Salutare tuturor! Am vazut intr-un topic mai vechi aceasta arma de la rusi , are cineva idee daca se poate omologa asa ceva? Ceva date tehnice? Este semi sau auto, teava ghintuita sau lisa, este din otel sau din "tabla ", ar putea fii ceva de capul ei?
Este o arma ciudata, dar in aceelasi timp interesanta, poate unii m-ar injura dar mie unul mi-ar place asa ceva:D
haiosu a avut o trasnaie cam ca asta inregistrata pe gaz, facuta de turci si care arata superb. UZI in toata regula. Cred ca daca aduci documentele necesare care sa arate ca e neletala ar trebui sa poti si tu sa o inregistrezi legal doar ca e posibil sa pierzi mult vreme pe la SAEST pana ce inteleg ei despre ce e vorba. Chiar si asa nu cred ca o poti inregistra daca e full auto si cu teava ghintuita ca prea ar semana cu o letala in toata regula.
Fiind marfa ruseasca, daca nu are opritori pe teava nu o vei putea cumpara niciodata, in Rusia fiind interzise tevile lise la neletale pentru civili.
Faptul ca trage foc automat nu are relevanta la noi, interdictia aplicandu-se doar la armele letale.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
BARTHY 2 wrote:Fiind marfa ruseasca, daca nu are opritori pe teava nu o vei putea cumpara niciodata, in Rusia fiind interzise tevile lise la neletale pentru civili.
Faptul ca trage foc automat nu are relevanta la noi, interdictia aplicandu-se doar la armele letale.
Daca te perchezitioneaza nea'garcea si-ti gaseshte asa ceva la tine te leaga pana sa vada ca tu o detii cu acte...sper totusi sa vedem si noi asa ceva...e o bijuterie de arma...
BARTHY 2 wrote:Fiind marfa ruseasca, daca nu are opritori pe teava nu o vei putea cumpara niciodata, in Rusia fiind interzise tevile lise la neletale pentru civili.
Daca te perchezitioneaza nea'garcea si-ti gaseshte asa ceva la tine te leaga pana sa vada ca tu o detii cu acte...sper totusi sa vedem si noi asa ceva...e o bijuterie de arma...
Asa ziceau si cand a aparut haiosu cu un Ekol Asi sub-machine-gun.
Li s-au muiat picioarele de la birouri.
Pe urma le-a trecut, incet,
duios si incet.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
nedumeritu wrote:...
Asa ziceau si cand a aparut haiosu cu un Ekol Asi sub-machine-gun.
Li s-au muiat picioarele de la birouri.
Pe urma le-a trecut, incet,
duios si incet.
...
este draguta, dar totusi cam futurista pt gustul meu , dar cred ca atunci cand aduci in fatza lor un Esaul 9mm or sa li-se inmoaie si mai rau picioarele, avand in vedere ca arata ca o arma de razboi veche si cu caracteristici ruseshti
e putin spus ca li s-a inmuiat ...
eram primul care aducea asa ceva. si stiam bine legea, si ei tot verificau, si culmea ce ziceam eu zicea si legea si ce zicea legea ziceam si eu...
si aveam si actele de la "vama" cu bulgaria ! in regula si alea.
distractia era si ca ma stia nenea de la arme. stia ca sunt "maniac" cu armele, aveam deja cumparate "cateva"...
si nu intelegeau cum de mi-am luat asa ceva. dom'le si ce mare eeee...