cu respect,

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nashu999

cu respect,

Post by nashu999 »

am o intrebare ptr cunoscatori ,dupa ce am achizitionat un zoraki 914 ,in cateva spt imi va iesii adeverinta ptr cumpararea unui pistol pe bila imi poate da cineva cateva informatii in legatura cu un fort 10r(si unde se pot gasi?) sau un streamer 2014 ,stiu doar ca este dif mare de pret intre ele si presupun ca si calitatea..dar ma opresc aici cu,''cunostintele mele'' deoarece tot nou raman in domeniu si astept o parere de la cei care se pricep.ma interesau cele doua modele fiindca sunt destul de mici..cu respect si daca imi poate da cineva un sfat...
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
bozo

Re: cu respect,

Post by bozo »

ai avut curiozitatea sa rasfoiesti forumul? contine destule informatii
nashu999

Post by nashu999 »

da chiar l-am citit dar sunt multe date care sincer nu le inteleg asta unu la mana doi pe unde am citit nu scria cat costa un fort si de unde se poate procura ,iar la magazine gen hunter vip sau top gun am dat tel si mi-au spus ca nu comercializeaza deci ... incercam sa imi fac o parere de genul calitate-pret-rentabilitate tinind cont ca nu ma pricep..am vazut ca este f laudat acest fort 10r de aceea ma interesa iar nu in ultimul rand daca observi am scris ''daca mai exista si verun alt model mic as vrea sa aflu'' deoarece unuia mic de statura nu cred ca ii sta bine sa il loveasca teava in calcai ... stima
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nashu999

Post by nashu999 »

sper ca nu m-am exprimat agresiv dar sincer doar incercam sa aflu ce anume se potriveste mai bine ptr mine stima
cris091

Post by cris091 »

da-mi un pm cu nr tau si te lamuresc ok :roll:
Post Reply