Round-up otel (mai mult sau mai putin)

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

BARTHY 2

Re: Round-up otel (mai mult sau mai putin)

Post by BARTHY 2 »

Dr.G wrote:Ok, se vand, se vand, se vand, am fost acolo si-a luat si fratella un Fort 12, au de toate si 17, si 14 si 18, iar 12 mai erau cateva, sunt niste bijuterii.
Fort 12 NU MAI ESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! S-A TERMINOIU !
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Barthy sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote:Barthy sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!!
Multumesc domnule. Invitatia la poligon ramane valabila. :wink:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

BARTHY 2 wrote:
aurorauno wrote:Barthy sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!!
Multumesc domnule. Invitatia la poligon ramane valabila. :wink:
felicitari pt noua achizitie! Sa ne spui si noua cum trage :D :D :D
Si mie mi-a cazut cu tronc 18R-ul dar, cred ca pana fac eu rost de bani baga ashtia acciza :-s poate reushesc sa-l dau pe al meu...si sa mai bag o diferentza:D
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
geony

Post by geony »

Cu ce munitie s-au vindut Fort-urile ?
Aprovizionează regulat cu muniție pentru ele ?
crys78

Post by crys78 »

Munitie fort 9mm!Teoretic o sa mai aduca munitie!Dar noi asteptam snail de la arw ca e mai buna si mai ieftina!
Fort 17R cal 9mm P.A
Dr.G

Post by Dr.G »

Da, asteapta, si eu astept, cand or veni, surrpiza o sa fie ca va fi un pret la fel sau mai mare decat gloantele Fort,tare ma bate gandul c-or sa accizeze si aerul pe care-l respiram.
Nu va-mbatati cu apa rece ca numai armele se accizeaza, ceva-mi spune, vorba poetilor, ca nimic nu va mai fi cum a fost dupa introducerea accizelor, sau va fi mai rau decat era atunci cand erau accize, si dupa cum mi-a soptit o pasarica, s-a semnat deja hotararea cu accizele, ramane sa apara-n Monitor. Cale de-ntors nu mai e, statul e flamand dupa banuti, nu stie cum sa sustina salariile de sute de milioane ale celor alesi, prostimea, trebe numa' sa-nteleaga ca ei, cei alesi, o duc greu, si ca nici lor, guvernantilor, nu le e usor sa poarte povara cheltuirii atator bani castigati.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Despre accize si taxe si alte cele sa vorbim mai incolo.
Cine scapa.
Tot Nouriel Roubini care a prevzaut actualul val al crizei spune ca in maximum
8-10 luni [pentru harnici vine ma iute] va veni un al doilea val de criza care de data
aceasta se va manifesta ca
  • - o criza a materiilor prime
  • - o criza pe domeniul energetic si al resurselor traditionale [petrol, carbune]
  • - o criza pe domeniul energetic plecand de la perturbarea climei ducand la reducerea productiei de energie in hidrocentrale
  • - o criza pe piata resurselor alimentare
  • - si inca alte cateva care deja devin insignifiante dupa cele enuntate
Atunci, cine se va mai ingriji de cei 0,11 lei diferenta de pret la un 9 mm rubber se cheama ca va fi fiind
ori norocos ori conectat politic unde trebuie.
Oricum si confratele lui Nourini, Paul Krugman, zice ceva de genul:
So far, there’s nothing pointing to a fundamental turnaround this year, or next, or for that matter as far as the eye can see.
Aveti sursa aici:
Image
Mai conteaza altceva in rest?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
iulianP

Post by iulianP »

mai taie bre din ele.....alta treaba nu ai dct sa stai pe net si sa cetesti tati bazaconiile....mai da-i in m sa cu crizele lor :twisted:
AK47
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Am vorbit astazi la telefon cu un domn de la "Vanzari" la Arrow si mi-a spus ca este deja comanda facuta si ca se spera ca in urmatoarele trei saptamani sa vina munitie de 9mm Rubber probabil de la Snail. Si pentru dansii e usor jenant sa aiba pistoale cu bila de cauciuc calibru 9mm la vanzare si sa nu poata furniza si munitia aferenta, asadar eforturi se fac cu siguranta. Am inteles ca munitia nu se accizeaza. Stie cineva daca inainte de ridicarea accizei munitia era accizata la import?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Safe&Sound wrote:Am vorbit astazi la telefon cu un domn de la "Vanzari" la Arrow si mi-a spus ca este deja comanda facuta si ca se spera ca in urmatoarele trei saptamani sa vina munitie de 9mm Rubber probabil de la Snail. Si pentru dansii e usor jenant sa aiba pistoale cu bila de cauciuc calibru 9mm la vanzare si sa nu poata furniza si munitia aferenta, asadar eforturi se fac cu siguranta. Am inteles ca munitia nu se accizeaza. Stie cineva daca inainte de ridicarea accizei munitia era accizata la import?
NU se acciza. NU in mod legal.
Suntem insa pe forum cativa berbeci care am platit acciza la sute de cartuse... :oops:
Last edited by nedumeritu on Wed Jun 09, 2010 6:59 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

nedumeritu wrote:
Safe&Sound wrote:Am vorbit astazi la telefon cu un domn de la "Vanzari" la Arrow si mi-a spus ca este deja comanda facuta si ca se spera ca in urmatoarele trei saptamani sa vina munitie de 9mm Rubber probabil de la Snail. Si pentru dansii e usor jenant sa aiba pistoale cu bila de cauciuc calibru 9mm la vanzare si sa nu poata furniza si munitia aferenta, asadar eforturi se fac cu siguranta. Am inteles ca munitia nu se accizeaza. Stie cineva daca inainte de ridicarea accizei munitia era accizata la import?
NU se acciza. NU in mod legal.
Suntem insa pe forum cativa berbeci care am platit acciza la sute ce cartuse... :oops:
E bine atunci ...speram ca lotul care va veni va fi "in raft" curand si fara acciza
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Gata, s-au terminat subiectele despre arme ? V-ati facut analisti economico-financiari ? :lol: :lol: :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Babanu

Post by Babanu »

barthy ia zi repede acum, care e mai tare intre RG si Fort ca dintre PP si RG am clarificat-o noi demult :lol:
Iti dai seama ca eu o sa-mi cumpar 17 sau CZ si iar o sa redeschidem subiectele :mrgreen:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Babanu wrote:barthy ia zi repede acum, care e mai tare intre RG si Fort ca dintre PP si RG am clarificat-o noi demult :lol:
Iti dai seama ca eu o sa-mi cumpar 17 sau CZ si iar o sa redeschidem subiectele :mrgreen:
Dupa ce vei reusi sa-ti cumperi CZ iti voi demonstra ca RG-ul meu e mult superior CZ-ului tau. :P
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply