Ce pistol sa-mi iau?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
badguy_goodguy

Ce pistol sa-mi iau?

Post by badguy_goodguy »

Ce pistol cu bile de cauciuc imi recomandati? Nu doresc o simpla arma, care pe langa fatul ca are sa-mi faca probleme daca o voi gasi, nici macar sa nu ma ajute sa scap de infractor... am vazut si eu videourile acelea pe youtube, unde se impusca cu bile de cauciuc intre ei si nu aveau nimic.

1.Am inteles ca revolverul e cu mult mai puternic decat un pistol semi automat? Cam cu cat?
2. Dar daca revolverul are si el striatii pe teava ca sa mai reduca din puterea cartusului?
3. De ce preferati 9mm si nu 10x22 ?! 10x22 ar trebui sa fie mai tare,nu ?
4. De unde pot cumpara un pistol/revolver de 12 mm? Am vazut ceva pe okazii.ro, dar ... singura problema era ca avea incarcator pt. un singur cartus... si tot trebuia sa reincarci, era aiurea.
haiosu

Re: Ce pistol sa-mi iau?

Post by haiosu »

se impusca ei si cu 9X19 si...
revolverul nu e mai puternic... munitiile pot fi mai puternice. revolverul nu se blocheaza... dar asta e alta problema
se prefera 9 mm si in special 9x19 :twisted:
recomand totusi un semi... insa gusturile nu se discuta.
tevez

Post by tevez »

haiosu wrote:se impusca ei si cu 9X19 si...
revolverul nu e mai puternic... munitiile pot fi mai puternice. revolverul nu se blocheaza... dar asta e alta problema
se prefera 9 mm si in special 9x19 :twisted:
recomand totusi un semi... insa gusturile nu se discuta.
La bilă de cauciuc revolverul e inferior pistolului, e o concluzie trasă de majoritatea forumiştilor. La glonţ e altă discuţie.
Sunt multe întrebări, eu cred că o lecturare a forumului acesta, partea de autoapărare ar fi necesară. Durează, are cam
multe divagaţii de la subiect, dar e de folos. Succes!
haiosu

Post by haiosu »

gasesti si pe forum la romsdc. si mai e o treaba. aici, din respect pt gazde, nu facem publicitate. insa pe romsdc, putem spune orice, pt ca nu suntem dealeri. si oricum, cea mai buna arma, tot aia pe care o ai/cumperi, e cea mai buna!
d-rive

Post by d-rive »

Cred ca cel mai bun pistol e pistolul cu... apa. Starnesti amuzamentul agresorului, politia nu-ti poate reprosa nimic, legal nu raspunzi pentru nimic :D

Glumesc desigur dar totusi... eu vad pistolul ca o pasiune in primul rand si apoi ca arma de autoaparare. Cel putin tinand cont de mediile in care ma invart eu. Asa ca mi-am luat un pistol care sa fie fiabil, serios dpdv fabricatie si care, la o adica sa-mi ofere si varianta autoapararii.
CZ83 Rubber
gabrielobabacu

Post by gabrielobabacu »

Salut, nimeni nu vb despre pistolul asta , ceva pareri? http://www.youtube.com/watch?v=dJmsnr5h ... B&index=63
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

gabrielobabacu wrote:Salut, nimeni nu vb despre pistolul asta , ceva pareri? http://www.youtube.com/watch?v=dJmsnr5h ... B&index=63
cauta pe aici :

http://www.arw.ro/forum/viewforum.php?f=7
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
gabrielobabacu

Post by gabrielobabacu »

Ms.
Post Reply