dar prezervativele!!!!!!!!!constantinpenciu wrote:uite ce cara altii cu ei
my edc
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: my edc
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
tdalin wrote:dar prezervativele!!!!!!!!!constantinpenciu wrote:uite ce cara altii cu ei![]()
![]()
![]()
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

Înţeleg da' nu pricep.2ndLt wrote:Ca sa nu ma intelegi gresit draga Tevez eu nu am comentat asupra topicului, pur si simplu am intrebat de ce un sish pe langa briceag?! Briceag inteleg, dar sish-ul? Asa si eu car cu mine cand plec pe munte si sish si dita-mai cutitanul lui Rambo cu mine, ca poate este util, la taiat ceva, un .... ceva, intelegi? Cu pistolul nu m-am carat pe munte, dar cred ca am sa incep. NU?!
Si apropos, faza cu trabucul..... geniala
Prezervativele fac parte şi ele din trusa de supravieţiure.
alea sa le pazesti bine ca daca ti le prindem ti le intepam cu acul in varf.tevez wrote:....Prezervativele fac parte şi ele din trusa de supravieţiure.
Everyday carry pe timpul verii.
1. Ceas Suunto Vector - altimetru, barometru, busola, temperatura, etc. Face si de mancare.
2. Ochelari balistici Wiley x SG1 , folositi si de armata americana, rezistenti la socuri extreme.
3. Lanterna tactica 3 W Luxeon Led.
4. Cutit de tip neck knife smith&wesson SW990TA.
5. La chei am atasat un kubotan (arma de autoaparare) si un USB stick Sandisk protejat de cordelina.
6. O bratara (am multe modele) din paracord care atunci cand o tai la un capat se desfasoara in vreo 2.5-3 metri de cordelina ce poate fi folosita in diverse situatii.
Asta e minimul kit-ului meu.
[/URL]
1. Ceas Suunto Vector - altimetru, barometru, busola, temperatura, etc. Face si de mancare.
2. Ochelari balistici Wiley x SG1 , folositi si de armata americana, rezistenti la socuri extreme.
5. La chei am atasat un kubotan (arma de autoaparare) si un USB stick Sandisk protejat de cordelina.
6. O bratara (am multe modele) din paracord care atunci cand o tai la un capat se desfasoara in vreo 2.5-3 metri de cordelina ce poate fi folosita in diverse situatii.
[/URL]Re: my edc
Ok, arata marfa ce ai p-acolo. Dar de unde ti-ai achizitionat acel kubotan?!?! Aceasi intrebare valabila pentru ochelari si bratara aia misto!vlad_c wrote:Everyday carry pe timpul verii.
[/URL]
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Am şi eu cuţit din ăla. 
fluierul face toti banii; suni dupa ajutor.tevez wrote:Am şi eu cuţit din ăla.
Bai nene, m-am uitat aseara pe youtube si am vazut niste tehnici de aparare cu acel kubotan, chiar marfa.
De unde imi pot cumpara?!
De unde imi pot cumpara?!
De la Vlad. http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=22382ndLt wrote:De unde imi pot cumpara?!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=2245
Sau de la un celebru magazin de haine de camuflaj, de vreo 5 ori mai scump.
eu vroiam sa stiu de unde imi pot cmpara un KUBOTAN!!! Si stiam topicul respectiv, dar am vazut ca nu vinde si d-asta.tevez wrote:De la Vlad. http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=22382ndLt wrote:De unde imi pot cumpara?!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=2245
Sau de la un celebru magazin de haine de camuflaj, de vreo 5 ori mai scump.
Deci Tevi, de kubotan intrebam
Kubotan-ul se gaseste de cumparat la magazinele budo best din ferentari si piata romana. Cum ferentari nu e o zona tocmai turistica propun magazinul din romana. Este vis a vis de sinagoga un magazin ff mic care are niste kimonouri insirate pe afara.
De asemenea tehnici de kubotan gasesti pe internet destule, chiar un dvd cu maestrul Kubota predand tehnica, cel care a inventat kubotanul ( nici chiar inventat, a adaptat arma de ninjutsu yawara pentru a putea fi purtata la chei). Sau ne putem intalni odata sa iti arat niste tehnici.
Cu respect
Cu respect
Scuze, am citit printre rânduri
. E fain kubotanul dar e nevoie de o minimă pregătire şi un pic
de exerciţiu. E mic, nu e armă, deci poţi intra cu el în clădiri cu semnul de interzis cu arme şi el fffff
eficient în mâinile cui ştie să-l folosească.
de exerciţiu. E mic, nu e armă, deci poţi intra cu el în clădiri cu semnul de interzis cu arme şi el fffff
eficient în mâinile cui ştie să-l folosească.