Cred ca de data aceasta valul de caldura este de vina.radu.b wrote:..................................
Buna ziua.
Nu stiu unde vreti sa ajungeti. Dumneavoastra ati fost la noi in firma. Ne stiti foarte bine. Cand a fost sa va ajutam am facut-o fara prea multe comentarii. Nu inteleg remarca dumneavoastra. Nu cred ca l-am tratat pe d-ul d-rive rau, i-am vorbit (scris) civilizat, nu stiu de unde pana unde "i-am dat cu leuca-n cap". Nu cred ca "v-am aranjat/aliniat frumusel la coada cum au vrut muschii nostri". Magazine in Galati de arme sunt 5 cu tot cu magazinul nostru si n-am sustinut altceva.
Chiar nu va inteleg. Din postarile dumneavoastra, avand in vedere ca nu sunteti la primele remarci de genul acesta, nu se poate trage decat o singura concluzie, stiti vorba aia cu facerea de bine... .
Cu respect.
In primul rand cand am pomenit cu leuca'n cap m-am referit la noi, la comunitatea de postaci, in nici un caz nu a fost vorba de vreo referire la firma Arrow.
Pe de alta parte, cand am facut referire la coada la care am fost aliniati noi clientii, iarasi, nu am vorbit despre Arrow ci despre
actiunile si reaciile haotice de pe piata generate in mare parte de SUMA IMPORTATORILOR.
Cate magazine sunt in Galati nu este treaba mea, in nici un caz si, daca aveti 5 si este cerere, va urez la mai mare! cat se poate de sincer.
Un importator cu desfacere buna si sanatoasa este unul care va usura in timp sarcina economica a clientului lui, chestie de logica.
Este o simbioza.
Remarcile mele sunt simple pareri personale si in genere, cum inteligent semneaza unul din membrii forumului, au o mare calitate:
- nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Iar ca om, pot si eu sa gresesc, pot sa ma insel in aprecieri sau in analizele pe text.
In nici un caz nu am facut ceva intentionat iar daca asa pare, atunci imi cer scuze public nu numai fata de Arrow dar si fata de celelalte firme importatoare.
Am cumparat arme doar de la doua firme importatoare,
Arrow si Novarm si pot spune cu mana pe inima ca am fost tratat absolut corect in abmele cazuri.
Calitatea produselor nu este o variabila ce poate sa fie controlata de firma ce vinde. Sunt defecte ascunse,
sunt vicii de folosire/utilizare, sunt nepotriviri intre munitie si armele vandute. Iata alte variabile.
Cat despre facerea de bine, nu stiu ce sa zic.
Amanuntele se prea poate sa intristeze atmosfera pentru toate partile implicate.
So, let it be...