sistem de ochire pt tevi lise-redring

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dragosei

sistem de ochire pt tevi lise-redring

Post by dragosei »

am vazut pe site-ul d-voastra aceasta postare si va rog daca puteti sa-mi spuneti daca il comercializati in magazinele d-voastra?imi puteti da detalii despre caracteristici,performante,preturi?Va multumesc anticipat.
bogdan_daniel

Re: sistem de ochire pt tevi lise-redring

Post by bogdan_daniel »

salutare, si pe mine ma intereseaza acest dispozitiv de ochire, datele tehnice le-am aflat de pe pagina producatorului unde am vazut ca sunteti si distribuitor pe Romania. dar pe pagina dumneavoastra nu am gasit nimic de genu asta. ar fi bine daca ati posta un raspuns referitor la pret(cel mai important) si altele pt ca sunt cu siguranta multi interesati.
cu respect!
radu.b

Post by radu.b »

bogdan_daniel wrote:salutare, si pe mine ma intereseaza acest dispozitiv de ochire, datele tehnice le-am aflat de pe pagina producatorului unde am vazut ca sunteti si distribuitor pe Romania. dar pe pagina dumneavoastra nu am gasit nimic de genu asta. ar fi bine daca ati posta un raspuns referitor la pret(cel mai important) si altele pt ca sunt cu siguranta multi interesati.
cu respect!
Buna ziua.
Da, suntem noii distribuitori ai firmei Red Rings. Acordul comercial este incheiat de ceva vreme, comenzile sunt facute trebuie sa primim marfa undeva in jurul datei de 15 octombrie. Pretul end-user recomandat de producator este de 790 euro. Deocamdata nu stiu sa va raspund daca pretul nostru v-a fi mai mic sau egal cu acesta, dar sigur nu o sa fie mai mare.
Cu respect.
dragos

Post by dragos »

radu.b wrote:
bogdan_daniel wrote:salutare, si pe mine ma intereseaza acest dispozitiv de ochire, datele tehnice le-am aflat de pe pagina producatorului unde am vazut ca sunteti si distribuitor pe Romania. dar pe pagina dumneavoastra nu am gasit nimic de genu asta. ar fi bine daca ati posta un raspuns referitor la pret(cel mai important) si altele pt ca sunt cu siguranta multi interesati.
cu respect!
Buna ziua.
Da, suntem noii distribuitori ai firmei Red Rings. Acordul comercial este incheiat de ceva vreme, comenzile sunt facute trebuie sa primim marfa undeva in jurul datei de 15 octombrie. Pretul end-user recomandat de producator este de 790 euro. Deocamdata nu stiu sa va raspund daca pretul nostru v-a fi mai mic sau egal cu acesta, dar sigur nu o sa fie mai mare.
Cu respect.
Caaat? :shock: :shock: Pai atunci sa speram ca va fi muuult mai mic.
bogdan_daniel

Post by bogdan_daniel »

mda.. Romania...preturi ca afara bani ca la noi... sincer cand adun banii astia cu siguranta ma orientez spre o carabina... totusi multumesc pentru raspuns!
Post Reply