Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
cind comiti ceva inafara legii iti asumi responsabilitatea consecintelor, a urmarilor indiferent de natura acestora.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Poate asa se mai invata si ei ca prea au prins tupeu. .F bine si-a meritat-o
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Corect. De asta la noi în ţară sunt mulţi care au infracţiunea ca mod de viaţă, pentru că ştiu că poliţistului îi e frică să tragă, că judecătoruldandana wrote:cind comiti ceva inafara legii iti asumi responsabilitatea consecintelor, a urmarilor indiferent de natura acestora.
e milos, procurorul nu se agită prea tare fiindcă îl roagă de la ANP să nu le aglomereze şi mai rău "motelurile", avocatul e prieten cu judele
şi procurorul, etc. Plus că o anumită categorie chiar preferă puşcăria, pentru că e mai plăcută decât cortul lor şi oricum, pentru ei, orice e
mai plăcut decât munca. Dacă poliţiştii ar avea "verde" să tragă când e justificat fără a risca ce riscă acum şi legea în general s-ar aplica,
atunci mulţi ar renunţa la alegerea unei vieţi "tumultoase" de infractor, dar Europa e un rai pentru infractori şi se mai găsesc tâmpiţi care
protestează împotriva demolării taberelor ilegale, a "repatrierilor"....ăia ori îs plătiţi de interlopii mari, ori naivi la superlativ!
KKT !!!
Asa o abureau cei de la antena, ca de ce nu s-a tras intai in plan vertical. CE VITE !
GRESIT ! Intai trebuia sa se traga in rezervorul masinii cu ciori. Si a doua oara, si a treia oara, cat era cazul.

GRESIT ! Intai trebuia sa se traga in rezervorul masinii cu ciori. Si a doua oara, si a treia oara, cat era cazul.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Da! Adevărat. Aici nu mai merge cu deontologia, cu ambele părţi, cu bla bla bla. Este evident că poliţistul a acţionatEmanuel wrote:KKT !!!Asa o abureau cei de la antena, ca de ce nu s-a tras intai in plan vertical. CE VITE !
corect şi trebuie premiat. Desigur, presiunea mediatică pusă pe justiţie are rolul ei. Acum eu sper că anchetatorii nu
citesc forumul, deci îmi permit să-mi dau cu părerea: poliţistul a acţionat foarte bine! Din păcate interlopii care acum
deranjează liniştea publică în faţa Spitalului De Urgenţă Floreasca nu sunt amendaţi şi puşi la punct (100% au arme albe
la ei, ar trebui percheziţionaţi). Cum s-au strâns ei în jurul scusurii împuşcate, tot aşa ar trebui să se strângă şi poliţiştii
în jurul colegului lor încolţit acum de tot felul de idioţi şi deja condamnat pentru că...şi-a făcut datoria exemplat.
cand cineva imi spunea :tevez wrote:Da! Adevărat. Aici nu mai merge cu deontologia, cu ambele părţi, cu bla bla bla. Este evident că poliţistul a acţionatEmanuel wrote:KKT !!!Asa o abureau cei de la antena, ca de ce nu s-a tras intai in plan vertical. CE VITE !
corect şi trebuie premiat. Desigur, presiunea mediatică pusă pe justiţie are rolul ei. Acum eu sper că anchetatorii nu
citesc forumul, deci îmi permit să-mi dau cu părerea: poliţistul a acţionat foarte bine! Din păcate interlopii care acum
deranjează liniştea publică în faţa Spitalului De Urgenţă Floreasca nu sunt amendaţi şi puşi la punct (100% au arme albe
la ei, ar trebui percheziţionaţi). Cum s-au strâns ei în jurul scusurii împuşcate, tot aşa ar trebui să se strângă şi poliţiştii
în jurul colegului lor încolţit acum de tot felul de idioţi şi deja condamnat pentru că...şi-a făcut datoria exemplat.
ranjeai cu gura pana la cercei ca bunicuta cucuvea. acum replica iti este perfect valabila, ...........Paraipane !...ma bucur ca esti atat de competent incat sa faci treaba Instantei de Judecata, Parchetului si avocatului aparator si dai tu sentinta definitiva si irevocabila...
eu zic sa lasam justitia in mainile tale, pentru ca tu nu trebuie sa fii la fata locului, nu trebuie sa analizezi probele, tu "simti" cine este vinovat! Extraordinara calitate!...
A-nebunit lupu' !!!! Pana acum politistii se sfiau sa puna mana pe pistol iar astazi au tras ca la nunta riscand sa omoare si nevinovati :
http://www.antena3.ro/romania/impuscatu ... 19684.html
http://www.antena3.ro/romania/impuscatu ... 19684.html
bozo wrote:barty esti chiar de belea... esti invidios ca politistul e tanar?![]()
Era un caz evident, unde nu încape loc de interpretări: s-a tras legal, fără niciun dubiu. Cine vrea cu adevărat,
poate găsi poliţiştii vinovaţi pentru orice, cam cum fac "Antenele" cu preşedintele. Până acum era rău că nu
trăgeau, acum e rău că de ce au tras.
Iată cum, din cauza Poliţiei Române şi a lui aurorauno de aici de pe forum, preţul benzinei creşte:
http://www.gandul.info/financiar/pretul ... le-8025675
Şi mai au câteva crestii de reproşat şi la sport, şi la monden, şi la rubrica meteo.
Nu mă interesează să am ultimul cuvânt, deci...I'm out.
http://www.tvr.ro/actualitate.php?play=98395
tevez wrote:bozo wrote:barty esti chiar de belea... esti invidios ca politistul e tanar?![]()
Asta era partea amuzantă.
![]()
Oricum într-o sală de jocuri nu găseşti nevinovaţi.
![]()
![]()
Era un caz evident, unde nu încape loc de interpretări: s-a tras legal, fără niciun dubiu. Cine vrea cu adevărat,
poate găsi poliţiştii vinovaţi pentru orice, cam cum fac "Antenele" cu preşedintele. Până acum era rău că nu
trăgeau, acum e rău că de ce au tras.
Iată cum, din cauza Poliţiei Române şi a lui aurorauno de aici de pe forum, preţul benzinei creşte:
http://www.gandul.info/financiar/pretul ... le-8025675
Şi mai au câteva crestii de reproşat şi la sport, şi la monden, şi la rubrica meteo.
Nu mă interesează să am ultimul cuvânt, deci...I'm out.
http://www.tvr.ro/actualitate.php?play=98395
Maniacule ! Meriti sa incapi pe mana vecinului prietenului nostru comun.
Puteti sa mai bagati,sunt bun incasator!Pe la furtunile alea solare am umblat un pic
Mie mi-e ciuda ca au tras 8 in plan vertical si 2 spre masina!Trebuia invers
In rest,e foarte bine ca au avut curajul (in toate cazurile din ultima vreme) sa foloseasca armamentul,daca se stabileste ca sunt nevinovati(cum ar fi normal)
vor fi un exemplu pentru ceilalti si vor avea mai multi curaj sa puna mana pe arma,mai dispare din frica!
Mie mi-e ciuda ca au tras 8 in plan vertical si 2 spre masina!Trebuia invers
In rest,e foarte bine ca au avut curajul (in toate cazurile din ultima vreme) sa foloseasca armamentul,daca se stabileste ca sunt nevinovati(cum ar fi normal)
vor fi un exemplu pentru ceilalti si vor avea mai multi curaj sa puna mana pe arma,mai dispare din frica!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Lasand toate glumele la o parte, au tras cam multe in aer. I-as pune sa le plateasca. Si nu cred sa prinda prea multi curaj si nu intr-un timp scurt. Atata vreme cat exista politicieni precum Petru Calian ( http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura ... 3&leg=2008 ).
Tocmai s-a aratat foarte indignat astazi la A3 ca politistii sunt cam iuti si ca prea multa lume are arme si ca are el un proiect de lege privind inasprirea regimului armelor si munitiilor.
Tocmai s-a aratat foarte indignat astazi la A3 ca politistii sunt cam iuti si ca prea multa lume are arme si ca are el un proiect de lege privind inasprirea regimului armelor si munitiilor.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-70 ... u-lege.htmBARTHY 2 wrote:Lasand toate glumele la o parte, au tras cam multe in aer. I-as pune sa le plateasca. Si nu cred sa prinda prea multi curaj si nu intr-un timp scurt. Atata vreme cat exista politicieni precum Petru Calian ( http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura ... 3&leg=2008 ).
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Sigur, daca se gasesc cativa destepti d-astia iar strica tot. In 2004 cand Sergiu Nicolaescu a sustinut in plenul parlamentului asazisul "amendament Nicolaescu" in care sustinea ca fiecare catatean sa poata fi autorizat sa detina un pistol de calibru mic, acasa pentru autoaparare, s-a gasit poetul Grigore Zanc sa conteste propunerea, a rascolit rahatul si propunerea a picat.
In alta ordine de idei, in 2002, un politist din Oradea in timpul urmaririi unui individ dat in urmarire generala, face somatiile, trage 4 focuri de avertisment si cu al cincilea il pune jos impuscat in cefa de la 80 m. (nu radeti ca nu e poveste) e incredibil ca treaba asta a facut-o cu un Carpati. Binenteles ca a fost o intamplare nefericita, glontul a fost tras mai jos dar se pare ca ar fi ricosat din sina de cale ferata. Va dati seama ca nici daca ar fi vrut nu ar fi reusit o asemenea performanta. Ei bine, e de admirat faptul ca rapid s-au efectuat cercetarile care au concluzionat ca s-a facut uz de arma in limitele legii, omul a fost premiat in urmatoarele doua saptamani si in scurt timp, dupa ce a iesit NUP a fost avansat in grad.
Dar o chestie de rasul curcilor cu ziaristii. Va imaginati ca imediat au fost si ei de fata cand inca nu se terminasera cercetarile la locul evenimentului si toti au insistat sa-i ia un interviu. Omul timorat a acceptat cu conditia sa poarte cagula. Si la televizor apare domnisoara reporterita care spune: "acum vom discuta cu dl lt. major G.... S..... care a facut uz de arma ......bla bla. " Adica desteapta urma sa-i mai dea adresa de acasa si gata.
Dar cel mai nasoala a fost reactia altor colegi politist care in loc sa-l sprijine, il acuzau pentru modul in care a actionat, mai inversunati decat comisia de ancheta si parchetul la un loc mergand pana acolo incat afirmau ca a fost executie.
In alta ordine de idei, in 2002, un politist din Oradea in timpul urmaririi unui individ dat in urmarire generala, face somatiile, trage 4 focuri de avertisment si cu al cincilea il pune jos impuscat in cefa de la 80 m. (nu radeti ca nu e poveste) e incredibil ca treaba asta a facut-o cu un Carpati. Binenteles ca a fost o intamplare nefericita, glontul a fost tras mai jos dar se pare ca ar fi ricosat din sina de cale ferata. Va dati seama ca nici daca ar fi vrut nu ar fi reusit o asemenea performanta. Ei bine, e de admirat faptul ca rapid s-au efectuat cercetarile care au concluzionat ca s-a facut uz de arma in limitele legii, omul a fost premiat in urmatoarele doua saptamani si in scurt timp, dupa ce a iesit NUP a fost avansat in grad.
Dar o chestie de rasul curcilor cu ziaristii. Va imaginati ca imediat au fost si ei de fata cand inca nu se terminasera cercetarile la locul evenimentului si toti au insistat sa-i ia un interviu. Omul timorat a acceptat cu conditia sa poarte cagula. Si la televizor apare domnisoara reporterita care spune: "acum vom discuta cu dl lt. major G.... S..... care a facut uz de arma ......bla bla. " Adica desteapta urma sa-i mai dea adresa de acasa si gata.
Dar cel mai nasoala a fost reactia altor colegi politist care in loc sa-l sprijine, il acuzau pentru modul in care a actionat, mai inversunati decat comisia de ancheta si parchetul la un loc mergand pana acolo incat afirmau ca a fost executie.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"De asemenea, cele două arme pe care Bercea Mondial le deţinea, una marca Benelli, de calibru 12 milimetri, şi una marcaaurorauno wrote:http://www.realitatea.net/politistii-i- ... 10050.html
Pasionat omul.Umbla cu scule nu jucari!
Walter, de calibru 5,6, au fost ridicate de poliţişti şi vor fi vândute în regim de consignaţie printr-un magazin de specialitate,
urmând ca interlopul să primească banii obţinuţi."
12 ce?