Cand am cumparat pistolul am incercat cateva tocuri pentru el dar nu prea mi-au placut, nu neaparat fizic ci cum sta pistolul in ele.
Din experienta voastra aveti vreo idee despre ceva bunut calitativ si cu un pret de bun simt?
Eu tot am cautat dar nu m-au convins.
Toc CZ83
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Safe&Sound
Re: Toc CZ83
Daca nu gasesti nimic de la Arrow sa iti placa, incearca ceva de la King Cobra Holsters, au niste tocuri foarte faine din cordura si piele, eu sunt foarte multumit de unul in care am purtat aproape zilnic un Walther PP timp de vreo doi ani. E usor, rezistent, si il porti cum ai chef pe stanga, pe dreapta, in fata sau in spate, inside sau outside in functie de cum ii pui clipsul metalic.Tocmai mi-am mai comandat unul si pentru FORT. Nu cred ca vei gasi ceva dedicat pentru CZ 83 dar cred ca se va potrivi bine in tocul dedicat altei arme cu forma similara cu al tau. Eu pentru FORT am comandat un toc dedicat unui Sig P226. Gasesti pe airsoft.ro
Re: Toc CZ83
ok-shop.ro sau totalvpr.ro sau military-shop.ro, gasesti tot ce vrei! Bafta!d-rive wrote:Cand am cumparat pistolul am incercat cateva tocuri pentru el dar nu prea mi-au placut, nu neaparat fizic ci cum sta pistolul in ele.
Din experienta voastra aveti vreo idee despre ceva bunut calitativ si cu un pret de bun simt?
Eu tot am cautat dar nu m-au convins.
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine