SMERCH 925
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Nimeni De Nicaieri
SMERCH 925
Aveti cumva si incarcatoare cu capacitatea de 26? Ca si varianta cu gaz, e full automat?
-
nedumeritu
Re: SMERCH 925
De ce nu incerci cu incarcatoarele de la ASI?Nimeni De Nicaieri wrote:Aveti cumva si incarcatoare cu capacitatea de 26? Ca si varianta cu gaz, e full automat?
La mine, cu usoara modificare, merge de doi ani in Zoraki Mod.914.
Si diferente de core nu sunt, doar de ambalaj exterior.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
La fel pt. Streamer, că s-a vb. pe aici, cred că ar merge încărcătoare de Zoraki, nu?nedumeritu wrote:De ce nu incerci cu incarcatoarele de la ASI?Nimeni De Nicaieri wrote:Aveti cumva si incarcatoare cu capacitatea de 26? Ca si varianta cu gaz, e full automat?
-
nedumeritu
Eu am incercat si la Streamer si de mers merg introduse si se blocheaza/ejecteaza normal.tevez wrote:La fel pt. Streamer, că s-a vb. pe aici, cred că ar merge încărcătoare de Zoraki, nu?nedumeritu wrote:De ce nu incerci cu incarcatoarele de la ASI?Nimeni De Nicaieri wrote:Aveti cumva si incarcatoare cu capacitatea de 26? Ca si varianta cu gaz, e full automat?
Ce nu stiu este cum functioneaza in mod dinamic, de tras nu am tras.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna seara.nedumeritu wrote:De ce nu incerci cu incarcatoarele de la ASI?Nimeni De Nicaieri wrote:Aveti cumva si incarcatoare cu capacitatea de 26? Ca si varianta cu gaz, e full automat?
Cred ca am sa cumpar unu de la Ruse ( 13 leva erau astazi) si o sa il testez. Daca face figuri, il vand.
A...nu am reusit sa gasesc in cca 4 ore decat 3 magazine de arme prin centru, pe linga palatul de justitie-primarie, iar la unul din ele vanzatoarea a zis ceva de genul : nu va pot vinde caci nu am facturi ( a simtit vaca ca sunt roman....)
O seara buna.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
-
nedumeritu
In Ruse sunt al naibii de multe magazine de arme. Chiar peste 10 erau la un moment dat.dica.G wrote:Buna seara.nedumeritu wrote:De ce nu incerci cu incarcatoarele de la ASI?Nimeni De Nicaieri wrote:Aveti cumva si incarcatoare cu capacitatea de 26? Ca si varianta cu gaz, e full automat?
Cred ca am sa cumpar unu de la Ruse ( 13 leva erau astazi) si o sa il testez. Daca face figuri, il vand.
A...nu am reusit sa gasesc in cca 4 ore decat 3 magazine de arme prin centru, pe linga palatul de justitie-primarie, iar la unul din ele vanzatoarea a zis ceva de genul : nu va pot vinde caci nu am facturi ( a simtit vaca ca sunt roman....)
O seara buna.
Si toate "orientate" spre romani. Asa ca daca te simt ca esti roman ofera cam tot ce au pentru ca de acolo se fac banii, nu de la saracii lor.
Incarcatoarele de ASI se modifica foarte usor, trebuie "putin extinsa" fanta de blocare de pe incarcator.
Pui incarcatorul cap la cap, la linie, unul original si unul de ASI si vezi unde ar trebyi sa se termine si sa inceapa fanta respectiva si pilesti.
Desigur, ma refer la captul de admisie al cartuselor, unde este piesa din plastic ce se sprijinia pe arc.
Daca ai rabdare iti masor eu cu sublerul si gata. Numai sa spui.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
Nimeni De Nicaieri
Eu ma refeream la cele 10x22 cu bila. Nu difera incarcatoarele de 9mm pe gaz? Si revin cu intrebarea, sunt full automatic pe bila?Am vazut asa ceva pe bila si arata intr-un mare fel.Treaba e daca sunt la noi pe piata auto.....
Zoraki e fix aceeasi pocnitoare ca si smerch, doar in alte haine.Frame-ul si mecanismul de tragere sunt identice.
Zoraki e fix aceeasi pocnitoare ca si smerch, doar in alte haine.Frame-ul si mecanismul de tragere sunt identice.
-
nedumeritu
In mod normal, full-auto la noi nu ai sa vezi, pe bila de cauciuc.Nimeni De Nicaieri wrote:Eu ma refeream la cele 10x22 cu bila. Nu difera incarcatoarele de 9mm pe gaz? Si revin cu intrebarea, sunt full automatic pe bila?Am vazut asa ceva pe bila si arata intr-un mare fel.Treaba e daca sunt la noi pe piata auto.....
Noi am adus un Skorpion vz 62, un "Uzi" pe bila. Dar l-am predat la cei in drept pentru a fi studiat.
Initial avea si pozitia automat. Versiunea adusa de noi este cu 3 pozitii:
- siguranta pusa
- foc cu foc
- 3 focuri
si l-am adus in speranta ca va fi admis macar pentru firmele de paza sau pesronalul din structuri.
Versiunea cu full auto poate fi intalnita pe aeroporturile Ferihegy din Budapesta si mai incolo chiar.
Zoraki este o pocnitoare, ceam mai rezistenta pocnitoare din toata clasa "zamak" cu sau fara bila.
Si functioneaza perfect de vreo doi ani la mine.
Iar matematica simpla zice ca daca
a=b
b=c
e limpede ca
a=c
Deci incarcatoarele sunt interschimbabile.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
ma bate gandul sa iau un SMERCH925 insa nu am vazut vreo relatare pro sau contra...ma lamureste si pe mine careva daca merita?
AK47
-
nedumeritu
Se pare ca singura solutie ar fi sa il cumperi, sa il testezi si sa ne spui si noua, cu lux de amanunte, cum functioneazaiulianP wrote:ma bate gandul sa iau un SMERCH925 insa nu am vazut vreo relatare pro sau contra...ma lamureste si pe mine careva daca merita?
in real time un zamak turcesc full auto pe bila.
In mai toate directiile gasesti pe acest forum temerari ce au facut asta.
Si ne-a folosit tuturor.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
va spun eu nu se merita ,cele ce se gasesc in romania nu merg pe full auto asa ca stati in banca voastra
optiunea de full auto nu mi se pare de vreun real folos,ca daca's mai multi e bine sa imparti in mod egal la fiecare si nu sa le imprastii aiurea pe toate.....
important este sa se duca bila acolo unde trebuie si arma sa nu faca nazuri.
important este sa se duca bila acolo unde trebuie si arma sa nu faca nazuri.
AK47
не понимаюм русский язык. 
Nici eu foarte bine, dar "da bine" la sfasitul clipului :"всю"....
Up date:
La sfarsitul unui post pe un site rusesc scria asta :"Зораки — он же Смерч — 925 — увы — не будет сертифицирован для России...."
Deci, la rusi nu si asta era in 7 octombrie 2009.
Up date:
La sfarsitul unui post pe un site rusesc scria asta :"Зораки — он же Смерч — 925 — увы — не будет сертифицирован для России...."
Deci, la rusi nu si asta era in 7 octombrie 2009.