BAIKAL MP 27 SPORTING

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
docpion

BAIKAL MP 27 SPORTING

Post by docpion »

Salut si bine v-am gasit. Sunt nou in breasla adica am deocamdata permis de vanator, urmeaza sa-mi iasa si autorizatia de cumparare a armei in aproximativ 10 zile, si sincer nu prea sunt hotarat ce arma sa-mi cumpar: sh sau noua (ceva sub 2000 ron). Am vazut pe site la Baikal un IJ 27 SPORTING si imi place f mult, si as vrea sa stiu daca o comercializati, daca nu astept parerile voastre. Va multumesc.
docpion

Re: BAIKAL MP 27 SPORTING

Post by docpion »

Imi raspunde si mie cineva, ca eu ma tot uit mereu pe site si nici-un rasuns.
tevez

Post by tevez »

docpion wrote:Imi raspunde si mie cineva, ca eu ma tot uit mereu pe site si nici-un rasuns.
Cred că luni dimineaţă veţi primi răspuns de la dl. radub, de obicei aşa se întâmplă. :)
IJ27 am tot văzut la Arrow, e şi normal fiind printre armele cele mai vândute la noi.
Dacă e "sporting" sau nu asta nu ştiu şi în clipa asta nici site-ul Baikal nu mi se încarcă.
Cert e că un amic şi-a luat un astfel de bock de la Arrow Moşilor acum vreo 2 ani şi până
acum e foarte mulţumit de ea.
În bugetul dvs. merge şi o semi...http://www.arw.ro/produs.php?p=10592 :D
docpion

Post by docpion »

Multumesc pt sfat, dar pt inceput as vrea 2 tevi, nu prea imi plac semiautomatele
radu.b

Post by radu.b »

docpion wrote:Multumesc pt sfat, dar pt inceput as vrea 2 tevi, nu prea imi plac semiautomatele
Buna ziua
Arme Sporting de la Baikal inca nu am adus, cererile pe acest segment fiind foarte rare. O comanda speciala, din pacate (la Baikal) este conditionata de cantitate. Sa inteleg ca doriti sa faceti tir de performanta, daca doriti o astfel de arma? Ce pot sa va recomand (si am pe stoc), sunt armele Rizzini Sporting in cele doua variante de model,Vertex si Premier cal.12, camera de 76 si tevi 81 si din cele doua as merge pe Vertex fiind ceva mai accesibila la bani. Daca doriti altceva, de la Browning spre exemplu sau alta configuratie de la Rizzini puteti sa ne contactati si sa intrebati direct de d-ul Serban Matei care va ajuta fara nici-o problema.
Cu respect.
docpion

Post by docpion »

Va multumesc pt recomandari dar bugetul meu e depasit in aceste situatii am sa ma limitez la ceva pana in 2000 ron.
catalinKan

Re: BAIKAL MP 27 EM 1C

Post by catalinKan »

Am un Baikal MP 27EM-1C 12x76,iar cel de la care l-am cumparat nu m-a lamurit in privinta gramajului maxim pe care il pot folosi la vanatoare!cat despre socuri chiar nu mi-a spus nimic!Arma are trei socuri;doua montate (unul cu o crestatatura si celalalt cu trei)si inca unul(cu patru crestaturi)!Asa ca va intreb pe dumneavoastra...
Care este gramajul maxim pe care il pot folosi?
Daca trag cu proiectil unic,care sunt socurile pe care le pot folosi?
Va multumesc!!!
Mardeanu

Post by Mardeanu »

Nu stie nimeni? :shock:
radu.b

Post by radu.b »

catalinKan wrote:Am un Baikal MP 27EM-1C 12x76,iar cel de la care l-am cumparat nu m-a lamurit in privinta gramajului maxim pe care il pot folosi la vanatoare!cat despre socuri chiar nu mi-a spus nimic!Arma are trei socuri;doua montate (unul cu o crestatatura si celalalt cu trei)si inca unul(cu patru crestaturi)!Asa ca va intreb pe dumneavoastra...
Daca trag cu proiectil unic,care sunt socurile pe care le pot folosi?
Va multumesc!!!
Buna ziua!
In principiu cine v-a vandut arma trebuia sa va dea toate detaliile. Daca ati cumparat-o de la noi din magazin chiar va rog sa-mi spuneti de la care.
Bock-ul care l-ati cumparat suporta cartuse cu incarcatura 36g si 42g, camera cartusului fiind de 76mm. Presiunea la care rezista camera cartusului, in principiu este poansonata pe arma sau o gasiti in instructiuni. Cautati ca presiunea dezvoltata de munitia pe care o folositi sa nu depaseasca valoarea inscrisa.
Pentru socuri, cel cu o crestatura este F- sau full, cel cu trei este M - jumate si cel cu patru este cel IC - un sfert. Pentru breneke folositi-le pe cele cu partu si trei crestaturi.
Cu respect.
tevez

Post by tevez »

Mardeanu wrote:Nu stie nimeni? :shock:
Ştie de ştiut dar intră rar pe forum. Sugestia mea e vinatorul.ro. Dacă răspunsul nu e deja în arhiva forumului, sigur răspunde cineva
imediat, sunt mai mulţi useri online. Cu şocurile discuţiile se pot întinde pe multe pagini...iar referitor la camera cartuşului: nu se
vor folosi încărcături mai mari decât cea maxim admisă, de ex. dacă e de 12/70, se pot folosi cartuşe de 12/32 sau 42, dar nu de 12/76.
De asemenea, dacă nu are gravată pe ţeavă "floricica" ce permite utilizarea alicelor din oţel, se va trage numai cu alice din plumb.
În mod normal caracteristicile acestea sunt trecute în cărticica armei.
Cred că semnul gravat pe ţevi indică lungime maxim admisă a cartuşului, gen "camera cartuşului":
Image
Nu mă pricep prea bine, de câte ori am tras cu lise, am avut proprietarul armei cu mine şi n-a trebuit să mă gândesc prea mult
dacă sunt cartuşele potrivite sau dacă şocul e prea strâns. Dacă intră violiv ne va spune mai multe.
violiv

Post by violiv »

catalinKan wrote:Am un Baikal MP 27EM-1C 12x76,

Va multumesc!!!
Camera de 76 mm inseamna ca poti folosi orice cartus normal (67 sau 70 mm tubul) sau magnum (76 mm tubul) de pe piata. Poti folosi mai mult decat cele 40 g recomandate de @radu.b. Maximul cartuselor de 12/76 este undeva la 50 g sau chiar peste.
NU POTI folosi cartuase 12/89.

"Semnul" gravat pe tevi la exterior nu semnifica nimic. Acolo este jontiunea intre monoblocul ce contine zavoarele si cele doua tevi ale armei ce au fost montate in monobloc. Pentru ca in mod normal apare o limita de demarcatie inestetica se practica acoperirea acesteia cu tot felul de gravuri.
tevez

Post by tevez »

violiv wrote:"Semnul" gravat pe tevi la exterior nu semnifica nimic. Acolo este jontiunea intre monoblocul ce contine zavoarele si cele doua tevi ale armei ce au fost montate in monobloc. Pentru ca in mod normal apare o limita de demarcatie inestetica se practica acoperirea acesteia cu tot felul de gravuri.
Merci de info.!

Spunea cineva că a tras cu 12/76 deşi arma era 12/70 pt. că nu a ştiut şi n-a păţit nimic dar e foarte foarte contraindicat. :!:
Post Reply