Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

slim_daddy40

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by slim_daddy40 »

===
Last edited by slim_daddy40 on Sun Nov 07, 2010 9:42 pm, edited 1 time in total.
dica.G

Post by dica.G »

"Testul cartii".
De la cca. 5m, trei incercari.
Munitie : un Wadie, un PG si un UAG, cu rezultatele: wadie, pagina 383, PG pagina 307 si UAG pagina 415.
Pe UAG nu prea l-as pune la socoteala, cand din cauza afetului ( batea vantu' :evil: ), a lovit pe marginea cartii.Bilele, PG a ramas infipta, celelalte doua nu le-am gasit.Obiectul luat la tinta : Cartea de telefoane Romtelecom, editia 2001( cred ca si hartia e mai coapta), cu coperti din carton lucios.
Dupa test, o serie de 10 cartuse, trase rapid, in formatia :un wadie, un pg, un wadie, un pg, restul wadie. La cartusl trei...stupoare: BLOCAJ! tubul 2 extras, cartusul 3 a ramas intepenit diagonal ( clasic, nu?). Ma opresc, scot incarcator, armez, sare PG, bag incarcator, armez si trag rapid si fara problme toata seria.
Gata cu proba la PG, o sa folosesc doar munitie WADIE si UAG.
Cam atat azi,
O seara buna.

.
Last edited by dica.G on Sun Nov 07, 2010 10:15 pm, edited 3 times in total.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
dica.G

Post by dica.G »

Up date.
Am tot studiat, cartusul PG cu problema de mai sus si am observat ca bila este o idee mai iesita in afara tubului ca la alte PG-uri.
O sa o folsesc, dupa ce am sa imping bila in tub sau o voi scoate, asa din dorinta de a avea si o bila nefolosita.
( dupa ce voi goli "pulberea" din cartus, am sa percutez capsa, pentru siguranta mea. Am o "experienta" de multi ani in mana stanga, de la un detonator, care a detonat la sertizare)
O seara buna.
Last edited by dica.G on Mon Nov 08, 2010 7:46 pm, edited 1 time in total.
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

am retras msj..... succes
radu.b

Post by radu.b »

thor wrote:Am observat c ape site nu mai aveti Streamer, mai exista pe stoc? sau nu? Am vrut sa merg sambata pe Mihai Bravu dar dupa ce am vazut ca nu-l mai aveti pe site am zis ca nu mai este pe stoc, un raspuns se poate?
Buna ziua.
De primit le primim. Doar putina rabdare.
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.b wrote:
thor wrote:Am observat c ape site nu mai aveti Streamer, mai exista pe stoc? sau nu? Am vrut sa merg sambata pe Mihai Bravu dar dupa ce am vazut ca nu-l mai aveti pe site am zis ca nu mai este pe stoc, un raspuns se poate?
Buna ziua.
De primit le primim. Doar putina rabdare.
Cu respect.
Normal sa nu aiba rabdare.
Nici eu nu aveam rabdare pana acum, cand am vazut ce inseamna formalitatile... :shock:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
thor

Post by thor »

Am rabdare dar autorizatia imi expira pe 25 luna asta si as aprecia un raspuns cu data cand le aveti ca sa pot veni sa-mi iau, sincer nu am timpul necesar sa mai stau iarasi pe drumuri dupa hartii si teste...
Multam si numai bine!
ekkakon

Post by ekkakon »

Am gasit o ultima bucata de cumparat intr-un magazin dar.... nu l-am luat ! De ce? Pentru ca pe interiorul mansonului erau 4 zone simetric dispuse (cate 2 catre cele doua capete ) ce aveau un aspect de "calire" a materialului. Ca si cum apare daca incalzesti spre exemplu o bucata de tabla cu un autogen. Or fi urme de "sudura" ? Ma gandesc ca daca mansonul se toarna dintr-o bucata, culoarea trebuie sa fie uniforma, nu?
Nu de alta dar nu as vrea sa crape si sa-mi sara in ochi mansonul.... Cum au patit si altii cu un Rhom spre exemplu. :(

Se pare ca cel ce importa arma asta, va aduce in tara un nou lot in vreo 2 saptamani. Voi merge sa vad daca toate Stream-urile au aceasta "problema". Sau poate cei care sunteti deja posesori, va faceti un pic de timp sa aruncati o privire dupa astfel de "pete" pe interiorul mansonului armei voastre? :D
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
tevez

Post by tevez »

ekkakon wrote: Cum au patit si altii cu un Rhom spre exemplu. :(
Exemplifică, te rog. Nu ştiu niciun caz de astfel de accident, am auzit doar de un Mauser care era cât pe ce să rănească trăgătorul
dar nimic mai mult, Doamne fereşte!
ekkakon

Post by ekkakon »

tevez wrote:
ekkakon wrote: Cum au patit si altii cu un Rhom spre exemplu. :(
Exemplifică, te rog. Nu ştiu niciun caz de astfel de accident, am auzit doar de un Mauser care era cât pe ce să rănească trăgătorul
dar nimic mai mult, Doamne fereşte!
Asa e ... Scuze.... E vorba de Mauser! Dintr-un topic de aici de pe forum : http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=1691

My mistake !
Ceva din "drept" , ceva "medicina", ceva "criminalistica" ... si, un pic de "poezie" !
ekkakon

Post by ekkakon »

Desi se pare ca si la marci renumite ( Glock ) se mai intampla accidente : http://i304.photobucket.com/albums/nn18 ... lock17.jpg

Sau... : http://bulletin.accurateshooter.com/201 ... r-in-half/

E clar ca foarte mult conteaza ce munitie folosesti ca nu e de joaca dupa cum vad : http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=190009.0

Si ultimele : http://www.gobango.net/basefile/assd/kabooms.htm

Se pare ca, la arme, din punctul asta de vedere, cum iti e norocul. Daca e sa-ti crape, crapa ! :cry:
radu.b

Post by radu.b »

thor wrote:Am rabdare dar autorizatia imi expira pe 25 luna asta si as aprecia un raspuns cu data cand le aveti ca sa pot veni sa-mi iau, sincer nu am timpul necesar sa mai stau iarasi pe drumuri dupa hartii si teste...
Multam si numai bine!
Buna ziua.
Dupa cate stiu, formalitatile de import sunt facute demult, banii pe factura sunt platiti , probabil cam intr-o saptamana ar cam trebui sa ajunga. Dar stiti cum este, nu depinde totul doar de noi... . Am mai spus asa si cu alta ocazie si nu a fost bine. Oricum, autorizatia se poate prelungi fara probleme cel putin odata (sau asa stiu eu).
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

thor wrote:Am rabdare dar autorizatia imi expira pe 25 luna asta si as aprecia un raspuns cu data cand le aveti ca sa pot veni sa-mi iau, sincer nu am timpul necesar sa mai stau iarasi pe drumuri dupa hartii si teste...
Multam si numai bine!
Oricat ar parea de ciudat, orice autorizatie de import valida in tara noastra
este privita de autoritatile tarii unde se afla producatorul sub un asemenea unghi
incat statul respectiv, prin institutiile abilitate, se simte dator sa emita niste...
autorizatii de export producatorului ce vinde marfa aici, la noi.
In consecinta, importatorul roman sta bine mersi cu marfa platita, cu facturile achitate deci,
cu autorizatiile de import/transfer valide si valabile pentru o perioada limitata si asteapta
ca si partea "exportatoare' sa se manifeste. Dar si aceia au termene minime de rezolvare.
Asa ca Arrow sau orice alt importator nu poate sa faca minuni in domeniu si nici sa promita
date certe decat in momentul cand are marfa in depozitele proprii.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
ekkakon

Post by ekkakon »

Urmaream pe site-ul oficial de la Sitah, clipurile cu Zoraki, varianta cu glont a Streamarului 2014. Am vazut ca se poate trage cu Zoraki "la foc automat" si cu rachete de semnalizare. E valabil si pentru Streamer 2014? A incercat cineva? :D
dica.G

Post by dica.G »

ekkakon wrote:Urmaream pe site-ul oficial de la Sitah, clipurile cu Zoraki, varianta cu glont a Streamarului 2014. Am vazut ca se poate trage cu Zoraki "la foc automat" .....
:?: Zoraki...cu glont???? aici pe http://www.atakarms.com/ ??? :!: care din ele ??? cumva 914? :lol:
nu de alta , dar 914 blow poate trage la "foc automat", este identic cu Streamer-ul (varianta traumatica a lui Zoraki 914).
Pentru partea a doua a intrebarii, gasesti raspunsuri in forum ( si sfaturi de un foarte mare bun simt).
:?: Oare de ce am asa un feeling....?
Last edited by dica.G on Fri Nov 12, 2010 9:11 pm, edited 2 times in total.
Post Reply