CZ 83 Rubber

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: CZ 83 Rubber

Post by radu.b »

d-rive wrote:Cred ca se lucreaza la traducere :P

Stiu, sunt agasant dar nu vreau decat un lucru normal si corect :lol:

P.S. @nedumeritu, nu cumva ai un manual de CZ83 in limba romana? Ai ocazia sa dovedesti ca esti mai serios decat zic unii sau altii :lol:
Buna ziua.
V-ati verificat de dimineata mail-ul ? Nu de alta dar v-am trimis traducerea care o doriti. Ati postat la 11.41am dar o aveati pe mail de la 09.14am. Nu ati primit-o sau ce sa inteleg? V-am raspuns pe celelalt topic si despre cartuse.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

Va multumesc, nu verificasem, aveti dreptate.

Nu fac eu din astea, sa ma plang fara motiv :P

Inca o data, multam fain, intru la lectura si antrenament la rece :D
CZ83 Rubber
d-rive

Post by d-rive »

In legatura cu topicul.
CZ83 Rubber exista si in varianta cu glont? Intreb de curiozitate nu ca m-ar interesa. Am vazut ca asta al meu are teava lisa si sincer sa fiu cred ca daca ar fi avut teava ghintuita se putea folosi direct cu glont.
Exista pistoale cu glont cu teava lisa?

Iertati-mi necunoasterea dar in afara de pistolul TT cu care m-am "jucat" in armata la vreo doua-trei trageri nu prea am mai vazut/pus mana pe un pistol cu glont.
CZ83 Rubber
tdalin

Post by tdalin »

Da. se numeste CZ82.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
violiv

Post by violiv »

Ghinturile sunt prezente pe teava armelor cu glont pentru a stabiliza proiectilul pe traiectorie. Au existat si tentative de a fabrica pistoale cu "teava lisa" pentru care s-au construit proiectile speciale "auto-stabilizate". Problema e ca orice complicatie in desenul si procesul de fabricatie al proiectilelor se traduce in cresterea semnificativa a costului munitiei ori un element foarte important la munitie este pretul, cu atat mai mult cu cat trebe trasa mai mult.
Babanu

Post by Babanu »

chiar ma gandeam cum se explica pretul gloantelor de cauciuc :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Babanu wrote:chiar ma gandeam cum se explica pretul gloantelor de cauciuc :lol:
Cum sa se explice?
Simplu.
Caut pe hardurile vechi sa vezi documentul oficial in format PDF primit de la dna. Ivana G. de la Snail-Team CZ
in care oferta la 9x22 rubber este de 178 Euro pentru 1.000 [una mie] de cartuse.
Acum explicati-va fiecare ce doriti.
Eu am fost in fabrica de acolo si nu ma mai poate plimba nimeni cu alte explicatii
referitor la cum se transforma 0,178 euro in 4 lei si ceva.
Aceeasi munitie dar de la Libra o gasesti la Oradea cu 2,7 lei. Aia nu au lucrari de cercetare
in domeniul stabilizarii bilei de cauciuc si fabrica bile patrate direct, probabil.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Babanu

Post by Babanu »

dar muritorii de rand pot cumpara direct de la Snail-Team CZ?
ca ma gandesc ca s-ar gasi 10 permise de 9mm PA :mrgreen:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Babanu wrote:dar muritorii de rand pot cumpara direct de la Snail-Team CZ?
ca ma gandesc ca s-ar gasi 10 permise de 9mm PA :mrgreen:
Calcul corect.
Intrebare absolut pertinenta.
Raspunsul este simplu: DA.
Modalitatea in sine este mai complicata pentru prima data.
Se intocmeste la firma un fel de dosar cu actele privind pe fiecare din cei ce comanda
la care in timp se adauga comenzile ce vor veni. Trebuie mers cu actele in original acolo.
Ulterior comanda se face prin e-mail/posta iar marfa se primeste direct in vama la Buc. si fiecare
din cei 10 isi pot ridica acea cota legala platind cei 2,7% comision vamal.
Cel putin atata era comisionul vamal ultima data cand am platit eu.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
d-rive

Post by d-rive »

Apropos de CZ83, comercializarea lui.
Regret ca am cumparat acest pistol de la ARW. Nici in ziua de azi nu am munitie pentru el si recunosc ca e un bibelou frumos.
Deasemenea recunosc ca e vina mea ca am crezut ca cei de la ARW vor fi pana la urma seriosi. Imi asum prostia asta si regret ca nu am cumparat de la altii care vor sa vanda.

Asta e, sunt suparat si imi vine foarte greu sa ma abtin cand vad in tara asta atata nepasare si indolenta. Eram obisnuit ca sa vina din partea statului si nu ma asteptam la privati... dar hai ca vorbesc vorbe si imi racesc gura de pomana.
CZ83 Rubber
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

d-rive wrote:Apropos de CZ83, comercializarea lui.
Regret ca am cumparat acest pistol de la ARW. Nici in ziua de azi nu am munitie pentru el si recunosc ca e un bibelou frumos.
Deasemenea recunosc ca e vina mea ca am crezut ca cei de la ARW vor fi pana la urma seriosi. Imi asum prostia asta si regret ca nu am cumparat de la altii care vor sa vanda.

Asta e, sunt suparat si imi vine foarte greu sa ma abtin cand vad in tara asta atata nepasare si indolenta. Eram obisnuit ca sa vina din partea statului si nu ma asteptam la privati... dar hai ca vorbesc vorbe si imi racesc gura de pomana.

ehe mr. d-drive si eu am tipat mult si bn cand reprosam arw diverse 'ciudatenii' de la scumpirea armelor nemotivat si motive aruncate doar asa ca sa fie date prostimii cand unele calcule simple aratau ca la mijloc nu este decat o lipsa de respect fata de cumparatori si o foame de bani interminabila(vezi pretul munitiei marita de cateva ori in magazine) ...dar aici este romania si lumea iti sare in cap daca zici adevarul. Acum noi nu putem dicta anumite reguli arw (sunt privati isi fac preturile care le doresc ) avem optiunea de a nu mai cumpara de la ei , asa cum am ales optiunea de a cumpara de la ei candva. apropo in viitor o sa mai apara si concurenta foarte puternica o spun din surse sigure dar inca SECRETE :D. (multumim arw pt forum , nota 10 si dreptul la libera exprimare) dar ce vreau sa subliniez si este foarte important in ce tara cumparatorul se roaga de vanzator sa ai aduca si lui cartuse ,deci sa ai faca vanzare= profit:)))))) doar romania fratilor!!!!!!
d-rive

Post by d-rive »

E pacat. Suntem o mana de oameni pasionati si nu tilicari care si-au luat arme sa traga aiurea in oameni. E pacat sa nu avem cuvant, sa ne tinem de cuvant.

Dl. Radu m-a indrumat catre magazinul din Constanta dupa ce mi-a spus ca a trimis munitia cu dedicatie, ca soseste in nu stiu ce zi, etc. Mai bine ma indruma de prima data la concurenta :lol:

Cat despre libera exprimare... pai si cu mine si fara mine tot aia e. Nu e problema ca sunt eu banat pe forum, problemele sunt acolo la ei si in loc sa foloseasca forumul ca feedback pentru afacere, il folosesc... degeaba. Pacat de banii de hosting si alte alea.

Eu intr-un final sper sa gasesc munitie si speram sa gasesc mai repede pe cei de aduc Fort dar daca nu am stiut... asta e...
CZ83 Rubber
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:Apropos de CZ83, comercializarea lui.

Buna ziua.
Exact cum v-am promis la telefon cartusele sunt retinute pe numele dumneavoastra. Este adevarat ca nu cunosteam programarea concediilor celor de la magazinul din Galati si sincer imi pare rau pentru acest lucru. Daca totusi va grabiti sa luati munitia sa stiti ca in oras la dumneavoastra avem mai multi clienti care au primit munitia 9x22T. Unul din ei este Crap Mania.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

Sunt curios care sunt aia mai multi clienti ca sunt 3 magazine de toate, unul fiind ARW :D
CZ83 Rubber
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:Sunt curios care sunt aia mai multi clienti ca sunt 3 magazine de toate, unul fiind ARW :D
Asa cum v-am mai spus sunt doisprezece clienti in Galati din care patru vand arme si munitii.
Cu respect.
Post Reply