Varianta "Low cost": Rohm RG88 vs. Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Varianta "Low cost": Rohm RG88 vs. Streamer 2014
Buna seara.
Dintre pistoalele cu pret mic existente pe piata, respectiv Rohm RG 88 si Streamer 2014, care si de ce ar fi cea mai buna varianta?
Multumesc.
Dintre pistoalele cu pret mic existente pe piata, respectiv Rohm RG 88 si Streamer 2014, care si de ce ar fi cea mai buna varianta?
Multumesc.
-
nedumeritu
Re: Varianta "Low cost": Rohm RG88 vs. Streamer 2014
Streamer, fara discutie.Just wrote:Buna seara.
Multumesc.
Nu mai trebuie sa ii faci nimic si ai o arma de clasa medie, din zamak, dar functionala.
RG88 am avut, si cand nu mi s-a cocosat teava [cazul celui inlocuit de domnii de la ARRW, in garantie]
mi s-a spart culata si a trebuit sa scap de el, prin metode legale.
Exista si solutia RG88 cu teava din otel de la Mauser HSC dar e tevatura mare.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
slim_daddy40
streamer...mai ieftin mai bun!!!
din cate vedeti piata a tras pretul rohm-ului in jos adica nu prea se mai vinde pt ca nu mai este pistolul de buget cum era acum 1 an a fost inlocuit de streamer2014, o arma ok care costa cat un pistol airsoft mai performant
este f bun daca il privesti ca low cost... eu am cuimparat unu si ne-am intalnit toti colegii, cheta pt munitie si l-am zapacit...400 cartuse mai tarziu nu prezinta nici un fel de joc, fisura sau vopsea sarita. m-am asteptat de la inceput sa fie mult mai firav, citind pe forum ca toata lumea avea probleme cu zamacul sincer am stat putin cu frica ca se fisureaza/sparge/descentreaza ceva in el insa in mod uimitor pocnitoarea se tine bine...nu am nici un interes sa il laud, privesc problema din punctul de vedere al clientului pana acum multumit in privinta lui la ce cost de achizitie a avut (700 lei) ...eu unul ma declar multumit.
Si culmea nu s-a blocat niciodata, din 400 de cartuse 3 nu au aprins, am avut insa surprize cu Carpatiul...
Afara au fost aproximativ 0 grade ma gandeam ca este posibil sa apara oarece diferente de dilatare in camera cartusului deoarece teava are inserata o mica portiune metalica exact inconjurand tubul, aceasta se incalzeste implicit dilata prima mult mai tare decat aliajul sensibil, iar primele focuri le trag de obicei mai rar, lasand timp materialului sa se dilate... poate sunt eu paranoic... Lucrez in cadrul unei institutii ce scolarizeaza agenti de paza ordine si interventie rapida cat si politisti comunitari iar poligoanele periodice se tin in locatiile militare...pentru cat am platit pentru el eu ma consider f multumit in privinta lui, mai ales ca nu sunt concepute pentru asemenea tratament in conditii de tir ci doar autoaparare... momentan ma gandesc sa iau si una mai serioasa, inca mai oscilez intre GP cu munitia nou prezentata si fort 18r...
Si culmea nu s-a blocat niciodata, din 400 de cartuse 3 nu au aprins, am avut insa surprize cu Carpatiul...
Afara au fost aproximativ 0 grade ma gandeam ca este posibil sa apara oarece diferente de dilatare in camera cartusului deoarece teava are inserata o mica portiune metalica exact inconjurand tubul, aceasta se incalzeste implicit dilata prima mult mai tare decat aliajul sensibil, iar primele focuri le trag de obicei mai rar, lasand timp materialului sa se dilate... poate sunt eu paranoic... Lucrez in cadrul unei institutii ce scolarizeaza agenti de paza ordine si interventie rapida cat si politisti comunitari iar poligoanele periodice se tin in locatiile militare...pentru cat am platit pentru el eu ma consider f multumit in privinta lui, mai ales ca nu sunt concepute pentru asemenea tratament in conditii de tir ci doar autoaparare... momentan ma gandesc sa iau si una mai serioasa, inca mai oscilez intre GP cu munitia nou prezentata si fort 18r...
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
Gammo maxima 5.5mm AC
-
vasile2005ion
Un prieten vrea sa vanda un Rohm, pentru ca vrea sa isi ia un Beretta.
Daca e cineva interesat, ii putem pune in legatura!
Daca e cineva interesat, ii putem pune in legatura!
-
vasile2005ion
Nu am avut in mana nici unul dintre cele doua pistoale, dar as inclina spre Grand Power, in cazul in care mi-as lua o arma cu bila de cauciuc...
-
nedumeritu
Si totusi, incearca-le pe ambele.vasile2005ion wrote:Nu am avut in mana nici unul dintre cele doua pistoale, dar as inclina spre Grand Power, in cazul in care mi-as lua o arma cu bila de cauciuc...
Sfat de cunoscator.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
iti dai seama ca o sa le analizez mai mult pe amandoua ca si investitia este la alt nivel fata de streamer...in general toate argumentele sunt pro GP, avand ca argument forte sina lunga si munitia care face toti banii...insa nici fort nu este cu mult mai prejos...partea de precizie si rezistenta/fiabilitate ma intereseaza cel mai mult nu portul pt ca nu il voi lua pentru a-l purta ci doar pt poligon/tir...nedumeritu wrote:Sfatul pe care il dau mereu in astfel de cazuri:gstemate wrote: ....................................
momentan ma gandesc sa iau si una mai serioasa, inca mai oscilez intre GP cu munitia nou prezentata si fort 18r...
- fa un efort si viziteaza AMANDOI importatorii.
- Mergi la cei ce vand Fort si incearca sa vezi cum iti sta in mana, cum simti
ca te vei putea obisnui cu el purtat in conditiile in care crezi ca il vei purta.
- Vino si la noi, la Mogosoaia, ai doua modele de GP. Fiecare cu munitia lui.
Le incerci, vezi optionalele si tuning-ul, vezi cum iti sta in mana [grip-urile si manerul se ajusteaza optional pe loc pe marimea palmei].
Te gandesti la fel, cum si in ce conditii vrei dori sa il porti.
Analizezi in ambele cazuri finisajul si nu in cele din urma, conditiile de garantie pentru ambele marci.
Abia dupa aceea ai sa te poti pronunta in reala cunostinta de cauza si te vei asigura ca nu faci o achizitie pe care sa o regreti
mai devreme sau mai tarziu.
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
Gammo maxima 5.5mm AC
gstemate wrote:...partea de precizie si rezistenta/fiabilitate ma intereseaza cel mai mult nu portul pt ca nu il voi lua pentru a-l purta ci doar pt poligon/tir...
foarte bună, precizia asemenea.
-
nedumeritu
Pai pentru poligon si precizie, am publicat rezultatele testelor oficiale de acum o saptamana, la Zvolen, SK.gstemate wrote:
.............................................................
partea de precizie si rezistenta/fiabilitate ma intereseaza cel mai mult nu portul pt ca nu il voi lua pentru a-l purta ci doar pt poligon/tir...
Teste facute de armurierii trupelor speciale de acolo.
Cu arma fixata pe masa de 500 Kg, in doua conditii de temperatura.
Cu munitia AKBC Magnum.
La 10 si la 15 metri, s-au obtinut grupari intre 6-7cm si 8-10 cm diametru parca, nu am cifrele exacte la indemana.
Sunt oricum repetabile si in conditiile excelente oferite de UTI, de exemplu.
Si avem acolo un tragator la fel de reliable ca si masa lor de testare, dl. Filip...
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Corect!Un CZ 75 compact 9x19 mm ,de exemplu este 2400 de lei! Fix cat un GP 10x28!Daca ai posibilitatea (si ai daca detii arma de serviciu) renunti la ideea de cauciuc,iti iei glont,practic la aceleasi preturi,sau poate cu cateva sute de lei mai scump (ceva gen S&W, BUL,etc) dar iti recuperezi "paguba" din pretul munitiei,practic cat dai pe munitia de cauciuc sa tragi in poligon cu glont ai trage de 3 ori !Din punct de vedere financiar iesi mai bine,plus fiabilitate,precizie,siguranta,calitate.....putere de stoparetevez wrote:Pentru poligon/tir există armele letale, ca cea din semnătura ta....Muniţia e mai ieftină şi fiabilitatea este
foarte bună, precizia asemenea.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'