teava de schimb pt mp153
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
teava de schimb pt mp153
se gaseste teava ghintuita de inlocuit la aceasta arma?
Re: teava de schimb pt mp153
Buna ziua.dragosei wrote:se gaseste teava ghintuita de inlocuit la aceasta arma?
Mp153 se face doar in varianta teava lisa.
Cu respect.
in varianta teava lisa se gaseste teava de schimb?(pt inlocuirea unei tevi cu defect)se potrivest in culata o teava de la o alta arma mp153 ?si cam cat ar fi un pret? multumesc.
de la postarea mea am observat ca ati mai dat raspunsuri altor colegi .la intrebarea mea ati omis cumva sa raspundeti? sau nu aveti inca un raspuns?cu respect.
Buna ziua.dragosei wrote:de la postarea mea am observat ca ati mai dat raspunsuri altor colegi .la intrebarea mea ati omis cumva sa raspundeti? sau nu aveti inca un raspuns?cu respect.
Nu, nu am sarit peste intrebarea dumneavoastra. Dar momentan nu stiu ce sa va raspund. Tot ce pot in acest moment sa va spun este ca o comanda de piesa de schimb este dificil de obtinut de la Baikal. Parerea mea este ca daca v-ati duce la un armurier bun ati putea gasi solutie de compromis.
Cu respect.
Rusii nu vand tevi de schimb...orice alta piesa inafara de carcasa si teava se pot aduce de peste ocean sau din Italia.
Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat
....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie
Ce defect are teava?
Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat
Ce defect are teava?
violiv wrote:...Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie
Adica nu gasesti doua portiere de acelasi fel sa se potriveasca la aceeasi masina ?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Păi şi ăla care face rectificarea piesei să moare dă fuame?Emanuel wrote:violiv wrote:...Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie
![]()
Ca la Dacia ?!?
![]()
Adica nu gasesti doua portiere de acelasi fel sa se potriveasca la aceeasi masina ?![]()
![]()
tevez wrote:Păi şi ăla care face rectificarea piesei să moare dă fuame?Emanuel wrote:violiv wrote:...Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie
![]()
Ca la Dacia ?!?
![]()
Adica nu gasesti doua portiere de acelasi fel sa se potriveasca la aceeasi masina ?![]()
![]()
Cu respect.