test rapid TS-10...

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Mad Max

test rapid TS-10...

Post by Mad Max »

conditii : TS-10, distanta 7m, lemn de brad uscat de vreo 20 de ani...
Image
aceleasi conditii, tragere efectuata intr-o bucata de material de blugi...
acolo n-am mai facut poze...rezultat : a trecut prin ei...
cam periculos... :shock
Mihai

Post by Mihai »

Cred ca n-ai nimerit tinta... :D

Glumesc. Cam cati mm s-a infipt in scandura? 2-3 mm?
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
Mad Max

Post by Mad Max »

deci :lol:
tinind cont ca o alica TS-10 are 7mm lungime, dupa masurare am vazut ca partea din spate a fustei ramasa afara din scindura este de 2mm....
concluzie : s-a infipt 5mm... :shock:
e destul de mult pt un pistol.... :shock: cam periculos... :shock:
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

Mad Max wrote:tinind cont ca o alica TS-10 are 7mm lungime, dupa masurare am vazut ca partea din spate a fustei ramasa afara din scindura este de 2mm....
concluzie : s-a infipt 5mm...
Poate s-a deformat (turtit) si n-a intrat chiar 5 mm. :?:
focu' si cartusu'
Mad Max

Post by Mad Max »

TS-10 sint prea grele si dure ca sa se turteasca, stiu din utilizare :lol:
au capu' plin si nu se turtesc, spre deosebire de magnum, de exemplu care la contact cu suprafata dura se fac pur si simplu foita...
au intrat 5mm fiecare :lol:
Luciano

Post by Luciano »

E lemnul mai moale, in lemnul in care am tras eu nu a reusit sa penetreze suficient si a ricosat inapoi.

Am folosit tot PT-80 cu butelie noua si TS...

oricum AC-ul este destul de periculos indiferent de alica folosita, eu cred ca TS-ul este prea greu ptr PT-80.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Mad Max

Post by Mad Max »

este greu, de-aia si energia mai mare....
dar pentru PT80 este remarcabil, distanta maxima de tragere cu precizie fiind de 8-10m
TS-10 este preferata mea :lol:
Eugen

Post by Eugen »

Salut Mad Max! Am si eu o intrebare: Cum iti intra TS-10 in butoiasul de la PT-80? Sau intra la fix? Nu sunt prea lungi?
Mad Max

Post by Mad Max »

daca TS-10 are 7mm lungime, butoiasul are cam 10mm, deci ramine liber cam 3mm...
Guest

Post by Guest »

TS-10 este o munitie facut pt arme (pusca)de 300m/s,in pistol nu face nimic abia iese de pe teava.
Am un prieten care a tras cu Delta Max(160m/s) la 10 m in scindura de brad si asa cum spuneti fusta se vedea .
Eugen

Post by Eugen »

Anonymous wrote:TS-10 este o munitie facut pt arme (pusca)de 300m/s,in pistol nu face nimic abia iese de pe teava.
Am un prieten care a tras cu Delta Max(160m/s) la 10 m in scindura de brad si asa cum spuneti fusta se vedea .
Are dreptate guest! TS-10 sunt favoritele mele numai ca eu trag cu Cometa Fenix 400! Cu alicele normale (adica usoare) scoate intre 290 si 337m/s la gura tevii (in functie de model) iar cu TS-10 scoate abea 246m/s!
Totusi!
Din cauza greutatii TS-10 le bate net pe celelalte alice la aproape toate capitolele. Ca sa enumar cateva din ispravile lui TS-10 as spune de testul de penetrare si faptul ca a trecut prin gugustiuc la 50m iar cand am avut garnitura distrusa (cine a fost la Bucov a avut ocazia sa vada ce inseamna garnitura distrusa) tot a fost in stare sa dea jos precum caramida un gugustiuc pe la 40m!
Testul de penetrare suna cam asa: am tras cu toate tipurile de alice intr-o galeata situata la 20m. Singurele alice care au penetrat-o si sau infipt complet in scandura din spate galetii au fost TS-10 si Skenko/Prometheus.
Celelalte, desi au avut o viteza net superioara, nu au reusit sa strapunga nici macar primul perete al galetii!
De atunci mi-am facut imediat un stoc de vreo 1000 alice TS-10 la urgenta. Nu am apucat sa trag prea multe ... cred ca o cutie in total asta datorata faptului ca pusca a stat mai mult in ... tuning-uri decat in folosinta. Cu TS-10 am reusit un grupaj de 4 alice intr-un diametru de 2cm la 30m asta dupa ce am "mutat" Cometa pe un sistem recoilles pe un alt pat :D .
Razvan_M

Targets & pellets

Post by Razvan_M »

Am vrut sa incerc si eu mult laudatele TS-10, cu pistolul meu Walther CP88, dar am constatat ca sunt prea lungi... (noroc ca am avut inspiratia sa iau dupa mine unul dintre incarcatoare). Depasesc cu cativa milimetri latimea incarcatorului-coronita...

Cu ce se pot compara aceste TS-10? Cu ProMagnum?
Stiti cumva Pellets Predator ce lungime au?

P.S.: Am gasit un soft destul de interesant pentru creat tinte, parca mai destept o idee la capitolul asta decat "AirGun"
http://www.mcw-tech.com/TargetExpress/Download.asp
iar crack-ul pt el este la
http://targetexpress.crack-cd.net/Targe ... URiTY.html
Mad Max

Post by Mad Max »

TS-10 sint asemanatoare cu promagnum, numai ca nt mai lungi cu aprox 3 mm...au fusta mai lunga...
Maniac2

Post by Maniac2 »

1,5maxim 2 mm este mai lung.
Post Reply