Unde e cel mai apropiat magazin Arrow de Craiova ?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
gionescuro

Unde e cel mai apropiat magazin Arrow de Craiova ?

Post by gionescuro »

Vreau sa cumpar un AC Gamo (in curind) dar nu prea am vazut decit "chinezarii" , un magazin mai de profil pe-aproape, adrese, nr telefon ,ceva ??
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Puteti cumpara/comanda pusca la unul din magazinele din Craiova cu care colaboram:
-Comsalg, magazin in Piata Mare, Dl. Claudiu Salan, tel. 023.284050;
-Sport Fun, magazin Str. Vasile Conta, Bl. U2 parter, Dl. Marian Chilafu, tel. 021.413590
Preturile in aceste magazine, ar trebui sa fie apropiate de cele de pe site-ul nostru.
Daca doriti, mai puteti cumpara arma de la oricare din magazinele noastre: http://www.arw.ro/magazine.php
Marius
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Mai avem "inarmati comprimati :lol: " din Craiova pe forumul asta? Avem si noi vreun poligon ceva pe aici, sau fiecare trage pe unde apuca?
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Eugen

Post by Eugen »

Fi sigur ca fiecare trage pe unde apuca... Dar e bine sa apuci undeva unde nu deranjezi pe nimeni si nici sa nu te vada vreun ochi "atotcunoscator" sa-ti faca reclamatie pe la politie zicand ca cu pusca ta puteai sa dobori o cursa charter la 9 mii metri altitudine.
Asta in lispsa de un poligon ...
SLY

Post by SLY »

Stie Eugen ce stie. Suntem vecini, iar daca iesim cu pusca pe campul din spatele blocului, sa tragem dupa sticle, mergem cu masina (aprox. 30...40m) sa nu se vada pustile :D. Avem vecini tare nevricosi care au pisici, si nu stii ce li se pare ca vad 8)
Post Reply