INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

aurorauno

Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Post by aurorauno »

Nu e potrivita,recunosc,dar vad aceasi satisfactie si in aceelasi timp ura fata de aceasta categorie sociala in spusele respectivului domn!
O sa continui sa-l ignor si cu siguranta nu am ce sa discut fata-n fata cu asa persoana !
tevez wrote:Am sesizat că poliţia nu e chiar aşa rea cum o vorbeşte lumea, dar ideal e să nu te bazezi prea mult pe ea,
trebuie în primul rând să te salvezi prin forţe proprii.
Nimic mai adevarat.Cu asta cred ca ai spus tot,eu unul nu mai continui discutia pe tema aceasta!
O seara placuta si Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care au murit din cauza unor oameni care au uitat ca si daca porti o
uniforma nu esti animal....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

aurorauno wrote:Deci e clar,m-am lamurit,am impresia ca daca nu erati de partea opusa a gardului Scolii de Ofiteri din Sibiu in decembrie 89 atunci cel mai probabil visati la un asa "deliciu".Pe dumneavoastra va excita militieni ciopartiti si cu sobolani in gura,nu asemenea demonstrative,nu? Ramane valabil ce am spus,cine se crede mai bun si nu e impresionat e liber sa ne arate ce poate,daca nu sa taca din gura!
"Pe dumneavoastra va excita militieni ciopartiti si cu sobolani in gura" :)) e stupid de amuzant sa spui ca te excita mortzii cu-n sobolan in gura...limbajul dumneavoastra este ostentativ, si nu gasesc rostul abordarii agresive a unei discutii... cat despre"cine se crede mai bun si nu e impresionat e liber sa ne arate ce poate,daca nu sa taca din gura!" cred ca nu aveti competentza si nici autoritatea sa ne conditionatzi pe noi, sau sa ne privati dreptul la opinie.

respectul reciproc aduce dupa sine si un limbaj adecvat! cat despre sistemul de kkt ce se numeshte POLITIE? vrea respect, tr sa-l cashtige, vrea aplauze, vrem fapte...si nici asa nu voi fi multumit atata timp cat o sa vad burtoshi pe strada deoseama cu luceafarul ce invart plictisitor si-n scarba bastonul din dotare. nu zic ca toata politia romana este nepregatita sau stupida, pt ca ash mintii, dar avand in vedere ca 80% sunt asa...nu-i nimic de admirat si recunoscut
Last edited by CooLT2006 on Sat Jul 03, 2010 9:18 pm, edited 1 time in total.
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote:Nu e potrivita,recunosc,dar vad aceasi satisfactie si in aceelasi timp ura fata de aceasta categorie sociala in spusele respectivului domn!
O sa continui sa-l ignor si cu siguranta nu am ce sa discut fata-n fata cu asa persoana ! ....
Vaaaaaaaiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!! Mi s-a rupt elasticu' de la shpilhozei ! :mrgreen:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Din ciclul "presa si ineptiile ei" sau "reporterii si pregatirea lor", un banal pistol cu gaz catalogat la stiri de maxima audienta ca fiind arma letala ce necesita permis....
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -arma.html
De vazut si stirea video.
No f&^%g comment!
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

La Antena3: http://www.antena3.ro/romania/snopit-in ... 03303.html

Desigur, ceea ce vedem noi la TV este o imagine foarte distorsionată a realităţii din România.
Nu sunt de acord cu cea ce se face la noi, cenzura presei şi transformarea jurnaliştilor în
"redactori la Scâteia" dar trebuie să recunoaştem, din toate domeniile de activitate umană
presa este cel la care stăm cel mai prost. Păcat de cei care-şi fac meseria cu talent şi cu
dăruire, ei sunt "eclipsaţi" de DDD-ii majoritari, cumva la fel ca şi poliţiştii.
Sunt curios dacă după ce iei pumni de la DOI melteni ai voie să tragi cu periculosul pistol
cu gaze, această armă de ucidere în masă. Poate cercetările vor demonstra că nu era în
legitimă apărare, nu ar fi de mirare, stăm în România, ţară sovietică cu fobie de arme
folosite şi deţinute legal.
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

tevez wrote:La Antena3: http://www.antena3.ro/romania/snopit-in ... 03303.html

Desigur, ceea ce vedem noi la TV este o imagine foarte distorsionată a realităţii din România.
Nu sunt de acord cu cea ce se face la noi, cenzura presei şi transformarea jurnaliştilor în
"redactori la Scâteia" dar trebuie să recunoaştem, din toate domeniile de activitate umană
presa este cel la care stăm cel mai prost. Păcat de cei care-şi fac meseria cu talent şi cu
dăruire, ei sunt "eclipsaţi" de DDD-ii majoritari, cumva la fel ca şi poliţiştii.
Sunt curios dacă după ce iei pumni de la DOI melteni ai voie să tragi cu periculosul pistol
cu gaze, această armă de ucidere în masă. Poate cercetările vor demonstra că nu era în
legitimă apărare, nu ar fi de mirare, stăm în România, ţară sovietică cu fobie de arme
folosite şi deţinute legal.
tare postul tau:)))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Pai doar nu te-ai astepta ca aceiasi "competenti" jurnalisti sa anunte peste 1-3 luni cand se incheie cercetarea faptul ca respectivul nu a fost gasit vinovat de nimic! Doar nu-s prosti sa piarda timpul, nu e nimic senzational in faptul ca procurorul a considerat ca respectivul a folosit arma legal!
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

http://www.antena3.ro/romania/doi-oamen ... 05937.html
Un articol bine scris la noi, probabil poliţiştii de la Galaţi au ştiut să explice mai bine de n-a ajuns pliciul
de airsoft vreo mortieră sau armă automată, sau poate ziariştii de acolo au un pasioant de air-soft în
anturaj. Nu e vorba de o armă neletală dar de multe ori s-au făcut confuzii. Oricum, o bilă albă presei
gălăţene. :)
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

Este un pas inainte. Dar nu stiu daca exprimarea "au deschis focul" este potrivita pentru un pistol de airsoft. Tot a senzational miroase articolul!!
tevez

Post by tevez »

Aşa e, dar cum spui, e un mic pas înainte. Pentru jucătorii de airsoft şi pentru cei care deţin şi folosesc astfel
de replici în condiţiile legii, cei care bravează prin intersecţii sunt fff dăunători, lumea nu-i deosebeşte, opinia
publică, presa şi chiar poliţia. De fapt ca şi cei ce trag cu gaze, bile de cauciuc sau a.c. pentru comunităţile
respective.
tevez

Post by tevez »

Poliţişti, luaţi-vă arme! Şi alte categorii privilegiate, desigur. E cazul:
http://www.napocanews.ro/2010/09/politi ... oguri.html
Presa e plină de informaţii (ca de obicei, multe false) despre ce s-a întâmplat la DB. Ce spune şeful de sindicat
al poliţiştilor e corect.
Last edited by tevez on Mon Sep 06, 2010 8:39 am, edited 1 time in total.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:Polişti, luaţi-vă arme! .........
Ie ăia care joacă polo ? :shock: :roll: :?:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Nu, ăia-s poloişti, iar "poliştii" sunt fanii sau jucătorii de la "Poli", dar eu mă refeream, cum oricine poate deduce,
la poliţişti şi alţi ca ei implicaţi în aplicarea legii care ar putea avea de suferit de pe urma unor răzbunări din partea
celor ce-au încălcat legea. Desigur, oricine a citit postarea a înţeles ce am vrut să zic, se mai întâmplă să tastăm
greşit...Oricum, pentru a înlătura orice dubii, voi folosi termenul atât de drag ţie: "miliţieni". Trăiască revoluţia
mondială!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:.....eu mă refeream, cum oricine poate deduce,......!
Acum cateva zile vroiai amuzament, acum vii cu ghicitori.....muta-te, mai ticalos mic, pe trilulilu ! :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

aurorauno

Post by aurorauno »

Ca o ghicitoare nu o vede decat un om cu probleme, chestia e serioasa si de actualitate dar Barthy nu vede decat ceva amuzant. Politistul,desi are drept la arma cu glont (wow ce tare :roll: ) se gandeste de mai multe ori decat o alta persoana inainte de a face uz,asta inseamna cercetare penala ceea ce inseamna punere la dispozitie,chiar daca pana la urma e nevinovat.Cam asta e legea,atat de "indreptatita" pentru "militieni"! Cat despre cazul de fata, situatia se agraveaza si o sa se ajunga la mai rau!Din cauza unor dobitoci care nu au respect pentru institiutiile statului tot mai multi prind tupeu in fata politistilor,jandarmilor,etc! Sa dea Domnu sa avem si noi legi ca in State sa vedem daca mai face mistouri sau nu asculta ce i se spune unul ca Barthy cand il trage pe dreapta si sta politistul cu mana pe toc! Pana atunci insa oricine ia la misto un om al legii inseamna ca este de acord cu ce a patit politistul si nu vede anormalul din situatie!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Post Reply