teava de schimb pt mp153

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dragosei

teava de schimb pt mp153

Post by dragosei »

se gaseste teava ghintuita de inlocuit la aceasta arma?
radu.b

Re: teava de schimb pt mp153

Post by radu.b »

dragosei wrote:se gaseste teava ghintuita de inlocuit la aceasta arma?
Buna ziua.
Mp153 se face doar in varianta teava lisa.
Cu respect.
dragosei

Post by dragosei »

in varianta teava lisa se gaseste teava de schimb?(pt inlocuirea unei tevi cu defect)se potrivest in culata o teava de la o alta arma mp153 ?si cam cat ar fi un pret? multumesc.
dragosei

Post by dragosei »

de la postarea mea am observat ca ati mai dat raspunsuri altor colegi .la intrebarea mea ati omis cumva sa raspundeti? sau nu aveti inca un raspuns?cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

dragosei wrote:de la postarea mea am observat ca ati mai dat raspunsuri altor colegi .la intrebarea mea ati omis cumva sa raspundeti? sau nu aveti inca un raspuns?cu respect.
Buna ziua.
Nu, nu am sarit peste intrebarea dumneavoastra. Dar momentan nu stiu ce sa va raspund. Tot ce pot in acest moment sa va spun este ca o comanda de piesa de schimb este dificil de obtinut de la Baikal. Parerea mea este ca daca v-ati duce la un armurier bun ati putea gasi solutie de compromis.
Cu respect.
violiv

Post by violiv »

Rusii nu vand tevi de schimb...orice alta piesa inafara de carcasa si teava se pot aduce de peste ocean sau din Italia.
Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat :lol: ....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie

Ce defect are teava?
Emanuel

Post by Emanuel »

violiv wrote:...Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat :lol: ....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie
:shock: :shock: Ca la Dacia ?!? :shock:
Adica nu gasesti doua portiere de acelasi fel sa se potriveasca la aceeasi masina ? :oops:

:lol: :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

Emanuel wrote:
violiv wrote:...Fituirea finala la armele rusesti se face la mana astfel incat fiecare arma este un unicat :lol: ....cu noroc poti gasi doua arme la care sa se potriveasca tevile de la una la alta, indiferent de modelul de arma in discutie
Adica nu gasesti doua portiere de acelasi fel sa se potriveasca la aceeasi masina ? :oops:

Păi şi ăla care face rectificarea piesei să moare dă fuame? :twisted:
radu.b

Post by radu.b »

tevez wrote:
Emanuel wrote:

Păi şi ăla care face rectificarea piesei să moare dă fuame? :twisted:
:D ... Cam asa... Cat costa un Baikal? :twisted: Da' un Benelli ca v-aduc tevi de schimb cate doriti... . :D
Cu respect.
Post Reply