Ma enerveaza ce-i fac astia lui jon, are dreptul ca vanator sa-si ia plici la orice ora! Ce sa argumenteze?Sa se milogeasca si sa dea shpaga pe dreptul lui?
Oamenii astia sunt anacronici! Descurajeaza si distrug orice libera initiativa! Pe jon sa-si ia plici, pe tine sa-i vinzi arma si munitia, pe altul sa faca un poligon unde sa traga jon,si sa plateasca un salariu unuia care sa repare pusca lui jon!Cam asa stau lucrurile.
Multumesc pt raspuns!Sa-ti spun cum e cu legea: am fost in toamna asta sa-mi iau o autorizatie de cumparare pt o arma de vanatoare ( cea de a patra arma a mea)., am sunat la IJP si mi-au spus ca trebuie sa fac cursuri.Cum asa? Pai asa spune legea!!!Ma uit si eu in lege si vad ca nu e chiar asa, doar cei care cumpara prima arma trebuie sa faca acel curs.Am facut o copie dupa articolul din lege si m-am dus la IJP,dupa ce le-am aratat : Aaa, da nu am stiut ca mai aveti si alte arme( cu toate ca le explicasem la telefon ca mai am inca trei arme).Asa ca de acum ,cand ma duc la ei,trebuie sa fiu documentat pt a-mi sustine drepturile!!!
Scuze, m-am luat vu vorba si am uitat.
Importatorul exclusiv pt. Walther in Romania nu suntem noi ci NG International (Top Gun).
Daca imi spui mai concret ce anume te intereseaza, pot intreba importatorul cu care avem un agrement de a vinde la preturi identice.
Marius
Anonymous wrote:Ma enerveaza ce-i fac astia lui jon, are dreptul ca vanator sa-si ia plici la orice ora! Ce sa argumenteze?Sa se milogeasca si sa dea shpaga pe dreptul lui?
Oamenii astia sunt anacronici! Descurajeaza si distrug orice libera initiativa! Pe jon sa-si ia plici, pe tine sa-i vinzi arma si munitia, pe altul sa faca un poligon unde sa traga jon,si sa plateasca un salariu unuia care sa repare pusca lui jon!Cam asa stau lucrurile.
Arrow wrote:Scuze, m-am luat vu vorba si am uitat.
Importatorul exclusiv pt. Walther in Romania nu suntem noi ci NG International (Top Gun).
Daca imi spui mai concret ce anume te intereseaza, pot intreba importatorul cu care avem un agrement de a vinde la preturi identice.
Marius
Pe catalogul producatorului am vazut mai multe variante la G22, in functie de dotare:A1, cu luneta inclusa;A2, cu sistemul de ochire cu laser;A3, cu luneta si laser;A4, cu red dot.Pe care din cele patru variante le comercializati?Importati si amortizorul?
Conform bravei legi 295, laser-pauza si amortizor -pauza.Laserul strica ochiul iar linistea prea adinca da un sentiment de panica (in randul autoritatilor ) Daca musai vrei laser, vb cu baietii de la www.airsoft.ro/accesorii.php si vine poshtashul