@
angel, nedu, nimeni, coolt, haiosu etc:
GATA, cred ca ajunge, altfel o reluam de la capat si ne indepartam de subiectul principal, unde, conform fabulei, toti au dreptate - si tu, si el, si eu si ceilalti !
Astfel,
nedumeritu a prezentat putin diferit situatia la inceput, printre altele cum ca amicul Coolt ar fi fost agresat de mai multi nenorociti si ca ar fi primit 29 zile de zuhaus. Dar e mai putin relevant asta, ci esenta chestiei prezentate.
Apoi e adevarat ca Flavius a precizat mai demult ca nu ar scoate arma decat in cazuri extreme, nici macar pentru siguranta lui, poate a sotiei etc. Parerea lui, deci respect ! Mai incolo, in topic, a inceput sa combata, iar aici poate ar fi trebuit sa se controleze. Ceea ce a si facut la un moment dat, cand a cerut scuze. Parerea mea !
La fel, amicul Coolt se falea ca umbla cu Mauserul la cingatoare, portofelul in buzunar, boxul la ciorap s.cl., s.cl. Eroare ! (Ghiciti unde e greseala lui !

)
Apoi ajungem la capitolul
discutii diverse din topicul asta, unde se prezentau faptele de mai sus, cu diverse comentarii ale forumistilor. In mare e bine, ca doar asta e rolul unui forum de discutii, nu ?
Ei bine, lasind la o parte ca
subiectul nostru, respectiv
CooLT2006, s-a dat jos din masina, ca avea unde sau nu sa plece de la STOP, ca avea boxul in izmene sau in masina, ca cine a inceput distractia, cum si de ce, ... si/sau alte subiecte INTENS dezbatute, pentru care amicul a platit deja sau urmeaza,
problema ridicata era ca, DESI PAREA UN CAZ CLAR DE AUTOAPARARE, TOTUL S-A TRANSFORMAT IN ALTCEVA, IN CARE AM PUTEA AJUNGE SI NOI DACA NU SINTEM ATENTI, SAU PREVENITI, SAU IN CUNOSTINTA DE CAUZA, SAU UNITI, SAU IN STARE SA FACEM CEVA !!!
Clenciul e ca si batut si cu banii/pistolul luati - e cam nasol. Cam asta ne roade pe noi aici.
Restul subiectelor de mai sus pot fi discutate separat, cred. (CE DREAQ' CAUTAI CU BOXUL LA TINE, JOS DIN MASINA, IN PUMNII ALUIA, FRAIERE ?!?

)
Iar dupa cum vedeti mai sint si altii de parerea asta - vezi
d-rive, mai sus.