PISTOL CZ 83 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PISTOL CZ 83 9mm
nu cred ca asta ne poate afecta prea tare pe noi:D oricum veneau gaborii acasa si te intrebau ce si cum si-tzi mai bagau si frica-n boshorogii de pe scara pe care-i intrebau daca eshti "om ca'lumea", "nu de alta da vrea sa-si cumpere pistol"
)) sa faca vecinii infarct 
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

Mai adaugati unul la numar cu CZ 83. Bibelou bineinteles ca munitie, ioc 
CZ83 Rubber
Deci, inca nu a venit criza ! 
Vreau de anul trecut sa-mi iau un pistol si sigur imi luam daca un dadeam de voi.
Asa am citit din experientele voastre, am aflat si eu ce e ala un zamac si la ce si cat e de bun, m-am gandit si la ceea ce as vrea eu si a rezultat asta ca Fort... nu e de unde.
Paradoxal, la magazinul din Galati de unde am luat eu pistolul mai erau si alti clienti. Deci vorba ta, nu prea e criza si vanzatorii de la magazinele de genul asta parca sunt de-o mama si de-un tata, greu scoti ceva de la ei. Oricum, cu mine s-au lamurit si s-au facut cumsecade. Pacat ca nu sunt mai priceputi dar la faza asta m-am scos cu informatiile de pe forumul asta.
Barthy, cu ceva luni de zile in urma ti-am trimis un e-mail nu mi-ai raspuns si nici nu am insistat
Asa am citit din experientele voastre, am aflat si eu ce e ala un zamac si la ce si cat e de bun, m-am gandit si la ceea ce as vrea eu si a rezultat asta ca Fort... nu e de unde.
Paradoxal, la magazinul din Galati de unde am luat eu pistolul mai erau si alti clienti. Deci vorba ta, nu prea e criza si vanzatorii de la magazinele de genul asta parca sunt de-o mama si de-un tata, greu scoti ceva de la ei. Oricum, cu mine s-au lamurit si s-au facut cumsecade. Pacat ca nu sunt mai priceputi dar la faza asta m-am scos cu informatiile de pe forumul asta.
Barthy, cu ceva luni de zile in urma ti-am trimis un e-mail nu mi-ai raspuns si nici nu am insistat
CZ83 Rubber
3 zile lucrătoare sper. Ar trebui un termen mai rezonabil, ce cred ei că au rezolvat că au scăzut de la 5 zile la 3 zile???Rainman wrote: Articol unic. - Alineatul (1) al articolului 24 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 583 din 30 iunie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 24. - (1) Persoana care a procurat, in conditiile legii, arme letale are obligatia ca, in termen de 3 zile de la data procurarii, sa se prezinte la organul de politie in a carui raza de competenta se afla domiciliul ori, dupa caz, resedinta acestuia, in vederea solicitarii acordarii permisului de arma sau, dupa caz, pentru inscrierea armei in permisul de arma al carui titular este detinatorul."
30 de minute, să zicem. Te uiţi ce magazine sunt pe lângă AEST, iei arma şi fugi cu ea la poliţie, vorba agentului!
3 zile e termenul care mi s-a comunicat mie de catre cei de la magazin si de la Politie.
Astazi am sunat dar nu era nenea politistul acolo si mi-a zis sa ma duc maine dimineata si asa am sa si fac. In provincie e putin mai simplu decat in Bucuresti ca macar e mai putin aglomeratie, distantele sunt mai mici si le parcurgi si mai repede.
Sper sa nu am probleme la Politie, o spun asa la modul general ca cine stie ce le mai bubuie lor mintea
Astazi am sunat dar nu era nenea politistul acolo si mi-a zis sa ma duc maine dimineata si asa am sa si fac. In provincie e putin mai simplu decat in Bucuresti ca macar e mai putin aglomeratie, distantele sunt mai mici si le parcurgi si mai repede.
Sper sa nu am probleme la Politie, o spun asa la modul general ca cine stie ce le mai bubuie lor mintea
CZ83 Rubber
d-rive wrote:......Barthy, cu ceva luni de zile in urma ti-am trimis un e-mail nu mi-ai raspuns si nici nu am insistat
Imi pare rau dar la mine in inbox nu apare nick-ul tau;
era tot al meu dar nu-l mai pot accesa.
Asa este, pe barthy trimisesem. De pe adresa mea de e-mail.
Nu e nicio problema oricum
Nu e nicio problema oricum
CZ83 Rubber
De curiozitate, ce acte iti trebuiesc pentru o a doua arma? aceleasi ca la inceput?
Vroiam sa-mi iau Streamer-ul la prima autorizatie acum si la a doua sa-mi iau FORT 12R-ul
Vroiam sa-mi iau Streamer-ul la prima autorizatie acum si la a doua sa-mi iau FORT 12R-ul
Chitanta de la trezorerie ca ai achitat taxa pentru autorizarea celei de a 2-a arme ( 50 lei regim normal-30 zile ; 100 urgenta - 10 zile )si cererea tip pe care o completezi la ei.thor wrote:De curiozitate, ce acte iti trebuiesc pentru o a doua arma? aceleasi ca la inceput?
A pai in cazul asta asa voi face imi voi lua prima data STREAMER-ul si pe urma FORT 12 R, mi se pare mai "practic" asa
.
Imi era firca sa nu trebuiasca iarasi sa treci prin aceasi nebunie ca prima data cu actele astea nenorocite.
Multumesc mult pentru informare
si promit cand mergeti la poligon sa vin si eu cu el sa-l testati ca si asa am inteles ca nu aveti pe nimeni cu STREAMER sa testati. Eu am vazut niste review-uri la rusi si mi s-a parut destul de OK pentru cat e de mic, fata de restul waltherurilor.
Imi era firca sa nu trebuiasca iarasi sa treci prin aceasi nebunie ca prima data cu actele astea nenorocite.
Multumesc mult pentru informare