Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

mdv

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by mdv »

salutare tuturor!vazand review rile postate de voi si videoclipurile postate pe youtube(urmarite zile intregi) in legatura cu acest pistol,am fost impresionat si m am hotarat sa l achizitionez de la arrow international iasi..Ieri am facut un test cu el cu rezultate care m au socat:Tinta o cutie de carton 50\50 cm(sau 60\60 nu mai stiu sigur),munitie pg:prima data distanta aproximativ 6-7 m,3 focuri executate....nici unul nu a atins tinta;a 2 oara,de 5-4 metri,2 focuri executate..nici unul nu si a atins tinta;in sfarsit m am apropiat cam la 2 -3m de tinta,3 focuri executate...doar 2 si au atins tinta cu marja de aproximativ 20 cm de puncul ochit!Tin sa mentionez ca am tras la viata mea cu ak,makorv,tt,carpati(toate cu glont),deci nu sunt un novice.mentionez ca mai am un revolver cu bile me 380 si ala cu teva lui mica trage mai bine ca streamer ul.Acum va cer sfatul si ajutorul:este munitia de vina?sau pistolul trage aiurea?in ultimul caz,nu am de gand sa tin un pistol care in loc sa trag in agresor ,ii ciuruiesc pe altii nevinovati de langa el.Pai fratilor,rusii aia nimereau o sticla de la nu stiu cati metri si eu nu nimeresc o tinta mai mare decat torsul uman de la 2-3m?Astept pareri,inclusiv de la peprezentantul Arrow,multumesc anticipat!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

mdv wrote:salutare tuturor!vazand review rile postate de voi si videoclipurile postate pe youtube(urmarite zile intregi) in legatura cu acest pistol,am fost impresionat si m am hotarat sa l achizitionez de la arrow international iasi..Ieri am facut un test cu el cu rezultate care m au socat:Tinta o cutie de carton 50\50 cm(sau 60\60 nu mai stiu sigur),munitie pg:prima data distanta aproximativ 6-7 m,3 focuri executate....nici unul nu a atins tinta;a 2 oara,de 5-4 metri,2 focuri executate..nici unul nu si a atins tinta;in sfarsit m am apropiat cam la 2 -3m de tinta,3 focuri executate...doar 2 si au atins tinta cu marja de aproximativ 20 cm de puncul ochit!Tin sa mentionez ca am tras la viata mea cu ak,makorv,tt,carpati(toate cu glont),deci nu sunt un novice.mentionez ca mai am un revolver cu bile me 380 si ala cu teva lui mica trage mai bine ca streamer ul.Acum va cer sfatul si ajutorul:este munitia de vina?sau pistolul trage aiurea?in ultimul caz,nu am de gand sa tin un pistol care in loc sa trag in agresor ,ii ciuruiesc pe altii nevinovati de langa el.Pai fratilor,rusii aia nimereau o sticla de la nu stiu cati metri si eu nu nimeresc o tinta mai mare decat torsul uman de la 2-3m?Astept pareri,inclusiv de la peprezentantul Arrow,multumesc anticipat!
Poti sa incerci sa baniesti munitia.
PG a fost la vremea lui catalogata ca cea mai tare in calibrul ei pe piata.
Dar dupa ce forumistii si in special nucleul dur de la romsdc a intensificat atunci cercetarile, a rezultat ca acelasi PG se situa sub cotele rezonabile macar
de precizie. Adica orice arma era automat tranformata in "stropitoare' de munitia PG.
Cat despre Streamer, deocamdata numai de bine!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
gstemate

Post by gstemate »

trebuie sa intelegi ca sunt limitate ca si performanta in general. si eu am avut un soc initial cat de proaste sunt grupajele, am zis ca am ruginit eu dar asa trage cam cu orice munitie... combinatia opritor cu teava foarte foarte larga are efectul asta,(burlan cum ii spunea cineva mai de mult :) )...dupa cum am spus, este o foarte buna arma low cost rubber, este f buna cat timp o privesti ca atare. conteaza sa il folosesti la 2-3 metri, peste limita asta de distanta deja alergai tu dupa agresor sa il ciuruiesti ca pe iepure nu sa te protejezi de el... bafta!
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
tevez

Post by tevez »

Armele cu bilă de cauciuc sunt în general mai slabe ca precizie decât cele pe glonţ şi e normal, o bilă de cauciuc
chinuită de ţeava mai "subţirică", eventual şi de diverse opritoare nu va avea în veci traiectoria unui proiectil
cu o formă mai potrivită care iese dintr-o ţeavă ghintuită. Cu muniţie Wadie cred că rezultatele vor fi mai bune.
Pentru o precizie rezonabilă la ţintă există Fort, CZ, GP...dar la alţi bani, evident.
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:
radu.b wrote:
nedumeritu wrote:Exista, dar ar fi reclama daca as spune unde.
Asa ca totul este sa cauti unde trebuie si tot acolo gasesti si armele cu care se foloseste acea munitie.
Orice nu este comercializat aici nu este binevenit. Asta ca sa stii si sa nu risti excluderea.
De altfel ca la TV, nu pomenesti marci/brand-uri, altfel treci pe caserie si te mai ia si CNA-ul.
Buna ziua.
Sunteti nedrept.
Daca imi aduc aminte era vorba despre un model de pistol anume, un model de munitie (de altfel n-am spus nimic despre munitie) amandoua comercializate de dumneavoastra direct ca si firma importatoare si pe care dumneavoastra le-ati promovat in dauna celorlalte la noi pe forum.
Adica ati denigrat produsele comercializate implicit de firma noastra in favoarea celor aduse de firma dumneavoastra, in mod repetat si fara sa tineti seama de rugamintile si ulterior avertismentelor mele. Cred ca-mi scapa ceva ... .
Spun acest lucru ca sa inteleaga toata lumea si sa traga niste concluzii.
O seara buna.
Cu scuzele de rigoare.
Acum nu prea stiu care sunt limitele in care trebuie sa ma inscriu in postarile mele
asa ca deocamdata ma limitez si nu mai dau nume si marci.
Asta nu poate face rau nimanui si mi se pare o politica suficient de buna
pentru actualul stadiu de dezvoltare al relatiilor inter-operatori in domeniul arme si ammo.
Desigur voi sustine in continuare de exemplu, cu nume si marca, faptul ca Streamerul 2014
NU POATE fi prost, atata vreme cat se trage dintr-un zoraki de care ma slujesc de 2 ani intens
si nu da gres. Si asa in continuare cu orice arma care nu are legatura cu GP.
Ar trebui sa fie bine asa.
Aici va faceti ca nu intelegeti. Limitele v-au fost explicate in repetate randuri.
Daca v-ati fi limitat de la inceput postarea pistolului GP doar ca aparitie pe piata cu ceva caracterisitci tehnice lansand ceilalti forum-isti (cunoscuti) sa-si exprime parerea pro si contra referitor la aceasta arma ar fi fost ok si n-as fi spus nimic. Nu stiu daca ati remarcat ca asa am facut si eu cu Streamer, desi sunt practic la mine acasa, dar am considerat ca forumul Arrow nu este un mijloc de reclama ci unul prin care user-ii acestui forum sa posteze parerea pozitiva sau negativa despre subiect. Si au fost. In schimb dumneavoastra incepand cu pozele de detaliu, continuand cu trageri sub apa si comparatii cu celelalte marci (fireste cu aprecieri fata de GP si parere negativa fata de celelalte) s.a. na-ti facut deca campanie de imagine total gratuita acestei arme si pe "spatele" firmei Arrow.
Stiti foarte bine (ma repet aici dar o spun mai mult pentru ceilalti cititori) ca v-am sprijinit cat am putut in orice actiune a dumneavoastra si cand erati la ROMSDC si dupa, totusi unele lucruri nu se pot face cum doriti.
Continuand cu "calculatorul" care incercati sa-l postati, ar fi ramas daca nu se facea nici-o referire la GP in vre-un fel. Ultima postare, in momentul deschiderii aparea cat se poate de vizibila sigla GP, ca sa fie clar. Pai ce am vorbit mai devreme?
Va spun inca odata ca este ultima oara cand stau sa va explica ce si cum referitor la acest subiect. Apoi vor fi doar fapte. Sincer n-am timp sa fac "politie" pe forum si patronii nu ma platesc sa stau sa explic de prea multe situatii care sunt cat se poate de clare.
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Mi se pare firesc totul.
Atunci pe acest forum ar trebui publicate si cateva reguli de comportament.
O lista cu produsele despre care ne putem pronunta.
O lista cu rodusele neagreate.
Astea doua ne-ar fi de mare folos in aceasta situatie.
Asta daca aceste reguli se aplica tuturor.
Altfel, fiecare scrie ce vrea atata vreme cat nu face legal operatiuni
cu arme si munitii, activitate ce am inteles ca intra in contradictie si conflict cu
activitatile firmei ARRW.
Logic, normal si de inteles.
Voi vorbi deci despre cele permise.
When you're in Rome, act like the Romans.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

mdv wrote:salutare tuturor!vazand review rile postate de voi si videoclipurile postate pe youtube(urmarite zile intregi) in legatura cu acest pistol,am fost impresionat si m am hotarat sa l achizitionez de la arrow international iasi..Ieri am facut un test cu el cu rezultate care m au socat:Tinta o cutie de carton 50\50 cm(sau 60\60 nu mai stiu sigur),munitie pg:prima data distanta aproximativ 6-7 m,3 focuri executate....nici unul nu a atins tinta;a 2 oara,de 5-4 metri,2 focuri executate..nici unul nu si a atins tinta;in sfarsit m am apropiat cam la 2 -3m de tinta,3 focuri executate...doar 2 si au atins tinta cu marja de aproximativ 20 cm de puncul ochit!Tin sa mentionez ca am tras la viata mea cu ak,makorv,tt,carpati(toate cu glont),deci nu sunt un novice.mentionez ca mai am un revolver cu bile me 380 si ala cu teva lui mica trage mai bine ca streamer ul.Acum va cer sfatul si ajutorul:este munitia de vina?sau pistolul trage aiurea?in ultimul caz,nu am de gand sa tin un pistol care in loc sa trag in agresor ,ii ciuruiesc pe altii nevinovati de langa el.Pai fratilor,rusii aia nimereau o sticla de la nu stiu cati metri si eu nu nimeresc o tinta mai mare decat torsul uman de la 2-3m?Astept pareri,inclusiv de la peprezentantul Arrow,multumesc anticipat!
Buna ziua.
Are dreptate @tevez. Armele traumatice au precizie cu mult mai slaba decat cele letale, din motive tehnice din partea munitiei dar si a pistolului in sine. Si asta se poate deduce fara prea multe veleitati tehnice. Totusi cu adevarat exista arme mai precise sau munitie care te ajuta sa obtii precizia care o doresti. Ati tras cu multe variante de armament si cred ca veti intelege ce spun. Parerea mea sincera este ca in momentul in care "iti faci mana" cum se spune, fara sa schimbi munitia, cu ceva antrenament, sigur veti avea rezultatele scontate. Stiti bine ca un cadru militar ce are armament in dotare, dupa o perioada de timp nu mai sta sa ia linia de ochire ca la "carte" si obtine rezultate bune in poligon. Asta o stiu de pe vreme cad am facut armata. Important este sa va stabiliti pe o anumita marca de munitie, indiferent care (aviz d-lui @nedumeritu ca n-am spus o marca comercializata de noi neaparat) va acomodati cum trage arma si sigur de atunci nu veti avea probleme.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:Mi se pare firesc totul.
Atunci pe acest forum ar trebui publicate si cateva reguli de comportament.
O lista cu produsele despre care ne putem pronunta.
O lista cu rodusele neagreate.
Astea doua ne-ar fi de mare folos in aceasta situatie.
Asta daca aceste reguli se aplica tuturor.
Altfel, fiecare scrie ce vrea atata vreme cat nu face legal operatiuni
cu arme si munitii, activitate ce am inteles ca intra in contradictie si conflict cu
activitatile firmei ARRW.
Logic, normal si de inteles.
Voi vorbi deci despre cele permise.
When you're in Rome, act like the Romans.
Daca vi se pare firesc de ce ati mai deschis aceasta poastare? Regulament? Pai n-ati citit bine forumul nostru inseamna este postat cat se poate de clar dar si va citez:"Momentan singurul regulament este bunul simt si nu dorim sa fim nevoiti sa inventam altul."Aceste reguli se aplica tuturor stimate domn. Lista cu produse neagreate nu exista. In contradictie cu interesele firmai Arrow este ce ati facut dumneavoastra, insistati pe aceeasi tema si va faceti ca nu intelegeti ce se repeta intr-una. Mai cititi odata postarea dinainte. Daca nu va este clar printati-o si studiati bine ce am scris acolo. Daca tot nu intelegeti, apelati la un prieten. Daca nici asa nu obtineti un raspuns care va multumeste intrebati la liber membrii forum-ului. Va dau voie. Daca nici acesta nu este ce trebuie inseamna ca problema nu este la noi este la dumneavoastra.
Cu respect.
P.S. Imi placea mai mult citatul trecut din semnatura.
mdv

Post by mdv »

Stiu ca o arma cu glont nu se compara cu una cu bile(precizie,teava ghintuita.....etc).Am facut mentiunea asta doar sa arat ca stiu sa folosesc o arma.Primul meu pistol cu bile a fost (si este)un revolver me 380(cu teava mica)avand in vedere ca are teava mai mica te astepti sa traga mai imprecis,dar in cazul meu trage mai precis ca streamerul!!!Si asta in cazul in care rusnacii nimereau tot felul de obiecte mici cu streamer 2014!!!Nu se mai aplica aceeasi regula a impreciziei si acolo?Cat despre ochire nu am facut o ca in western ci cu grija pt a vedea ce precizie are.Si da, distanta conteaza in ce vatamari ii produci infractorului:in loc sa i tragi in picioare,ii zboara bila n cap si cu putin ghinion il si mai omori!Sau zboara aiurea si loveste pe altul si credeti ma, legea nu te iarta in cazul asta chiar daca nu ai avut intentia sa l lovesti!Dupa cate am citit unii din forumisti au avut o precizie buna si la 10 m si nu cred ca au facut cursuri pt lunetisti pt asa ceva!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.b wrote:................
...................................
Stimate domn, cred ca nu suntem nici de varste si nici nu avem pozitii sau relatii care sa va
indreptateasca sa purcedeti la misto-uri, ca sa ma aliniez la ton si argou.
Am sa repet pana intelegeti.
Incerc la modul cel mai serios sa imi definesc limitele postarilor mele pentru a nu ma mai intalni
cu dvs. pe terenul acesta lunecos al cenzurii.

Referitor la citatul din semnatura mea, noul "citat" explica exact ceea ce se spune in citat.
Oameni cu orizonturi de altitudine mai joasa au cerut in cor si unanim sa imi schimb semnatura
pentru ca ar fi cam prea sofisticata pentru un forum de "pistolari" si le face impresia ca sunt priviti cam
de sus.
Acum, schimband semnatura este absolut normal ca polarizarea opiniilor sa se schimbe.
Nu mai stie omul ce sa faca. :)
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Guest

Post by Guest »

mdv wrote:Stiu ca o arma cu glont nu se compara cu una cu bile(precizie,teava ghintuita.....etc).Am facut mentiunea asta doar sa arat ca stiu sa folosesc o arma.Primul meu pistol cu bile a fost (si este)un revolver me 380(cu teava mica)avand in vedere ca are teava mai mica te astepti sa traga mai imprecis,dar in cazul meu trage mai precis ca streamerul!!!Si asta in cazul in care rusnacii nimereau tot felul de obiecte mici cu streamer 2014!!!Nu se mai aplica aceeasi regula a impreciziei si acolo?Cat despre ochire nu am facut o ca in western ci cu grija pt a vedea ce precizie are.Si da, distanta conteaza in ce vatamari ii produci infractorului:in loc sa i tragi in picioare,ii zboara bila n cap si cu putin ghinion il si mai omori!Sau zboara aiurea si loveste pe altul si credeti ma, legea nu te iarta in cazul asta chiar daca nu ai avut intentia sa l lovesti!Dupa cate am citit unii din forumisti au avut o precizie buna si la 10 m si nu cred ca au facut cursuri pt lunetisti pt asa ceva!
Pana sa dai vina pe pistol, incearca si alte marci de cartuse. :)
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
sassu

Post by sassu »

De vina e munitia in primul rand.
Eu la record cop cu pg la 6m nu ratez un torso uman , dar destul de imprastiat , isi spune cuvantul teava lisa a recordului pt plusul de precizie.
Se poate incerca alta munitie wadie de exemplu , pt mine pg-ul isi face treaba fiind f. puternica, iar pe statistici in state de exemplu in procent majoritar situatiile in care ai nevoie de o arma de autoaparare se transeaza in cativa metri .
sith

Post by sith »

Nu credeam ca precizia e asa de slaba la streamer. E un semn mare de intrebare privind eficacitatea pistolului, ca in realitate intr-o lupta de aproape intre un cutit, surubelnita, ... si pistol, castiga cutitul, ori daca nici de aproape nu-l nimeresti la ce-l mai iei ?
Apropo, cu 9 mm P.A. trage? Poate si asta e ambidextru ... :lol:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
dica.G

Post by dica.G »

Guest wrote:.....Pana sa dai vina pe pistol, incearca si alte marci de cartuse. ...
Buna ziua.
Subscriu!!
Am pus si dovezile la vremea lor....
Raman la ce am zis : WADDIE.
sith wrote:.....Apropo, cu 9 mm P.A. trage? .......
Cu 9mm P.A., nu cred dar cu 9mm P.A.K., poate trage cel postat in fotografia de prezentare de pe site-ul magazinului Arrow (primul de sus)....
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
aurorauno

Post by aurorauno »

Cutitul castiga si in fata unei arme cu glont si ai pretentia sa fie eficace cauciucul? Am mai pus filmuletul asta mai demult : http://www.youtube.com/watch?v=c0fPL4f3Eqc
Nimic nu poate sa opreasca un cutit care se afla la cativa centimetrii ce tine.
sith wrote:E un semn mare de intrebare privind eficacitatea pistolului
Eu spun ca te pripesti, e doar un caz si omul nu a incercat decat un tip de munitie deocamdata.Sa testeze munitia existenta,sa se invete cu arma si cu siguranta precizia se va imbunatati!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Post Reply