Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dica.G

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by dica.G »

tevez wrote:. Dacă reîncarcă eu cred că se poate face operaţiunea la armurier, cu factură, ca şi schimbul de ţeavă, dar poate
nu are rost. :D
Si daca mai punem la socoteala banii si timpul, cred ca mai bine iei o arma din otel, cu teava lisa si fara opritoare.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
anubis2612

Post by anubis2612 »

voi ce ziceti, merita cumparat un streamer 2014 in dauna unui walther pp? asa luand in considerare ca streamer are teava de otel.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

anubis2612 wrote:voi ce ziceti, merita cumparat un streamer 2014 in dauna unui walther pp? asa luand in considerare ca streamer are teava de otel.
Dintre cele doua, indiscutabil Streamer 2014. Eu detin o ruda de a lui, mai veche si isi face "serviciul" fara probleme
de mai bine de doi ani.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
anubis2612

Post by anubis2612 »

multumesc.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

anubis2612 wrote:multumesc.
Ai grija insa, se gasesc din mai multe surse.
Sfatul meu este sa il cumperi direct dintr-un magazin al importatorului.
Ai garantia si service asigurat in mod onorabil.
Altfel te pomenesti cu glume ca altii de pe aici.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
sindagio

Post by sindagio »

Merge mai bine bila de cauciuc fara opritorul de pe teava? Adica are putere de penetrare mai mare sau casitigul de putere este nesemnificativ?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sindagio wrote:Merge mai bine bila de cauciuc fara opritorul de pe teava? Adica are putere de penetrare mai mare sau casitigul de putere este nesemnificativ?
Aici nimeni nu mai are dubii, opritorul de pe teava este intr-adevar un obstacol intre arma ta si tinta.
Ai o probabilitate sensibil imbunatatita sa treci pe langa punctul vizat pentru a trage.
Iar efectul la tinta va fi redus considerabil si puterea de stop va scadea dramatic.
Nu asta iti trebuie.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
sindagio

Post by sindagio »

Deci nu-i indicat sa se scoata opritorul, cel putin asa am inteles eu.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sindagio wrote:Deci nu-i indicat sa se scoata opritorul, cel putin asa am inteles eu.
Ai inteles perfect.
Numai ca nu este vorba ca "nu este indicat".
Problema se pune ca nu este legal.
Se considera uz de arma modificata nelegal si dai de domnu' deaq'.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
gstemate

Post by gstemate »

sindagio wrote:Merge mai bine bila de cauciuc fara opritorul de pe teava? Adica are putere de penetrare mai mare sau casitigul de putere este nesemnificativ?
opritorul se dessurubeaza prin camera cartusului si merge perfect far ael... nu o sa te caute nimeni daca il ai sau nu... acum o sa imi sara toti in cap ca modificari ilegale bla bla bla...depinde si cum te intelegi cu cine te controleaza in teava...
in situatia neplacuta in care esti nevoit sa faci uz de arma, ti se va retine pistolul pentru analiza ca nu a fost modificat pentru a trage cu munitie letala, atata timp cat ai rubber esti relativ in regula ;) oricum nu stiu exact care arma ce tip de teava are si cate opritoare sau sicane... pt ei genul asta de "arme" sunt glumitze nevinovate...

streamerul nu are teava din otel...! al meu cel putin nu are. poate altele
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
tevez

Post by tevez »

Dacă tragi în agresor şi arma ţi-e reţinută ai cam pus-o. Nu ai voie să modifici arma. Punct.
Chiar dai apă la moară la atitudini împotriva ta, nu era destulă propaganda de tip bolşevic
antiarme şi isteria de care sunt cuprinşi chiar şi mulţi poliţişti.
Modificarea se poate face la armurier, se poate chiar schimba ţeava. Prezinţi factura de
reparaţie/schimbare ţeavă şi e în regulă.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

gstemate wrote:
opritorul se dessurubeaza prin camera cartusului si merge perfect far ael... nu o sa te caute nimeni daca il ai sau nu... acum o sa imi sara toti in cap ca modificari ilegale bla bla bla...depinde si cum te intelegi cu cine te controleaza in teava...
in situatia neplacuta in care esti nevoit sa faci uz de arma, ti se va retine pistolul pentru analiza ca nu a fost modificat pentru a trage cu munitie letala, atata timp cat ai rubber esti relativ in regula ;) oricum nu stiu exact care arma ce tip de teava are si cate opritoare sau sicane... pt ei genul asta de "arme" sunt glumitze nevinovate...

Copii dulci ce sunteti.
Nu va dati seama ca ati luat-o pe aratura rau de tot.
Pai teava aia poate fi schimbata impreuna cu frame-ul si poti obtine un RPG de toata frumusetea.
Pe urma te intelegi cu sectoristu' ca tu nu erai acasa cand s-au impartit buletinele deci CNP-ul tau cu modificari pe teava
nu este valid si deci fapta ori nu exista ori se prescrie declarandu-se nula de drept.
Legea nu permite modificari neautorizate la arme!
Care din ultimele 700 de cuvinte nu le intelegeti?
Va cumparati voi un teren, va scoateti autorizatii, va faceti fabrica de armament, scoateti noi tipuri de arma si pana le testati
aveti dreptul la voi in poligonul de testari sa faceti ce va trece prin cap.
Dar ca end user privat, cu permis de port arma cu arma de cat. E24, pe bila, trecuta acolo, pai cu asta defilati.
Nu ai cu cine sa te intelegi si nici de ce.
Ce ar fi sa iti iei permisul de conducere si sa zici instructorului ca tu de fapt il iei pentru a putea merge pe trotuar
pentru ca te satisface sunetul ce il scot pietonii cand plesnesc sub baia de ulei?
De fapt tu nu modifici masina, doar un pic legea, dar te intelegi cu politistu' la urma, asa, "romaneste".
Si ne miram ca ne sar toti in cap si nu ne scot din pistolari si interlopi.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
gstemate

Post by gstemate »

nedumeritu wrote:
gstemate wrote:

Copii dulci ce sunteti.
Nu va dati seama ca ati luat-o pe aratura rau de tot.
Pai teava aia poate fi schimbata impreuna cu frame-ul si poti obtine un RPG de toata frumusetea.
Pe urma te intelegi cu sectoristu' ca tu nu erai acasa cand s-au impartit buletinele deci CNP-ul tau cu modificari pe teava
nu este valid si deci fapta ori nu exista ori se prescrie declarandu-se nula de drept.
Legea nu permite modificari neautorizate la arme!
Care din ultimele 700 de cuvinte nu le intelegeti?
Va cumparati voi un teren, va scoateti autorizatii, va faceti fabrica de armament, scoateti noi tipuri de arma si pana le testati
aveti dreptul la voi in poligonul de testari sa faceti ce va trece prin cap.
Dar ca end user privat, cu permis de port arma cu arma de cat. E24, pe bila, trecuta acolo, pai cu asta defilati.
Nu ai cu cine sa te intelegi si nici de ce.
Ce ar fi sa iti iei permisul de conducere si sa zici instructorului ca tu de fapt il iei pentru a putea merge pe trotuar
pentru ca te satisface sunetul ce il scot pietonii cand plesnesc sub baia de ulei?
De fapt tu nu modifici masina, doar un pic legea, dar te intelegi cu politistu' la urma, asa, "romaneste".
Si ne miram ca ne sar toti in cap si nu ne scot din pistolari si interlopi.

Omu a intrebat, eu i-am raspuns... fara opritori se comporta relativ la fel ca si cu ele, difera forma bilei, fara ele ramane intreaga cu ele se deformeaza grav... dar ca sa nu devi interlop sau pistolar fugi repede la cel mai apropiat armurier da-i 100 roni sa iti desfileteze aia acolo si sa iti treaca in permis modificarea autorizata si nu te doare capu... au si oamenii perfecta dreptate...
Pistolul reincarca perfect fara ele, cineva zicea mai de mult ca e pusa acolo pt ca altfel pistolul in incarca...
Mi-a placut aia cu sunetul pietonilor sub baie... :lol: :lol: :lol: nu ar trebui sa puneti chiar tot la suflet ;)
Nu are legatura intelgerea cu politistul "pe romaneste" cu toti analfabetii si peizanii ce se calca in picioare la coada la permise, parca ar sta la paine... eu sunt pentru inasprirea grava a caracteristicilio psihologice determinante pentru permisul asta chiar si pt jucariile astea cauciucoase,... suntem numiti pistolari sau interlopi ca avem jucariile astea ,si din cauza a 90% din posesorii legali de arme care nu au intrat sau vor intra vreodata pe un forum dedicat sau nici macar nu stiu sigur ca stiu sa citeasca le flutura liberi de orice inhibitie prin baruri sau discoteci sau mai stiu eu unde... nu doarece iti scoti o reductie infiletata pe teava :) sa fim seriosi, atata timp cat nu modifici arma pentru munitie vie cu intentia de a folosi altceva in afara de rubber atunci esti pe calea gresita... si streamer 2014 chiar se poate modifca in sensul asta...
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
nedumeritu

Post by nedumeritu »

gstemate wrote: ..........................................
Omu a intrebat, eu i-am raspuns... fara opritori se comporta relativ la fel ca si cu ele, difera forma bilei, fara ele ramane intreaga cu ele se deformeaza grav... dar ca sa nu devi interlop sau pistolar fugi repede la cel mai apropiat armurier da-i 100 roni sa iti desfileteze aia acolo si sa iti treaca in permis modificarea autorizata si nu te doare capu... au si oamenii perfecta dreptate...
Pistolul reincarca perfect fara ele, cineva zicea mai de mult ca e pusa acolo pt ca altfel pistolul in incarca...
Mi-a placut aia cu sunetul pietonilor sub baie... :lol: :lol: :lol: nu ar trebui sa puneti chiar tot la suflet ;)
Nu are legatura intelgerea cu politistul "pe romaneste" cu toti analfabetii si peizanii ce se calca in picioare la coada la permise, parca ar sta la paine... eu sunt pentru inasprirea grava a caracteristicilio psihologice determinante pentru permisul asta chiar si pt jucariile astea cauciucoase,... suntem numiti pistolari sau interlopi ca avem jucariile astea ,si din cauza a 90% din posesorii legali de arme care nu au intrat sau vor intra vreodata pe un forum dedicat sau nici macar nu stiu sigur ca stiu sa citeasca le flutura liberi de orice inhibitie prin baruri sau discoteci sau mai stiu eu unde... nu doarece iti scoti o reductie infiletata pe teava :) sa fim seriosi, atata timp cat nu modifici arma pentru munitie vie cu intentia de a folosi altceva in afara de rubber atunci esti pe calea gresita... si streamer 2014 chiar se poate modifca in sensul asta...
Hai sa stabilim odata.
Armurierii or fi ei autorizati dar nu pot face orice ii taie capul sau orice ii spun clientii. Nic macar daca platesc.
Modificarea unei arme, in cazul nostru, arma de autoaparare, in sensul scoaterii acelei piese inseamna tradus dupa lege, modificarea
specificatiilor pistolului.
Si niciun armurier responsabil si intreg la minte nu is permite sa "inventeze" un altfel de arma modificand in afara specificatiilor originale.
Asta este chestia cu legalitatea. Nu este in gradina ta sa a mea, ca end-useri. Este fix in curtea celui ce isi permite
sa modifice arma in afara specificatiilor date de producator.
Ca este arma pe rubber sau un 9x19 regular, nu conteaza. Aspectul este tratat de aceeasi lege, cea a armelor de foc.
Ca ai mare dreptate in ceea ce priveste mediul in care ne cam balacim cu totii, cu nebunii care starpesc pietoni si cu fluturatori de pistoale
prin intersectii, asta este drept.
Dar aici este o boala de sistem. Nici dreaq' nu mai stie cum sa o dreaga. S-a dizolvat cu totul orice putere in Stat.
Atata vreme cat legile se aplica discretionar, de la caz la caz, daca se aplica, nimeni nu mai are inhibitiile de care vorbesti.
Asta, dupa cat ma duce pe mine mintea, nu inseamna ca s-a dat liber la furat, la modificat arme, la jefuit la drumul mare, la lupte de strada
pentru locuri de parcare.
Si daca facem un corp comun si gandim cu totii ca, deh, un pic pe langa lege n'o fi mare bai,
atunci ne meritam mocirla din care vrem cu totii sa Shengenim.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
ekkakon

Post by ekkakon »

O borseta faina pentru Streamer ... Oare se gaseste si la noi asa ceva ? :D

http://www.youtube.com/watch?v=H8u-UBoN_MY
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
Post Reply