Vesta antiglont

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
gherghisan

Vesta antiglont

Post by gherghisan »

are cineva idee cum se pot procura veste antiglont in Romania? cat costa...de unde? comercializeaza cineva asa ceva?
va salut!
Babanu

Post by Babanu »

Am studiat si eu problema, nu ca mi-ar trebui in mod special, mai mult din curozitate... nu ai sa gasesti nimic in Romania. Cel mai bine ar fi sa ti-o comanzi din US, cu tot cu transport in 700$ iti cumperi o vesta clasa II suficienta pentru a rezista la gloante de 9mm sau lama de cutit si nici nu se vede sub haine. Daca in schimb te cauta cineva cu AK47-ul atunci te-as statui sa-ti iei clasa III A desi e mai voluminoasa si se cam vede pe sub haine.
Sa-mi spui si mie daca iti cumperi ce ti-ai luat si de unde :wink:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
catalin_suzeanu

Re: Vesta antiglont

Post by catalin_suzeanu »

gherghisan wrote:are cineva idee cum se pot procura veste antiglont in Romania? cat costa...de unde? comercializeaza cineva asa ceva?
va salut!
Adreseaza-te http://www.arsenalcugir.ro/ unde gasesti ceea ce doresti cu certitudine...
Sau daca esti din Bucuresti poti sa incerci la Sc Tower Group Impex Srl, Str Popa Savu nr 24, tel:22 22 503...

Bafta...
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
alin

Post by alin »

Babanu wrote:Am studiat si eu problema, nu ca mi-ar trebui in mod special, mai mult din curozitate... nu ai sa gasesti nimic in Romania. Cel mai bine ar fi sa ti-o comanzi din US, cu tot cu transport in 700$ iti cumperi o vesta clasa II suficienta pentru a rezista la gloante de 9mm sau lama de cutit si nici nu se vede sub haine. Daca in schimb te cauta cineva cu AK47-ul atunci te-as statui sa-ti iei clasa III A desi e mai voluminoasa si se cam vede pe sub haine.
Sa-mi spui si mie daca iti cumperi ce ti-ai luat si de unde :wink:
pt AK-47 iti trebuie clasa IV..;)..si placi ceramice..
se pot achizitiona si din Romania..
http://www.gcg.ro/ro/index.php?id=10053 ... tru+Armata
sven1

Post by sven1 »

am eu una,am adus-o din cipru acum vreo doua luni.e de nivel 2,marimea medie,cu guler,culoarea alba (curata).are eticheta originala pe ea,nu a fost folosita.o am de la un ofiter din armata cipriota.o dau cu 7 milioane ca tre sa plec iar in cipru.sunt din bucuresti zona berceni
adycop86

Post by adycop86 »

din cate stiu un domn din pitesti si unul din craiova aduc veste antiglont second hand de la politia germana cu 100 euro nivel de protectia 3A intr-o o vesta s-a tras de la distanta de 10 metri cu un glock 17 4 cartuse de 9x19 mm si nici unul nu a trecut ,doar tinta din spatele ei si lemnul care sustinea tinta au iesit cam sifonate :lol: + protectia anticutit la fel testata de noi nu a trecut cutitul prin ea,am comandat noi vreo 15 bucati ,in cele romanesti nu prea avem incredere,sunt si grele nu prea ai libertate de miscare ,parca ai fi robotel 8) dar decat nimic sunt bune si ele
dcrist

Post by dcrist »

Din ceea ce stiu vestele au garantie ~5 ani, dupa, capacitatea lor de a opri glontul scade, ai ceva informatii de citi ani sunt acele veste?
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
adycop86

Post by adycop86 »

:lol: dinainte de 2010 oricum sunt majoritatea cumparate de noi,dar sa fim sinceri suntem mult mai multumiti de ele decat cele date de statul roman cu toate ca stim ca le-a expirat termenul de valabilitate la cele cumparate,nici cu cele date de stat nu imi este frica ,dar decat sa ai 6 veste si sa fii intr-un colectiv 24 de oameni ,era ceva de genul care apuca apuca care nu se duce cu pieptul gol in misiune,poate ati vazut pe la televizor ca a fost discutat subiectul,acum le avem personale nu le mai impartim, :D asta ne bucura cel mai mult ,siguranta noastra mai presus de tot,ca am bagat mai multi bani in dotari decat ne dau cei din conducerea tari :evil:
alin

Post by alin »

adycop86 wrote:din cate stiu un domn din pitesti si unul din craiova aduc veste antiglont second hand de la politia germana cu 100 euro nivel de protectia 3A intr-o o vesta s-a tras de la distanta de 10 metri cu un glock 17 4 cartuse de 9x19 mm si nici unul nu a trecut ,doar tinta din spatele ei si lemnul care sustinea tinta au iesit cam sifonate :lol: + protectia anticutit la fel testata de noi nu a trecut cutitul prin ea,am comandat noi vreo 15 bucati ,in cele romanesti nu prea avem incredere,sunt si grele nu prea ai libertate de miscare ,parca ai fi robotel 8) dar decat nimic sunt bune si ele
Ady, m-ar interesa si pe mine 2 buc. Mai aduceti? Daca da, cum e cu marimile?
littlegepeto

Post by littlegepeto »

Problema cu vestele romanesti "grele" pleaca de la cei care fac specificatiile tehnice atunci cand fac achizitia.
Producatorul roman nu va folosi materiale usoare, decat daca i se va cere acest lucru prin specificatie. Daca are marja de greutate, va folosi materiale mai grele, pentru a se incadra in buget.
Alta problema este suprafata de protectie ceruta. Cu cat este mai mare cu atat vesta este mai grea. In ceea ce priveste "increderea" in vestele romanesti, sunt mult mai bune decat cele din afara. Lucru dovedit de altfel in teatre. Si nu degeaba americanii din teatre au trecut, spre exemplu, de la placi balistice de 1,6 kg la cele de 3,5 kg din ceramica.
Cat despre vestele aduse de cei din Pitesti si Craiova, va recomand sa fiti cu bagare de seama... Daca sunt SH, deja nivelul de protectie nu mai este cel initial... plus ca se mai practica o marsavie pe plan international: pe unele echipamente se mentioneaza nivelul de protectie IIIA spre exemplu, dar vestele sunt testate doar la 9x19 mmcu viteza glontului de la nivelul IIIA. Ele nu sunt testate si la Magnum .44, de aici si greutatea scazuta...
ice

Post by ice »

dcrist wrote:Din ceea ce stiu vestele au garantie ~5 ani, dupa, capacitatea lor de a opri glontul scade, ai ceva informatii de citi ani sunt acele veste?
Asa e, Kevlarul se degradeaza de la radiatiile UV si transpiratie.
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
ice

Post by ice »

gherghisan wrote:are cineva idee cum se pot procura veste antiglont in Romania? cat costa...de unde? comercializeaza cineva asa ceva?
va salut!
http://www.ppss-group.com/bulletproofvests.html

pret aproximativ £700
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
DanielT

Post by DanielT »

[ce nebuni vere vesta antiglont la bile de cauzciuc. :lol: :lol: :lol:
Post Reply