poligon si concurs de tir dinamic 6.11.2010

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
romsdc

poligon si concurs de tir dinamic 6.11.2010

Post by romsdc »

Pentru ca este primul concurs de genul acesta, organizat de ROMSDC, si pt ca din punct de vedere al logisticii este pus la punct pt a nu fi diferente intre ce se va intampal pe 6 si ce se petrece pe afara (va fi un concurs gen IDPA) ne dorim o participare cat mai numeroasa. Pe cale de consecinta, TOTI participantii (membrii si ne-membri) vor fi beneficiarii aceleiasi oferte:
35 lei taxa de poligon si
10 lei taxa de concurs-pt cine participa!
participantii trebuie sa aibe :pistol, 2 incarcatoare, 14 cartuse. Cerinta este minima si suficienta.
Si surprizele vor continua...

Ca o mica sugestie pt cei care vor sa se antreneze pana atunci... Practicati schimbarea rapida a incarcatoarelor, incarcator intr-o parte si arma in cealalta-armarea, genoflexiuni... Tarasul si rostogolitul raman pt data viitoare! 8)

pt cei care nu au arma, exista solutii...
Adversarii armelor sunt rugina si politicienii!
Image Image
haiosu

Re: poligon si concurs de tir dinamic 6.11.2010

Post by haiosu »

desi nu putem dezvalui totul, si doar asa... ca sa va faceti o idee de seriozitatea cu care ne ocupam noi de probleme... iata cam ce va asteapta:
Image
haiosu

Post by haiosu »

data s-a modificat... este 13.11 tocmai pt ca cei care vor sa participe sa se poata inscrie. Asta ca sa nu mai ziceti ca nu tinem cont de parerile si mai ales de rugamintile voastre.
romsdc

Post by romsdc »

Rezultatele concursului:
Locul I: Mercioiu Nicolae (nr. concurs:12), un punctaj total de 65 de puncte, timp sesiune departajare: 15,3
Locul II: Lupu Alexandru (nr.concurs:7), un punctaj total de 65 de puncte, timp sesiune departajare: 15,4
Locul III: Olaru Mihai-Ovidiu (nr.concurs:1), un punctaj total de 65 de puncte, timp sesiune departajare: 16,8

De asemenea au fost inmanate numirile in functiile de consileri tehnici si pe probleme internationale.

Au mai fost acordate diplomele:
1. de excelenta: Firmei Arrow International
2. membru de onoare: Dan Marin
3. membru de onoare: Buloga Radu

Din motive obiective nu au putut participa reprezentantii firmelor MLD Guns si Arrow International, astfel ca cele 3 diplome nu au putut fi inmanate personal, si pe cale de consecinta staful Asociatiei ROMSDC a hotarat ca diplomele sa fie trimise printr-un membru ROMSDC, ce va fi desemnat ulterior.

Multumiri tuturor participantilor, concurenti sau nu, si cu promisiunea ca data viitoare vom incerca sa va simtiti si mai bine!

Asociatia ROMSDC
Adversarii armelor sunt rugina si politicienii!
Image Image
nicutu

Post by nicutu »

Va salut,

Postez aici pentru ca pe forumul organizatorilor.... deocamdata nu pot.
Felicitari ROMSDC pentru organizare si le doresc cat mai multe asemenea concursuri... la care voi participa.
Multumesc lui Barthy pentru arma imprumutata. Un procent semnificativ din succesul meu s-a datorat preciziei acesteia.
Am gasit o solutie cu 7 cartuse pentru Fort-ul meu. Data viitoare o s-o folosesc.

Nicu
Fort-10R
Post Reply