Cand vine urmatorul import Baikal ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Blue Ranger
Cand vine urmatorul import Baikal ?
Urmatorul import de la Baikal cand vine?
In acest transport sunt si MP153 sintetice?
Multumesc.
In acest transport sunt si MP153 sintetice?
Multumesc.
Re: Cand vine urmatorul import Baikal ?
STOEGER SEMIAUTOMATA SYNTETIC BLACK 12/76/71
aceasta arma o vad prezenta pe site dar in magazinele dvs (cateva in care am fost ,Ploiesti si BUC) nu este de gasit... cu atat mai mult rafturile sunt goale in asteptarea accizei dupa cum imi spunea un vanzator .....pana la urma acciza vine sau nu (dupa umila mea parere cred ca nu va fi nicio acciza) eu vreau sa cumpar, prea putin ma intereseaza mofturile guvernului sau zvonurile referitoare la AAAAACCIZAAAAAAA
aceasta arma o vad prezenta pe site dar in magazinele dvs (cateva in care am fost ,Ploiesti si BUC) nu este de gasit... cu atat mai mult rafturile sunt goale in asteptarea accizei dupa cum imi spunea un vanzator .....pana la urma acciza vine sau nu (dupa umila mea parere cred ca nu va fi nicio acciza) eu vreau sa cumpar, prea putin ma intereseaza mofturile guvernului sau zvonurile referitoare la AAAAACCIZAAAAAAA
AK47
Buna ziua.iulianP wrote:STOEGER SEMIAUTOMATA SYNTETIC BLACK 12/76/71
Acciza pentru arme intra in vigoare din 1iulie. Acum se prea poate ca Stoeger sa existe pe site si sa nu fie pe stoc datorita actualizarii (si asta este vina mea). Noi nu asteptam in nici-un fel acciza ca sa punem armele in vanzare. Ultimul import de arme este de la Rizzini si sunt la vanzare fara retineri.
Cu respect.
Revin cu raspunsul catre dumneavoastra.iulianP wrote:STOEGER SEMIAUTOMATA SYNTETIC BLACK 12/76/71
Arma Stoeger exista pe stoc. Am facut "valuri" si se vor lua ceva masuri. Am o rugaminte: spuneti-mi exact la care magazin ati primit raspunsul citat? Ca sa continuam, daca sunteti din Ploiesti, mergeti la magazin saptamna viitoare si puteti cumpara arma fara probleme la pretul actual.
Cu respect.
Din Ploiesti sunt...am sa trec pe la magazin sapt ce vine si daca arma este acolo raman dator de cinste. Apreciez efortul dvs.,va multumesc!radu.b wrote:Revin cu raspunsul catre dumneavoastra.iulianP wrote:STOEGER SEMIAUTOMATA SYNTETIC BLACK 12/76/71
Arma Stoeger exista pe stoc. Am facut "valuri" si se vor lua ceva masuri. Am o rugaminte: spuneti-mi exact la care magazin ati primit raspunsul citat? Ca sa continuam, daca sunteti din Ploiesti, mergeti la magazin saptamna viitoare si puteti cumpara arma fara probleme la pretul actual.
Cu respect.
AK47
-
Blue Ranger
Buna Ziua!
Si totusi cand vin urmatoarele arme de la Baikal ?
Credeti ca sunt ceva sanse sa mai vedem MP153 in magazinele dvs. pana la sfarsitul lunii iunie ?!
Multumesc.
Credeti ca sunt ceva sanse sa mai vedem MP153 in magazinele dvs. pana la sfarsitul lunii iunie ?!
Multumesc.
Buna ziua.Blue Ranger wrote:Buna Ziua!
Multumesc.
Imi cer scuze, dar ati fost in magazine si nu ati gasit? Este aceeasi intrebare care o pun si d-lui @iulianP. Acum imediat (ma refer la luna iunie) este greu sa va spun cu certitudine. Ce trebuie sa apara sunt armele Browning acum.
Cu respect.
Buna ziua.radu.b wrote:Buna ziua.Blue Ranger wrote:Buna Ziua!
Multumesc.
Imi cer scuze, dar ati fost in magazine si nu ati gasit? Este aceeasi intrebare care o pun si d-lui @iulianP. Acum imediat (ma refer la luna iunie) este greu sa va spun cu certitudine. Ce trebuie sa apara sunt armele Browning acum.
Cu respect.
Revin la postarea mea sa anunt ca probabil astazi sau maine cel tarziu vom primi si vom avea armele Baikal la vanzare.
Cu respect.
-
Blue Ranger
Ok, sa vedem si preturile.radu.b wrote:Buna ziua.radu.b wrote:Buna ziua.Blue Ranger wrote:Buna Ziua!
Multumesc.
Cu respect.
Revin la postarea mea sa anunt ca probabil astazi sau maine cel tarziu vom primi si vom avea armele Baikal la vanzare.
Cu respect.
Buna ziua.
Cred ca deja le puteti vedea. Saptamana viitoare, Browning si Rizzini vor ajunge in depozit si speram ca Baikal sa mai ajunga odata pana la sfarsitul lunii.
Cu respect.
Cred ca deja le puteti vedea. Saptamana viitoare, Browning si Rizzini vor ajunge in depozit si speram ca Baikal sa mai ajunga odata pana la sfarsitul lunii.
Cu respect.
-
Blue Ranger
Multumesc pentru promtitudinea raspunsurilor dvs.radu.b wrote:Buna ziua.
Cu respect.
Credeti ca in urmatorul import de la Baikal vor fi si MP 153 cu pat sintetic si cu camera de 89 ???
Pe site-ul dvs. am observat ca nu ati adus acest model de arma la acest import. De fapt am primit confirmarea si in unul din magazinele dvs.
Cu respect.
Buna ziua.Blue Ranger wrote:Multumesc pentru promtitudinea raspunsurilor dvs.radu.b wrote:Buna ziua.
Cu respect.
Credeti ca in urmatorul import de la Baikal vor fi si MP 153 cu pat sintetic si cu camera de 89 ???
Pe site-ul dvs. am observat ca nu ati adus acest model de arma la acest import. De fapt am primit confirmarea si in unul din magazinele dvs.
Cu respect.
Cu siguranta. Sau cel putin ele sunt comandate, depinde de furnizor.
Cu respect.
Sunt interesat de un ij 43 - magnum 12/76 / ejectoare/ socuri / 1 tragaci/ cu tevi de 72,5 sau 75 cm . Exista asa ceva pe stoc? sau se poate comanda? si un pret va rog
Multumesc
Multumesc
Buna seara . As vrea sa achizitionez o arma BOCK MP27 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC (V.AMP27EIC.12.76.M) ... ma sunt pe stoc?...pretul e cel afisat pe site.?... as putea sa o achizitionez din magazinul dvs. din TIMISOARA....? .... Va multumesc....astept raspunsul dvs... sanatate....
Buna ziua.ionel wrote:Buna seara . As vrea sa achizitionez o arma BOCK MP27 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC (V.AMP27EIC.12.76.M) ... ma sunt pe stoc?...pretul e cel afisat pe site.?... as putea sa o achizitionez din magazinul dvs. din TIMISOARA....? .... Va multumesc....astept raspunsul dvs... sanatate....
In principiu, site-ul este actualizat la nivelul stocului si preturilor cu maxim 7 zile in urma.
Arma care va intereseaza exista pe stoc fara probleme si pretul este cel real. Daca doriti sa o cumparati mergeti va rog la magazin si vorbiti cu Iulian (colegul meu) si daca nu o mai are atunci pe stoc, lasati comanda si saptamana urmatoare sigur o primiti.
Cu respect.