Buna tuturor
Am si eu o intrebare, am un Shadow 1000 de 5.5, si vreau sa-i pun niste muschi, ce se merita facut ?
tuning
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: tuning
Hehe,,
Eu am niste haltere mici si trag de ele. Uite'asa facuram muschi
Eu am niste haltere mici si trag de ele. Uite'asa facuram muschi
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
-
victorbogdan
Mai bine dai vreo 500-600 de euro, si vei avea ceva cu muschi adevarati, ca tot sunt unii ce au scos la vanzare pcp-uri supertari.
Daca esti hotarat sa investesti in asa ceva cred ca momentu-i numa' bun.
Serios acum...
http://www.pyramydair.com/a/Parts/Gas_springs/76
Ori iI scoti arculetul, si ii pui un gaz spring, (vezi linku).
Ori cauti un arc mai tare si putin mai lung.
Ori ii mai bagi un arc mai subtire pe interiorul celui original, cu spira rasucita in sens invers arcului original
Ori (cea ai simpa rezolvare) poti lungi putin arcul, tragi pur si simplu de el.
Nu uita ca si o curatare atenta si gresare cu un ulei fin, creste considerabil "musculatura"
Riscurile ti le asumi singur. Acum ca sunt mult mai ieftine, poti rupe o pusca sau doua in bucati.
http://www.pyramydair.com/a/Parts/Gas_springs/76
Ori iI scoti arculetul, si ii pui un gaz spring, (vezi linku).
Ori cauti un arc mai tare si putin mai lung.
Ori ii mai bagi un arc mai subtire pe interiorul celui original, cu spira rasucita in sens invers arcului original
Ori (cea ai simpa rezolvare) poti lungi putin arcul, tragi pur si simplu de el.
Nu uita ca si o curatare atenta si gresare cu un ulei fin, creste considerabil "musculatura"
Riscurile ti le asumi singur. Acum ca sunt mult mai ieftine, poti rupe o pusca sau doua in bucati.
Last edited by Rudy on Fri Feb 05, 2010 8:31 pm, edited 1 time in total.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Şi atenţie la degete!
Eu m-am ciupit serios înlocuind cuiva o piesă la o chinezărie.
A, se pierde garanţia în caz că mai ai, e bine de ţinut cont.
A, se pierde garanţia în caz că mai ai, e bine de ţinut cont.
Azi am desfacut prima data arma mea Shadow 1000 de 5,5mm. Tot azi am numarat cutiile de goale (Gamo Magnum, Pro Magnum - favoritele mele, Match, TS-18, Expander si nu in ultimul rand Rocket). Se pare ca am tras cam 4000 pana acum. Problema e ca de o vreme parca nu avea putere asa mare arma, mergea, dar nu cum a fost la inceput. Prin urmare am luat-o la bani marunti.
Am gasit urmatoarele: arc rupt in 5 bucati, bucsa 16320 relativ uzata si cu o crapatura pe margine, bucsa 34280 lipsa ??? (oare numai la 4,5 este?), garnitura 22060 uzata, uzura pe tija piesei 33832.
Ciudat este ca arma inca functiona iar arcul nu facea zgomot (vibratii, etc). Problema cea mai mare e ca nu imi aduc aminte absolut de loc momentul in care s-a rupt arcul.... nu imi aduc aminte de zgomote suspecte, nu imi aduc aminte de socuri sau alte chestii care ar fi putut trada ruperea arcului. Oricum il voi inlocui cu unul original.
Acum sa revin la tema de baza: Tunning
Ma gandesc la o chestie, zic eu destul de interesanta, oare diametrul gaurii prin care iese aerul comprimat din cilindru cat de mult influenteaza viteza? Daca l-as mari? Acum este 3 mm. Eu ma gandeam la 3,5 mm sau 4 mm. Teoretic ar trebui ca viteza sa sporeasca semnificativ. Teoretic. Practic, a facut cineva miscarea aceasta? Hmmm...... Dar oare ce altceva mai implica aceasta modificare? O problema la care ma gandesc este faptul ca pistonul ar lovi fundul cilindrului mai brusc decat de obicei. Asta nu e foarte bine, dar nici mortal nu cred ca e...
Opinii?
flash151178@yahoo.com
Am gasit urmatoarele: arc rupt in 5 bucati, bucsa 16320 relativ uzata si cu o crapatura pe margine, bucsa 34280 lipsa ??? (oare numai la 4,5 este?), garnitura 22060 uzata, uzura pe tija piesei 33832.
Ciudat este ca arma inca functiona iar arcul nu facea zgomot (vibratii, etc). Problema cea mai mare e ca nu imi aduc aminte absolut de loc momentul in care s-a rupt arcul.... nu imi aduc aminte de zgomote suspecte, nu imi aduc aminte de socuri sau alte chestii care ar fi putut trada ruperea arcului. Oricum il voi inlocui cu unul original.
Acum sa revin la tema de baza: Tunning
Ma gandesc la o chestie, zic eu destul de interesanta, oare diametrul gaurii prin care iese aerul comprimat din cilindru cat de mult influenteaza viteza? Daca l-as mari? Acum este 3 mm. Eu ma gandeam la 3,5 mm sau 4 mm. Teoretic ar trebui ca viteza sa sporeasca semnificativ. Teoretic. Practic, a facut cineva miscarea aceasta? Hmmm...... Dar oare ce altceva mai implica aceasta modificare? O problema la care ma gandesc este faptul ca pistonul ar lovi fundul cilindrului mai brusc decat de obicei. Asta nu e foarte bine, dar nici mortal nu cred ca e...
Opinii?
flash151178@yahoo.com
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
O problemă demnă de discutat pe forumul Clubairguns.ro. Cred că înlocuirea arcului cu un Gas Ram ar fi oportună.
De rupt se rup la toate consumabilele astea, acum condează cât de des şi ce preţ au piesele de schimb şi eventual
manopera, dacă e ceva ce nu se poate schimba decât la armurier.
De rupt se rup la toate consumabilele astea, acum condează cât de des şi ce preţ au piesele de schimb şi eventual
manopera, dacă e ceva ce nu se poate schimba decât la armurier.
citeste aici http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=3897 si nu umbla la port decat dupa aceea