In nici un caz nu arma face diferenta in privinta vitezei ci munitia, in orice caz diferente foarte mari nu exista,apar ceva diferente cand sunt calibre s-au tevi diferite. Probabil ca ne intereseaza in primul rand eficienta in cazul unui atac, dar in nici un caz o arma de autoaparare nu suporta dinamita pe teava si nici nu este legal, clipurile sunt pentru reclama, practic insa si in realitate nu sunt diferente si daca sunt, sunt f mici cu acelasi tip de munitie.
Toate armele sunt calculate pentru a opri agresorul fara a produce leziuni foarte mari, armele la care viteza este mai mare sunt limitate prin ingustarea tevii, orificii (Vezi CZ ), cele care nu au teava ingustata, au opritori, etc. Asa ca nu te astepta la diferente prea mari intre arme, eu am ramas uimit cand am vazut ca walterul p99t a scos aceeasi viteza cu un fort desigur cu alta munitie. Diferente apar in momentul in care se pune problema de rezistenta si fiabilitate in timp, aici armele care contin mai mult otel si mai putin plastic detin suprematia.
Pana la urma decizia de a achizitiona o arma apartine fiecaruia marci la care sa facut referire aici cum ar fi GP, Cz si Fort sunt arme destul de bune avand in vedere teava din otel, difernte apar la nr de cartuse din magazie, lungimea tevii, proportia de otel si nu in ultimul rand greutatea si dimensiunea.
Fort 12 sau Fort 14
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 12 sau Fort 14
Excelent si de bun simt comentariul lui Vasea. Daca nici acum nu e clar, nu stiu ce sa mai zic. Pana la urma, viteza nu e totul. Sunt convins ca o minge de tenis, servita de un * te poate plezni mai tare la 10 m decat orice plici

CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
La * era numele unui tenismen destul de cunoscut pentru serviciul puternic 
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Marian Rîlea ?!?

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
-
leahuadrian
Intrebare fort 14R cal.45 se comercializeaza la noi ?
Mulumesc
Mulumesc
-
Safe&Sound
Nu. 12 si 17 sunt singurele in cal .45 Rubberleahuadrian wrote:Intrebare fort 14R cal.45 se comercializeaza la noi ?
Mulumesc