţină arme în .22lr doar pentru poligon.

Ăla care lua pumni şi palme...e o discuţie complexă, Bute nu cred că se bagă la salariul de poliţist, iar altul invincibil
eu nu mai ştiu. :P Cei 3 care nu s-au băgat sunt mai vinovaţi, el că n-a scos spray-ul, bastonul sau pistolul chiar, cei
de la protv care au dat ce le-a convenit lor, etc.
Cert e că se scapă prea uşor la noi. Şi dacă ultragiezi un poliţist, şi dacă un poliţist comite un abuz. Ia să fie 15 ani
de puşcărie fără posibilitate de ieşire pt. bună purtare sau suspendare, să vezi cum le-ar scădea tupeul.
Să nu uităm de ăla de la Mureş care i-a întors palma ţigăncii şi mai aveau un pic şi-l omorau cu pietre, i-au dat maxim
de pedeapsă. Oricum ai face nu e bine....
errare humanum est !!! dar nu persevera. 22wmr e tot cu percutie pe rama. :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
MirceaCr

Post by MirceaCr »

La Pro au dat un comunicat al IPJ Dolj in care spuneau ca avea pe permis doua arme, una de TIR si alta de VANATOARE.... Cum dracu' le-a luat, de ce nu-i intreaba procurorii acum si pe cei care i-au dat carnetul de vanator, si pe cei ce i-au dat permisul de arma si pe 'ai de i l-au dat pe cel de conducere? (ptiu, m-am tampit, pun intrebari retorice!)

Cat il priveste pe acel politist, ala nu e politist cat timp nu e in stare sa se apere singur, nu va fi in veci in stare sa apere pe altcineva! Ala trebuia fain-frumos sa-i foota (scuzati limbajul) una in dinti cu garda Carpatiului, eventual sa-i puna un plumb in unul din picioare, apoi sa-l incatuseze! Plus ca nu era singur, era cu inca 2 de la comunitara, pardon, locala! Dar el ce face? se ridica, se plimba, suna superiorul, colegii si incaseaza pumni! Imi pare rau pentru bataia pe care si-a luat-o pentru ca si-a facut o data meseria, insa nu e demn sa poarte uniforma aia, nu este in stare sa o apere!
Форт 17 Р
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Pregatirea fizica le este necesara politistilor doar sa treaca oarece examene, in rest, Dumnezeu cu mila. Dupa scoala poate cei de la formatiunile de misiuni speciale sa mai treaca prin sala de sport, restul....functionari. Au mai mult de scris rapoarte decat de patrulat, d-apoi sa mearga si la sala.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
bozo

Post by bozo »

Mai ce le stie barty asta pe toate! Ca un om mare!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Oops ! Iar m-a luat gura pe dinainte si-am divulgat secrete militare . Am subminat capacitatea de lupta si-a aflat lumea interlopa ca nu stiu toti politistii kung-fu. Ce Doamne iarta-ma mai Bozo ! Mai acum ceva vreme va uitati dupa avioane cand bagau ciorile vastu la caraiman si-i ardeau pe fraieri pe strada, in semn de protest ca v-a taiat 25% si vrei sa te credem ca acum, pentru accelasi salariu, rupeti de buna voie usa la sala de sport dupa tura de noapte.
Hai sa nu fim ipocriti !
Poate cei tineri si fara familie sa faca gesturi de eroism dar marea majoritate , familistii, nici la tragerea aia trimestriala n-are tragere de inima ca sa mearga.
Doar vede toata tara la stiri cum se chinuie 4 agenti sa incatuseze un debedeu la stadion.

p.s. caterincile cu aurorauno le-am abandonat demult.
Image
“feci sed iure feci"

bozo

Post by bozo »

Dintotdeauna politia a fost platita prost, chiar si inainte de taieri din salariu.
Politistii care isi fac treaba si-o fac din pasiune, si nu pentru bani, pentru ca viata nu are pret, iar curajul nu se poate cumpara.
Cat despre pregatirea fizica, nu prea ai timp de pregatire fizica, viata de politist e una sedentara si combinatia cu alimentatia "junk food" nu e prea buna, dar totusi unii dintre noi mergem la sala, platita din banii nostrii si in timpul nostru liber, mai alergam, mai un antrenament la saltea, si daca voi reusii ma voi duce si in poligon tot cu arma mea si cu cartusele mele alaturi de alti colegi care deja fac asta.

Cat despre caterinci, ne mai binedispunem si noi, ce sa facem?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Fii linistit bozo ca nu te-am condamnat pe tine pentru asta si nici nu am vrut sa fiu tendentios prin postul meu. Si in celelalte medii profesionale exista neajunsuri ca si la voi si pentru asta stim cine este vinovat : pestele de la cap se impute. Ce e mai dureros e ca la nivelurile inferioare exista multi indivizi oportunisti care aproba/accepta/incurajaza mentalitatea si actiunile sefilor, de multe ori gresite, axate in general pe teoria "las-o ma ca merge asa".
Dar cum ai sput tu : cine vrea sa faca treaba, o face din pasiune, deie Domnul sa fiti cat mai multi.
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply