FORT 17 sfaturi

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
norbertosm79

FORT 17 sfaturi

Post by norbertosm79 »

Buna seara ,recent mi-am achizitionat un pistol cu bile FORT 17 R,am reusit sa ajung cu ea la poligon ca sa trag niste bile (50)cu ea.Din lipsa de timp nu am mai intrebat cum se dezansambleaza ca s-o curat,iar armurierul este plecat din oras,Am cautat pe net vreo 3 zile dar nu am gasit nici o descriere pentru cei ca mine,grabiti .Plus se incarca foarte greu incarcatorul,eventual daca aveti vreo idee cum se poate rezolva aceasta problema. Va multumesc anticipat.
BARTHY 2

Re: FORT 17 sfaturi

Post by BARTHY 2 »

Salut !

Inainte de toate, scoate incarcatorul si asigura-te ca nu exista cartus pe teava.

Pe partea stanga a pistolului ai o parghie care blocheaza mansonul inchizator cand termini cartusele, parghie ce este sustinuta de un ax ce traverseaza corpul pistolului.
Trage afara acel ax cu ajutorul vergelei de curatat teava.
Urmatoarea miscare, este sa tragi mansonul inchizator spre inapoi si cand ajungi la capatul cursei ridici capatul dinapoi in sus astfel incat acesta sa iasa dupa sine.
Din pozitia asta il lasi sa revina inapoi in fata si pistolul este demontat.
Dupa ce il cureti bine cu balistol il montezi in ordine inversa.

Referitor la incarcator sa sti ca la majoritatea armelor este la fel. Poti insa sa te joci cu el incarcat descarcat pana se mai lasa arcul.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
norbertosm79

Post by norbertosm79 »

Multumesc frumos,am reusit cu ajutorul tau.Daca imi mai apare ceva va mai deranjez.Cu respect.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Pentru putin. Deranjaza cand vrei tu ca de aia suntem pe aici. :wink:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Uite, aici http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.php?f=55&t=145 intr-o postarea de a sa, pe la mijlocul primei pagini, CristiV a pus doua link-uri unde vei gasi fotografii cu Fort 12/17 demontate, pe mine m-au ajutat imaginile cand am demontat prima data. Textele sunt in lb rusa si se refera mai degraba la modul de fabricare al armei si tehnologiile aferente decat la modul in care se face asamblarea/dezasamblarea dar daca te intereseaza le poti traduce intr-o limba de circulatie larga pe care sa o intelegi.
Babanu

Post by Babanu »

o mica precizare la ce a spus barthy, parghia care blocheaza mansonul trebuie sa fie ridicata in momentul cand incerci sa impingi axul pe partea cealalta.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Babanu wrote:o mica precizare la ce a spus barthy, parghia care blocheaza mansonul trebuie sa fie ridicata in momentul cand incerci sa impingi axul pe partea cealalta.
buna dimineata ! :P
Image
“feci sed iure feci"

MirceaCr

Post by MirceaCr »

Atentie la Fort17 parghia care blocheaza mansonul are o siguranta care trebuie apasata cand o introduci la loc.
Форт 17 Р
Image
norbertosm79

Post by norbertosm79 »

Va multumesc inca o data,santeti niste domni.Va respect.
Post Reply