VA rog a ma indruma corespunzator
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: VA rog a ma indruma corespunzator
Mari si joi de la ora 8.oo la 15.00, in restul sapt. nu are program cu publicul.
AJUTOR DE LA CUNOSCATORI
Neavand niciodata o arma trebuie sa recunosc ca imi vor fi de folos niste sfaturi de la cei care detin. Am citit mai multe de pe forum dar .... raman multe semne de intrebare pe ici pe colo .As vrea sa stiu care ar fi cea mai buna arma ,pentru ca imi plac 3 modele(Tanfoglio 10*22---CZ 83 9mm---walther p99) si nu reusesc sa ma hotarasc pe care din ele sa o iau,as vrea sa aflu care e raportul dintre avantaj-dezavantaj,ma intereseaza in mod deosebit calitatea armei,lasind la o parte diferenta de pret dintre ele.Cei care ma pot ajuta cu detalii va rog sa o faceti!!!
Re: AJUTOR DE LA CUNOSCATORI
dintre cele 3?ady_deva wrote:Neavand niciodata o arma trebuie sa recunosc ca imi vor fi de folos niste sfaturi de la cei care detin. Am citit mai multe de pe forum dar .... raman multe semne de intrebare pe ici pe colo .As vrea sa stiu care ar fi cea mai buna arma ,pentru ca imi plac 3 modele(Tanfoglio 10*22---CZ 83 9mm---walther p99) si nu reusesc sa ma hotarasc pe care din ele sa o iau,as vrea sa aflu care e raportul dintre avantaj-dezavantaj,ma intereseaza in mod deosebit calitatea armei,lasind la o parte diferenta de pret dintre ele.Cei care ma pot ajuta cu detalii va rog sa o faceti!!!
niciunul...poate cu ceva rezerve cz-ul, insa doar dintre cele 3 modele...
Re: AJUTOR DE LA CUNOSCATORI
La preturile de la Tanfoglio si CZ...iti iei un Fort!haiosu wrote:dintre cele 3?ady_deva wrote:Neavand niciodata o arma trebuie sa recunosc ca imi vor fi de folos niste sfaturi de la cei care detin. Am citit mai multe de pe forum dar .... raman multe semne de intrebare pe ici pe colo .As vrea sa stiu care ar fi cea mai buna arma ,pentru ca imi plac 3 modele(Tanfoglio 10*22---CZ 83 9mm---walther p99) si nu reusesc sa ma hotarasc pe care din ele sa o iau,as vrea sa aflu care e raportul dintre avantaj-dezavantaj,ma intereseaza in mod deosebit calitatea armei,lasind la o parte diferenta de pret dintre ele.Cei care ma pot ajuta cu detalii va rog sa o faceti!!!
niciunul...poate cu ceva rezerve cz-ul, insa doar dintre cele 3 modele...
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

poate ca ai dreptate
insa era vorba dintre cele 3...
ca daca e sa "lungim coarda" atunci ii recomand ce am eu: cz 75
insa strict dintre cele 3... imi mentin "declaratia"
in functie de ce "posibilitati" exista, se pot recomanda multe...
ca daca e sa "lungim coarda" atunci ii recomand ce am eu: cz 75
Dupa mine CZ-ul ar fi mai indicat:Dhaiosu wrote:poate ca ai dreptate![]()
ca daca e sa "lungim coarda" atunci ii recomand ce am eu: cz 75![]()
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

Poate, daca tii la designul CZ83, dar mi-as dori sa-si invinga Emanuel (ca el a tinut evidenta la cronograf) tracul pe care-l are si sa spuna cum a fost descantat CZ83 la poligon ultima data cand s-au intalnit, si cum s-a comportat CZ83 si Fortul cu ambele(amandoua) sic! munitiile Snail si AE9, sa spuna numai viteza si precizia ambelor, sa exemplifice, si-n rest, sa nu dezvaluie nimic, ca doar trebe sa fim discreti. De fapt, eu cred, ca cei de la BMW, n-au plans in batista cand, de curand, pe Discovery, tot globul a vazut cum se comporta ultimul tip de BMW tot teren in raport cu Land Rover, adica cat de incapabil era BMW-ul pe drumuri proaste si pe pante fata de Land Rover, si iata ca nu s-a daramat lumea pentru ca au fost testate in conditii reale 2 masini cu nume , dar 2 pistoale in poligon? Noi romanii, nu ne-nvatam minte niciodata, parca tot pe vremea raposatului am fi.
Bre, nu e vorba de trac, cel putin nu la mine, da-l dreaq', da' zicea nishte bajetzi ca e mai bine sa aibe rezultatele doar participantii, din varii motive. 
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Rezon ! Partea ta de dreptate o-ntrezaresc. Adevarul e ca nimic nu vine gratis in lume, nici macar cronograful ala pe care l-am platita-ra noi toti, si nici gloantele alea trase, ale naibii, ne cere si bani pe ele la magazin. Oricum, chiar si-asa spus adevarul, nu cred ca, celor interesati le trebuie cine stie ce sinteze informative ca sa se dumireasca de problema.
-
Angel_Of_Light
Fara suparare, dar cine a fost la poligon a primit pe mail rezultatele, printre ei fiind si tu, pe data de 10.05 ai primit mailul.... normal mai sunt si acei paria, moroiul nostru drag, al carui nume nu poate fi pronuntat, care normal a fost sters din lista de contacte de mult timp.
Cei care sunt noi si nu au avut inca placerea sa iasa la o bere, un poligon, o ciunga... nu e timpul pierdut, grupul creste.
Rezultatele au totusi o nuanta de uz- fruct, daca cineva vrea sa afle mai multe, e bine sa ne cunoastem, sa avem o intalnire, o convorbire, o discutie si le vom impartasi....
Cei care sunt noi si nu au avut inca placerea sa iasa la o bere, un poligon, o ciunga... nu e timpul pierdut, grupul creste.
Rezultatele au totusi o nuanta de uz- fruct, daca cineva vrea sa afle mai multe, e bine sa ne cunoastem, sa avem o intalnire, o convorbire, o discutie si le vom impartasi....
In plus precizam ca NU costul cronografului era motivul e-mail-urilor cu dedicatie. 
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Nici o problema, am inteles, am primit si eu rezultatele, de fapt intelesesem eu demult ce era de lamurit.