pai cam de asta i-am spus si eu, ca magazinul nu exista inca. locatia magazinului exista. speram sa se deschida cat mai curand.tevez wrote:Cred că Mircea se referea la adresa magazinului (stradă, nr.) Pe site nu e pus şi modelul T910 încă.
POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT
-
nedumeritu
Poti spune ca exista doar locatia atunci cand te referi la o firma de pompe, pompe funebre, sau un aprozar.haiosu wrote:pai cam de asta i-am spus si eu, ca magazinul nu exista inca. locatia magazinului exista. speram sa se deschida cat mai curand.tevez wrote:Cred că Mircea se referea la adresa magazinului (stradă, nr.) Pe site nu e pus şi modelul T910 încă.
Dar un dealer de arme cu adresa declarata inseamna ceva mai mult, o sumedenie de avize, autorizari, verificari, aprobari si licente.
Este vorba de o firma licentiata sa faca operatiuni cu arme si munitii letale.
Ian incercati sa faceti si voi careva o gluma din asta si sa imi spuneti si mie cum a fost.
Deci magazinul exista.
Nu avem mobila si deci nu avem unde pune marfa si desfasura activitatea.
Nu are rost sa platesc custodie sau gazduire prin alte locuri
si sa imi aduc marfa mai devreme sa o tin prin straini pe bani buni.
Cand avem un minim de confort, marfa va fi pe masa, nu va faceti griji pentru noi.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Aşa să fie!Nimeni nu se îndoia de magazin, doar era o întrebare despre locaţie. Am văzut T910, a apărut
la novarm împlinindu-se profeţia şi aşteptăm şi neletala care seamănă cu uzzi şi altele. Poate veţi da şi
producătorului o sugestie despre site, se vede că s-a lucrat la el, trebuie să spun că situl GPI e mult mai
bine structurat.
la novarm împlinindu-se profeţia şi aşteptăm şi neletala care seamănă cu uzzi şi altele. Poate veţi da şi
producătorului o sugestie despre site, se vede că s-a lucrat la el, trebuie să spun că situl GPI e mult mai
bine structurat.
-
nedumeritu
Iti multumim frumos pentru creditul acordat dar mai ales pentru aprecieri si sugestii.tevez wrote:Aşa să fie!Nimeni nu se îndoia de magazin, doar era o întrebare despre locaţie. Am văzut T910, a apărut
bine structurat.
Problema cu site-ul din SK este ca patronul de acolo, un tanar de nici 39 de ani, are un fix si
nu da bani pentru sponsorizari dar plateste de exemplu un grup mare de studenti de la o facultate
de arte mai mult sau mai putin frumoase, ca un altfel de sponsorizare, iar respectivii ii produc
niste filmuletze si se lupta cu site-ul.
Site-ul din Romania este structurat de un colectiv de profesionisti de la Cluj si realizat tot de ei
in conformitate cu cerintele noastre.
Acel "uzi" va trebui sa treaca de Furcile Caudine si sa fie avizat de o comisie de la criminalistica si abia apoi
sa vedem ce scapa de acolo, asta vom construi.
Pana una alta sa faceti focus pe un new-entry de senzatie ce va face liniste totala la neletale.
Tot de la Grand Power.
Este vorba despre un Grand Power T12.
Detalii AICI
Vom lucra pe baza proiectului ce este deja in piata din Rusia de 2 luni si vom produce
varianta RO, cea fara crosspins si fara grooves pe exteriorul tevii.
La o munitie cu case de otel si cu bila de 12 mm de 1 gram inghesuita in calibrul 9 mm cu lungimea de 28mm
ne putem astepta la multe. De data asta frigiderul lui barthy2 suspina si isi da duhul ca bila il traverseaza...
si de-a lungul si de-a latul.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
cristianbuta
LOLBARTHY 2 wrote:FNI vegheaza...nedumeritu wrote:Ora posso dormire sonni tranquilli....![]()
BARTHY,ESTI MORTAL!!!!!!!!!!!!!!!!
Intrucat trec zilnic prin Mogosoaia, curiozitatea mea era una normala: unde mama ciorilor e magazinul, ca nu l-am vazut! Ca imi convine sa ma duc la 20 de minute de casa sa-mi iau munitie sau accesorii sau pur si simplu sa ma informez (apropos, cred ca nu o sa aveti vanzatori gretosi sau prost pregatiti...), decat sa tai bucurestiul in doua ca sa fac acelasi lucru.
Site-ul pe care l-am pus acolo este primul aparut la cautare cu google, daca e vechi ar trebui scos, nu lasat.
Site-ul pe care l-am pus acolo este primul aparut la cautare cu google, daca e vechi ar trebui scos, nu lasat.
Форт 17 Р