LUNETA MD 4-16x50 AO
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
cosminioans
-
Maniac 2(airguns)
Si pe mine m-ar interesa o luneta Gamo MD 4-16x50 AO.Un Bushnell cu AO la 6-18x40 este 12.350.000 si este singurul cu obiectiv ajustabil.Cu siguranta modelul Gamo mai sus amintit ar fi mai ieftin.Daca se poate ar fi excelent daca am primi si un pret estimativ pentru luneta MD 4-16x50 AO de la Gamo.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Lunetele cu AO sunt foarte bune pentru ac-urile foarte puternice care dezvolta o viteza de peste 250m/s,deci care bat la distante mai mari.La distante mai mari (60-100m)apare o imagine cetoasa in luneta pe masura ce-i dai zoom mai mare iar AO tocmai la asta ajuta pentru a avea o imagine clara chiar si la distante mari pe zoom maxim.Imagineaza-ti cum ar fi sa tragi intr-o vrabie la 100metri cu o luneta cu AO la un zoom de 18x sau 24x.Super,nu... 
ADRIAN
Lunetele cu care poti aprecia distanta pana la tinta daca cunosti dimensiunile tintei sunt cele cu mil-dot reticle care au reticulul gradat atat pe verticala cat si pe orizontala.Sunt lunete si cu AO si cu mil-dot reticle,dar sunt foarte scumpe.
ADRIAN
Pe
http://www.arminse.es/principal/frame1.htm
GAMO 6X40WR 55 €
GAMO MD 4-16X50 AO 115 €
La Arrow :
LUNETA GAMO 6X40WR 155,18
si deaici eu am calculat ca GAMO MD 4-16X50 AO 324,46 lei.
Acuma nu astept sa fie atat pretul dar speram sa scap cu 4 milioane...
http://www.arminse.es/principal/frame1.htm
GAMO 6X40WR 55 €
GAMO MD 4-16X50 AO 115 €
La Arrow :
LUNETA GAMO 6X40WR 155,18
Acuma nu astept sa fie atat pretul dar speram sa scap cu 4 milioane...
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
-
Maniac 2(airguns)