Grand Power T910

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dennis

Grand Power T910

Post by dennis »

Stie cineva sau are vre.o idee vaga despre Grand Power T910 ? va aparea pe piata din romania? exista deja? si daca da unde se gaseste? pe site.ul din romania nu sunt decat niste prezentari si cateva poze ,dar in rest nu spun NIMIC :(
Safe&Sound

Re: Grand Power T910

Post by Safe&Sound »

Din ce s-a spus pana acum exista doar o singura bucata, prototip, facuta special pentru unul din userii acestui forum, in rest sunt doar discutii despre faptul ca exista intentia si la un moment dat chhiar se va importa. Vezi ca s-ar putea sa ai noroc si sa mai gasesti FORT sau poti sa astepti sa mai vina CZ83, toate sunt arme bune fabricate din otel.
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

O sa gaseasca, si o sa se mai aduca;) nu va impacientati atata! Nici dupa acciza Forturile nu vor depasii pretzul cu mult...adica maxim pana in 30(pt cele la 25) si pana in 25(pt cele la 20)- informatie relativ sigura, direct de la sursa!
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
crys78

Post by crys78 »

Se spuneau multe si inainte sa se aduca forturile,si brusc pretul a crescut!Parerea mea e ca vor creste in medie cu 800 ron la accizare !
Fort 17R cal 9mm P.A
tevez

Post by tevez »

A crescut cursul valutar, de aia.
Rudy

Post by Rudy »

E de parca numa' daia :mrgreen:
Acu'i cel mai bun moment pt. prins intre balamele bilutzele cumparatorului......Dice,,, tot daia

acciza bate la usa,, marfa e apetisanta si care diler nu ar profita putintel :?: :oops:
EEE?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Era mai ieftin daca nu aducea deloc. :P
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dennis

Post by dennis »

Suna cam dezamagitor acciza asta ,la naiba cu ea,cat despre fort deja am auzit ca e cam dus lotul care venit acum . Sa vandut ca painea calda.Poate domnul Dan a comandat urmatoarea transa,sper sa apuc ceva din ea tinand seama ca autorizatia mea vine peste 3 saptamani :x si cele de 20 mil. sa vina maxim accizate 22 :D daca G.P. T910 se lasa asteptat ne orientam....
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

dennis wrote:Suna cam dezamagitor acciza asta ,la naiba cu ea,cat despre fort deja am auzit ca e cam dus lotul care venit acum . Sa vandut ca painea calda.Poate domnul Dan a comandat urmatoarea transa,sper sa apuc ceva din ea tinand seama ca autorizatia mea vine peste 3 saptamani :x si cele de 20 mil. sa vina maxim accizate 22 :D daca G.P. T910 se lasa asteptat ne orientam....
Eu ash zice sa te pregateshti de un 25 la cele 20 ale tale:), si ar fi de preferat sa nu te zgarceshti deloc si sa te incurci la un 14R sau 12R, din ce am citit si am tras cu urechea se pare ca ar fi mai bune...si normal ca-s si mai scumpe! dar nah... :mrgreen: deci poate ca faci un imprumut de inca 10 si pregateshti la sigur 30mil pt o achizitie poate pe viatza! :D daca ai noroc si nu se umfla pretzurile ca "jiul dupa ploaie"...iti ramane si de un toc sau de cartushe:D
tevez

Post by tevez »

Am văzut sâmbătă Grand Power T910. Este impresionant, dă impresia de soliditate, e un pic superior Fortului
la finisaje (nici Fortul nu e tocmai "din topor") şi are prăselele schimbabile pe măsura fiecăruia.
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

tevez wrote:Am văzut sâmbătă Grand Power T910. Este impresionant, dă impresia de soliditate, e un pic superior Fortului
la finisaje (nici Fortul nu e tocmai "din topor") şi are prăselele schimbabile pe măsura fiecăruia.
Si eu il ashtept cu sufletul la gura... la ce pret l-ai vazut tu? :twisted:
tevez

Post by tevez »

CooLT2006 wrote:Si eu il ashtept cu sufletul la gura... la ce pret l-ai vazut tu? :twisted:
Este adus direct de la fabrică cel văzut de mine, se pare că va costa cam cât un Fort 17. Acum să-l vedem
şi la poligon cum se comportă înainte să tragem concluziile. Ţeava e super groasă şi din oţel, zici că e de
carabină cu a.c. :lol:
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Ce distractiv e.... sincer pe vremuri cand mergeau musterii pana in Moldova si plateau 125% accize sa isi cumpere otel parca vedeai cine era cu adevarat pasionat si cine nu.... acum lumea pare sa se planga pentru ca avem o crestere de la 19 la 24%... ma intreb ce ati fi simtit cand stiati ca la vama trebuia sa platiti 125% din pretul Fortului? Nu era mai fain asa? :lol: :lol: :lol: (nu am vrut sa jignesc sau sa caut cearta, am facut doar o constatare).

Pasiunea nu are limite, daca nu iti permiti. stai cumintel acasa, daca vrei sa fi in top trebuie sa fi pregatit sa platesti si sa platesti.... acum ofer din experienta nu unui impatimit al armelor (nu ca nu as fi, doar ca in Romania e cam greu, de multe ori ramai cu buza umflata) ci al unui tirist cu arcul... pana acum am bagat cam... 2000 euro in el... si sumele continua sa creasca :mrgreen:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Angel_Of_Light wrote:Ce distractiv e.... sincer pe vremuri cand mergeau musterii pana in Moldova si plateau 125% accize sa isi cumpere otel parca vedeai cine era cu adevarat pasionat si cine nu.... acum lumea pare sa se planga pentru ca avem o crestere de la 19 la 24%... ma intreb ce ati fi simtit cand stiati ca la vama trebuia sa platiti 125% din pretul Fortului? Nu era mai fain asa? :lol: :lol: :lol: (nu am vrut sa jignesc sau sa caut cearta, am facut doar o constatare).

Pasiunea nu are limite, daca nu iti permiti. stai cumintel acasa, daca vrei sa fi in top trebuie sa fi pregatit sa platesti si sa platesti.... acum ofer din experienta nu unui impatimit al armelor (nu ca nu as fi, doar ca in Romania e cam greu, de multe ori ramai cu buza umflata) ci al unui tirist cu arcul... pana acum am bagat cam... 2000 euro in el... si sumele continua sa creasca :mrgreen:
HAI, DA-TE MARE LA APA MICA ! :P :P :P :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pai nu...? :lol: :lol: :lol:
Post Reply