Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by nedumeritu »

Chestia mi se pare mult mai adanca.
Mai exact, actiunea jurnalistilor este departe de a fi una ce viza sa le creasca ratingul,
chiar daca si asa ceva este posibil sa se fi intamplat. Vorba aia: there is no Bad Advertising!
Aici poate fi vorba despre razboiul firmelor particulare ce asigura securitatea pe acele aeroporturi.
Si mai poate fi vorba despre o actiune de sustinere a reintroducerii serviciului de securitate de
pe facilitatile respective in sarcina politiei, unde au fost facute recent reduceri. Culmea, si la ei!
Si pe urma este un simplu fapt, o intamplare... planificata. Ca un fel de flagrant delict promovat
chiar de cei ce doresc sa se intample.
Nu vad ce legatura ar putea face [c]analistii nostri cu situatia armelor la noi in tara.
Asta este ca si cum am pretinde ca interlopii ce actioneaza in afara legii sa fie obligati
de maine sa opereze numai cu arme de foc declarate si inregistrate legal la politie si sa
mai si posede permise de port arma.
Respectivii jurnalisti, intr-un stat care se respecta, ar cam da cu subsemnatul.
In USA nu stiu cum ar fi fost.
Atunci ar fi simplu, faci o facultate de jurnalism la "universitatea 3 paduchi", iei si licenta
cu plocoanele de rigoare, scrii doua stiri despre cainii vagabonzi si pe urma te urci in avion
cu pistolul in bagajul de mana.
Si gata deturnarea.
Ca tu de fapt asta urmareai, nu sa te faci jurnalist si ti se rupe daca iti publica aia vreun reportaj.
Acum esti de fapt sef, ai avionul tau, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

nedumeritu wrote:Respectivii jurnalisti, intr-un stat care se respecta, ar cam da cu subsemnatul.
Da, aşa este, în logica celor ce livrează senzaţional, orice "ziarist" de la vreo televiziune cu 3 telespectatori sau
de la vrun ziar gratuit ar putea să-şi omoare 5-6 vecini care-l enervau motivând că e un demers jurnalistic pentru
a arăta ce uşor intră brişca-n ţesuturile umane şi cum autorităţile nu fac nimic în acest sens.
Nu e nici legitimaţia de ziarist suficientă pentru orice, chiar dacă presa e a nu ştiu câta putere-n stat. Ca în
toate domeniile, sunt nedreptăţi şi răposatul Mile Cărpenişan rămâne pentru majoritate tot "un ziarist" ca şi
"marele" Dan Diaconescu, deşi diferenţa e ca de la Cer la pământ.

http://www.libertatea.ro/stire/tanar-de ... 16928.html încă unu'.

Paznicii de bancă au arme de foc? Ştiam că doar cei de la transportul de bani au TT-uri închiriate de la
M.A.I. şi oricum nu prea e o idee bună fiindcă dacă era unul din "meseriaşii" de la Braşov în locul acelor
ageamii cu pistol cu gaze, acum am fi vorbit la trecut despre paznicul-minune acesta:
http://webtv.realitatea.net/actual/tent ... irgu-mures
dandana

Post by dandana »

daca in loc de agentul acela de paza era un cetatea onorabil..........primeam si noi o bulina alba, sa vad atunci ce ar fi scris jurnalistii. Poate asa am fi dobindit si noi un statut mai "privilegiat".
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tevez

Post by tevez »

http://www.antena3.ro/romania/politisti ... 16666.html
Încă o ştire falsă marca Lanterna 3. Se pare că ziariştii români sunt complet lipsiţi de judecată când vine
vorba de arme şi de ştiri cu arme. Închirierea de arme de la IPJ-uri e ceva normal, s-a făcut şi pe vremea
poliţiei comunitare care se rebrenduieşte acum, şi pe vremea gardienilor publici, închiriază şi firmele de
pază, şi procurorii, e ceva obişnuit. Că nu-s bani destui ştim deja. Probabil ceea ce vroia trustul antenist
de propagandă să inoculze în capul telespectatorilor era, ca de obicei, "Băsescu e de vină!" ceea ce poate
că e parţial adevărat, dar nu pricep de ce un domeniu sensibil cum este cel al armelor sau al ordinii publice
trebuie folosit în lupta lor politică. Bine că n-au idee când sunt fabricate TT-urile alea că ar fi titrat cu
litere mari: "Guvernul Boc dă arme de pe vremea lui Mihai Viteazu poliţiştilor locali di la Gorj".

http://www.antena3.ro/romania/sala-de-j ... 16691.html
Omul era captivat, ce să-i faci? Deşi s-au folosit doar arme albe, eu cred că înăsprirea legislaţei armelor
neletale deţinute legal este singura soluţie. :lol:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Oare prin multimea de capsunari plecati in Spania or fi si politisti romani undercover ? Ca s-au molipsit si astia :

http://www.adevarul.es/stiri/actualitat ... ti-licenta
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Românii care muncesc în Spania sunt o comunitate respectată şi care a contribuit enorm la dezvoltarea economică
a ţării respective, dar şi a României, prin sumele trimise acasă, deci termenul de "căpşunar" este nepotrivit. Sunt şi
poliţişti români detaşaţi acolo uneori, pentru că printre cei duşi la muncă s-au strecurat şi alte "zburătoare". Nu se
implică decât în prinderea infractorilor cu paşaport românesc, nimic altceva. :D Uniunea tinde să adopte modelul
sovietic în ceea ce priveşte armele, adică să interzică pas cu pas tot, deci nu e suprpriza prea mare. Sunt state şi
mai "comuniste" decât Spania. Anglia de exemplu. Vom mai avea ştiri de acest gen din toată "uniunea".
union.jpg
union.jpg (11.48 KiB) Viewed 4909 times
DaBears

Post by DaBears »

Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Daca ala e adevarul omul a reactionat cum ar fi trebuit sa reactioneze oricine cu simt civic.Se vede clar etnia si cam ce hram poarta rudele ''victimei''. Militienii, ca de obicei, atitudine de pasaraici...
Acum doua nopti am vazut cu ochii mei o situatie asemanatoare.Isi baga cioara tot arsenalul in neamul militianului si ala se urca in masina speriat si pleaca.Asta in centrul Bucurestiului.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Nimeni De Nicaieri wrote:...... Militienii, ca de obicei, atitudine de pasaraici........
http://videonews.antena3.ro/action/view ... i-glumeti/

:lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
sassu

Post by sassu »

Spune ca a tras cu o arma de autoaparare , oare cu ce ?
Ca vad ca l-a faultat destul de rau pe respectabilul cetatean detinator al tacului de biliard.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sassu wrote:
Spune ca a tras cu o arma de autoaparare , oare cu ce ?
Ca vad ca l-a faultat destul de rau pe respectabilul cetatean detinator al tacului de biliard.
Nu prea mai conteaza cu ce s-a tras daca s-a tras sub 2 metri.
Problemele create sunt demne de chirurg "ienivei".
Clanurile insa sunt cunoscute in zona iar unii, cei mai vocali in imaginile
luate de televiziuni sunt din clanul "belitorilor" care stapanesc piata locala
a camatarilor. Nu stiu si nici nu conteaza daca ei au fost the damaged ones ori invers.
Din auzite insa, cunoscutul om de afaceri ar avea ca obiect al activitatii
adus/dus oameni/lucruri din si in Spania.
Si barul era in judetul Brasov si nu in Brasov.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
cris091

Post by cris091 »

parerea mea,este ca trebuia sa ii dea un incarcator cadou si nu doar 4 boabe :mrgreen:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

cris091 wrote:parerea mea,este ca trebuia sa ii dea un incarcator cadou si nu doar 4 boabe :mrgreen:
Prin prisma unui GP, 17 rounds ar fi fost prea mult.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Si iata ca un Comisar de Politie, din Romania, din Brasov,
indrazneste si se pronunta interpretand pentru prima oara legea corect:
- arma a fost folosita cu respectarea legii autoapararii, pericolul a fost iminent si clar.

Ca respectivul tragator avea o biata tinichea de zamak ce i-au facut vanatai pe omoplatii agresorului,
asta este alta poveste.
Luati-va arme "sanatoase" si folositi-le in respectul legii.

Pentru Comisarul despre care vorbeam mai sus nu a contat:
- faptul ca scena se petrecea in bar, adica loc public
- ca in bar era lumina si nu era noapte
- ca barul nu era proprietatea privata/dormitorul sau camara posesorului pistolului
- ca barul era la mai mult de X kilometri de casa posesorului pistolului si deci proprietatea nu ii era in pericol
- ca un clan intreg de zburatoare ciudate se manifestau violent
- si alte bla, bla-uri ce se folosesc de obicei prin care unii politisti timorati de vecinatatea unui AN previzibil incearca sa
transforme detinatorii legali de arme de autoaparare in agresori.
Deci se poate oameni buni.
Incercati sa respectati legea si poate aveti noroc de un Comisar de Politie care sa o respecte si el.
Felicitari Domnule Comisar.
Poate presa ii afla si numele, ar fi o chestie, sa stim cine a creat precedentul, cine a avut curajul sa il creeze.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Iata versiunea video a stirii, ca update la stirea intitala:
http://observator.a1.ro/social/UPDATE-S ... 28436.html
interesant de la minutul 02:18.
Si informatia de baza;

Comisar Sef Ioan Necsulescu - Politia Brasov.

Iar singurii cercetati sunt scandalagii atacatori, cei patru dintre care unul impuscat.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply