Off topic, nu stiu ce cauta Audi in insiruirea tad-rive wrote: Ca idee, Mercedes, BMW si Audi se respecta intre ei si... cred ca asa e frumos.
Daca spuneai Opel, Volkswagen si Audi atunci era corect
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Off topic, nu stiu ce cauta Audi in insiruirea tad-rive wrote: Ca idee, Mercedes, BMW si Audi se respecta intre ei si... cred ca asa e frumos.
Parerea ta parafrazeaza oarecum vechea "zicala" care imparte masinile doua mari categorii: Mercedes Benz si ...restu'd-rive wrote:Eeee, dadusem si eu un exemplu cu valoare de vorbareala.
Stii parerea mea, exista BMW si restul
radu.b wrote:Buna ziua.Dr.G wrote:vasile2005ion wrote:UTI asteapta cam demult sa aduca CZ-ul si are promisiuni de la producator... cel putin asa spun ei.
Daca ar fi o arma care trage pe dupa colt, cum zice cineva, de ce UTI nu aduce FORT-ul?
Sincer astept cu nerabdare sa vad daca si cand vor aduce CZ-ul!
Pe de alta parte, am asteptat atat de mult ca cineva sa aduca CZ-ul sau FORT-ul in Romania, incat am sfarsit cumparandu-mi un Beretta!
De mult inseamna cam de anul trecut din martie-aprilie, de cand zic ei ca le-au adus prima data ,si le-au epuizat imediat, intre timp le-a adus Arrow, am senzatia ca ,daca celor de la UTI le mai trecea prin minte macar umbra vreunui gand de a mai aduce CZ, nimic nu-i oprea sa-l importe imediat doar a trecut un an de zile de cand, chipurile ar vrea sa le mai aduca, asa cum nici pe Arrow nu l-a oprit nimic sa-l aduca cu mult timp dupa ce UTI l-a adus, adica nu mai avea succes in cumpararea de la producator UTI si avea succes Arrow? Eu cred ca pe UTI nu-i intereseaza comercializarea CZ si nici a Fortului, aceasta e explicatia, altfel il aduceau pana acum, nu traiesc ei din afacerea cu bile de cauciuc, n-au retele de magazine unde sa-l vanda, cel putin la vedere,pentru populatie, pe Arrow insa l-ar interesa asa ceva, are retea in toata tara, in schimb n-are seriozitate, nu aduce munitie. Asta ca sa ma exprim elegant fata de Arrow. In felul acesta CZ pe bila de cauciuc a devenit un obiect de muzeu fara munitie disponibila la cumparare. Si daca pe cineva de la Arrow l-ar fi durut un pic macar in spate de problema asta, ar fi cautat munitie si la alti producatori, si aducea la timp, in cantitati indestulatoare si nu mai era nevoie de lamentari care incep cu ,,o sa...".
Imi pare rau ca ne tratati drept "lipsa de seriozitate" dar sunteti nedrept. Dupa cate imi aduc eu aminte in momentul in care am importat munitie 9mm Rubber am cam "tinut in spate" pe toti comerciantii care importau pistoale cu bile de acest calibru, inclusiv pe cei de la UTI. Si nu a fost doar o luna doua a fost cam un an si ceva. Daca am spus ca intr-o luna (adica ar cam trebui sa ajunga) vom avea aceasta munitie asa o sa fie. In ceea ce priveste UTI, cu tot respectul fata de dansii, obiectul lor de activitate principal nu este comercializarea armelor cu bila de cauciuc de aceea nici nu se grabesc sa faca acest lucru avand in vedere conditiile economice date.
Cu respect.
radu.b wrote:Buna ziua.
D-ul Dr.G gresiti profund. Cartusele au fost aduse in noiembrie anul trecut iar pistoalele in aprilie anul acesta. Este o diferenta de 5 luni in care daca nu recunasteti ce am spus despre sustinerea celorlalti comercianti inseamna ca sunteti "prieten de cafea" cu d-ul nedumeritu.![]()
In alta ordine de idei munitia Snail ajunge la sfarsitul saptamanii acesteia. Sigur. Probabil la mijlocul saptamanii viitoare v-a fi prezenta in toate magazinele Arrow si la distribuitorii nostri.
Cu respect
Buna seara.Dr.G wrote:radu.b wrote:Buna ziua.
D-ul Dr.G gresiti profund. Cartusele au fost aduse in noiembrie anul trecut iar pistoalele in aprilie anul acesta. Este o diferenta de 5 luni in care daca nu recunasteti ce am spus despre sustinerea celorlalti comercianti inseamna ca sunteti "prieten de cafea" cu d-ul nedumeritu.![]()
In alta ordine de idei munitia Snail ajunge la sfarsitul saptamanii acesteia. Sigur. Probabil la mijlocul saptamanii viitoare v-a fi prezenta in toate magazinele Arrow si la distribuitorii nostri.
Cu respect
Buna ziua
Domnu' Radu, cum sa gresesc eu? cu ce? daca ati adus cartuse de 9mm din noiembrie anul trecut, eu care-am trecut prin magazinul dvs. si care le cautam si vi le-am laudat ca fiind foarte bune, credeti-ma ca le luam daca erau la vazare, nu le-am vazut deloc, eram la Magazinul de langa Obor, le-am vazut abia cand ati adus CZ-urile, abia atunci au inceput sa se vanda ca painea calda in aprilie, in asa fel incat pe la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie, anul acesta, cand am trecut sa-mi cumpar din nou, nu mai aveati deloc. Si daca va uitati dvs. mai bine, prin titlurile mai vechi ale forumului, Nedumeritu va lauda la inceput si munitia si CZ-ul, va lua si apararea, si parca era vorba si de-o colaborare cu el, daca lucrurile s-au schimbat pe parcurs, fara sa stiu eu de ce omul avea alta atitudine, asta poate dvs. sa stiti, ca sigla Arrow aparea pe site-urile lui, deci nu erati adversari atunci deloc. Iar in ceea ce priveste cafeaua mea cu Nedumeritu, prietenia mea cu el, n-a fost chiar prietenie tot timpul, nu ma ghidoneaza oricine, va asigur de asta. In legatura cu munitia, sa dea Dumnezeu sa o aduceti, o sa vin s-o cumpar, atat timp cat altceva mai bun nu exista pe piata la noi, o recomand cu caldura ca fiind cea mai fiabila in momentul acesta, ce va fi mai incolo, vom vedea, dar, sa aveti grija si de problema cu bila de cauciuc care e prea proeminenta inafara cartusului, si de aprovizionarea sincopala, altfel, intrati in memoria oamenilor ca fiind firma care aduce pistoale dar n-aduce munitie pentru pistoale, trebuie sa faceti si dvs. ceva iesit din comun, in sensul bun al cuvantului, sa-ncercati sa intrati in normalitate, la noi, este iesit din comun sa te tii de cuvant, la altii e cuvantul inseamna onoare, in Balcani, onoarea si respectul intre oameni si institutii e o tara care apasa de sute de ani pe tarile din zona sus amintita.
Cu respect.
Am sunat in dimineata asta la dvs la departamentul vanzari si de acolo mi s-a spus ca munitie cu bila de cauciuc in calibru 9mm veti avea la vanzare "in vreo doua saptamani" adica am primit exact acelasi raspuns pe care l-am primit si pe la jumatatea lunii mai.radu.b wrote:La sfarsitul acestei saptamani (adica maine sau sambata) apar cartusele Snail. Intr-un viitor cat se poate de apropiat vor fi si cartuse de 9mm cu bila si de alta marca. Initial le anuntasem pe acestea dar pana la urma cei de la Snail s-au miscat mai repede.
Cu respect.
doctore!Dr.G wrote:Bine domnu' Radu, astept, dau in Romania Libera un anunt de fericire, binenteles, daca o sa aduceti munitie, stiti de ce sunt asa vehement? pentru ca, ca mine gandesc multi coledzi de-aici de pe forum, si ei au dat totusi o caruta de bani pe armele lor cumparate de la Arrow, eu , mult mai mult, pe-a mea, si e mare pacat sa rugineasca fara sa pocnim si noi cu ele. Dupa cum poate ati aflat, acum sunt multi posesori de Forturi noi, nu numai cu CZ83, care abia asteapta cu sufletul la gura sa traga si ei cu Snail, deci, veti avea clienti, oamenii stiu cat de buna e munitia, si vor veni ca mustele la miere. Eu am judecat faptele , in ceea ce priveste munita, asa cum sunt, nu m-am situat si nu ma situez de partea nimanui, ci doar de partea realitatii.
Cu respect.