Anonymous wrote:TS-10 este o munitie facut pt arme (pusca)de 300m/s,in pistol nu face nimic abia iese de pe teava.
Am un prieten care a tras cu Delta Max(160m/s) la 10 m in scindura de brad si asa cum spuneti fusta se vedea .
Are dreptate guest! TS-10 sunt favoritele mele numai ca eu trag cu Cometa Fenix 400! Cu alicele normale (adica usoare) scoate intre 290 si 337m/s la gura tevii (in functie de model) iar cu TS-10 scoate abea 246m/s!
Totusi!
Din cauza greutatii TS-10 le bate net pe celelalte alice la aproape toate capitolele. Ca sa enumar cateva din ispravile lui TS-10 as spune de testul de penetrare si faptul ca a trecut prin gugustiuc la 50m iar cand am avut garnitura distrusa (cine a fost la Bucov a avut ocazia sa vada ce inseamna garnitura distrusa) tot a fost in stare sa dea jos precum caramida un gugustiuc pe la 40m!
Testul de penetrare suna cam asa: am tras cu toate tipurile de alice intr-o galeata situata la 20m. Singurele alice care au penetrat-o si sau infipt complet in scandura din spate galetii au fost TS-10 si Skenko/Prometheus.
Celelalte, desi au avut o viteza net superioara, nu au reusit sa strapunga nici macar primul perete al galetii!
De atunci mi-am facut imediat un stoc de vreo 1000 alice TS-10 la urgenta. Nu am apucat sa trag prea multe ... cred ca o cutie in total asta datorata faptului ca pusca a stat mai mult in ... tuning-uri decat in folosinta. Cu TS-10 am reusit un grupaj de 4 alice intr-un diametru de 2cm la 30m asta dupa ce am "mutat" Cometa pe un sistem recoilles pe un alt pat

.