VA rog a ma indruma corespunzator

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Safe&Sound

Re: VA rog a ma indruma corespunzator

Post by Safe&Sound »

tevez wrote:Nu aşa se pune problema, nu despre 5 lei e vorba, nici de egoism.
Din pacate insa, atunci cand LumpY a rugat sa fie postate rezultatele la poligon pentru respectiva arma, raspunsul care i s-a dat a fost unul ...abrupt (ca sa folosesc un eufemism). Ulterior au venit si ceva explicatii si sfaturi binevoitoare despre cum si ce ar trebui sa faca pentru a afla acele rezultate dar era deja tarziu, omul a intrat pe forumul firmei ce importa si comercializeaza acea arma si a cerut niste detalii tehnice, in schimb i s-a raspuns textual ca nu va primi nimic gratis. Nu incerc sa ii scuz atitudinea ulterioara vreau doar sa punctez ca si pe mine m-a surprins neplacut felul in care i s-a raspuns initial la o intrebare de bun simt tinand cont de contextul in care a fost formulata.
In fond cred ca e doar o chestiune ce tine de abordare si cred ca s-ar putea rezolva usor cu putin mai mult tact.

Toate cele bune!
Razvan.
gerula

Post by gerula »

+3 :wink:

"Pionierii" acestui forum nu erau asa de secretosi. Impartaseau toate
informatiile. Reveniti-va.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
LumpY

Post by LumpY »

cristib wrote: Totusi cred ca o sa va dea cu minus. Daca oricare dintre voi ati avea vestitul cronograf, cati ati raspunde la o asemenea exprimare? Daca ar fi al meu l-as trimite undeva departe pe LumpY. Iar de 5 lei i-as recomanada sa-si cumpere o carte. Eventual de bune maniera. Ar castiga mai multe in viata cu acesta investitie.
Cu toata sinceritatea, daca eu aveam cronograf nu s-ar fi ajuns in punctul in care sa se vorbeasca despre asaceva.
le-as afisa si le-as pune la dispozitioa oricarui individ interesat de aceasta pasiune comuna. nu sa ne mancam intre noi ...
mentionez ca scopul procurarii CZ-ului nu este neaparat sa am apar cu el, ci pasiunea... imi plac armele, si acesta e si motivul pentru care sunt interesat de aceste detalii. altfel nu ma interesa altceva decat ca trage cu o bila care il face pe agresor sa nu ma mai agreseze. Informatiile de la cronograf sunt pentru cunostinta mea generala despre arme, si nu imi va schimba alegerea de a cumpara un CZ-83 (dupa cum am si mentionat in primul post, ca M-AM HOTARAT sa cumpar un cz-83)
deci daca e vorba de bani sunt dispus sa platesc. daca e vorba de marketing, astept un mesaj privat, daca e vorba de mirlanii stergeti-mi contul de pe acest forum.

scuzele de rigoare pentru modul badaran in care m-am exprimat postul anterior pentru a sublinia ce vreau sa comunic
Barbarosa

Post by Barbarosa »

LumpY wrote:
cristib wrote: Totusi cred ca o sa va dea cu minus. Daca oricare dintre voi ati avea vestitul cronograf, cati ati raspunde la o asemenea exprimare? Daca ar fi al meu l-as trimite undeva departe pe LumpY. Iar de 5 lei i-as recomanada sa-si cumpere o carte. Eventual de bune maniera. Ar castiga mai multe in viata cu acesta investitie.
Cu toata sinceritatea, daca eu aveam cronograf nu s-ar fi ajuns in punctul in care sa se vorbeasca despre asaceva.
le-as afisa si le-as pune la dispozitioa oricarui individ interesat de aceasta pasiune comuna. nu sa ne mancam intre noi ...
mentionez ca scopul procurarii CZ-ului nu este neaparat sa am apar cu el, ci pasiunea... imi plac armele, si acesta e si motivul pentru care sunt interesat de aceste detalii. altfel nu ma interesa altceva decat ca trage cu o bila care il face pe agresor sa nu ma mai agreseze. Informatiile de la cronograf sunt pentru cunostinta mea generala despre arme, si nu imi va schimba alegerea de a cumpara un CZ-83 (dupa cum am si mentionat in primul post, ca M-AM HOTARAT sa cumpar un cz-83)
deci daca e vorba de bani sunt dispus sa platesc. daca e vorba de marketing, astept un mesaj privat, daca e vorba de mirlanii stergeti-mi contul de pe acest forum.

scuzele de rigoare pentru modul badaran in care m-am exprimat postul anterior pentru a sublinia ce vreau sa comunic
Prietene, ca sa nu mai bati apa in piua cu cronograful fa bine si cere o intalnire la poligon sau inscrie-te pe lista la urmatorul poligon si o sa afli informatiile de care ai nevoie. O sa afli exact de ce rezultatele nu sunt publice pe forum si o sa te mai calmezi un pic. In situatia data, crede-ma pe cuvant ca cei care detin cronograful sunt oameni de toata stima si nu ar lua un leu de la tine decat doar pentru a face un spirit de gluma.
:twisted:
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
tevez

Post by tevez »

cristib wrote:
tevez wrote:Nu aşa se pune problema, nu despre 5 lei e vorba, nici de egoism.
Cred ca trebuie sa specifici la exprimarea cui te-ai referit, altfel cade banuiala pe a mea.
În niciun caz. :D
Vroiam să spun că nu de "5 lei" sau de altă sumă e neapărat vorba iar când începe cineva cu "sunteti frustrati de ceva ?"
sau alte jigniri mai urâte cred că dialogul trebuie să devină monolog. În interiorul grupului s-a luat decizia că datele
furnizate de cronograf sunt "pentru uz intern" şi e normal să respectăm decizia. Invitaţia la poligon a fost postată şi
aici şi cei care au venit pot confirma că orice pasionat e bine-primit.
Opinia mea e că e bine să mergem cât mai des la poligon sau măcar la un cico, discuţiile "live" sunt mult mai ok.
Bine, eu am şi lipsit de 2x la rând şi vreau să recuperez. :lol:
LumpY

Post by LumpY »

mi-ar face multa placere sa ne cunoastem. cand se va merge la poligon in Timisoara ? cand se va stabili data, ora si locul intalnirii, anuntati-ma va rog si pe mine, printr-un PM, sau spuneti-mi unde sa urmaresc cand se va stabilii.

p.s. cu cat folosesti un vocabular mai vast, cu atat esti mai expresiv :lol: fara suparare.

stima
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Eu zic nici la Timisoara, nici la Bucuresti. Hai sa ne scoatem familiile la mijlocul tarii si sa mai atatam si un gratar, dar bineinteles undeva pe langa un poligon frumos in aer liber si unde sa se poata trage si glont.
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
tevez

Post by tevez »

Greu. Mi se pare că cei de la Clubairguns, în zilele de glorie ale clubului, au reuşit astfel de evenimente.
Dr.G

Post by Dr.G »

Omul a ramas tot fara raspuns, cineva tot trebuie sa-l lumineze ce s-a-ntamplat cu CZ-ul la poligon: Fortul l-a batut la poponeata pe CZ in ceea ce priveste precizia si viteza, Fortul si Schmeiserul au fost cele mai precise, utilizand munitie Snail de 9mm , asta e, daca ne gandim sa folosim arma in 1-2 metri, sa zicem ca ar fi la fel de bun CZ-ul ca si Fortul, daca vrem sa facem oarece diferente, mergem la poligon si vedem diferentele, dar, oricat de mult as lauda eu CZ-ul, ma dezamageste faptul ca azi am fost la magazinul Arrow de la Obor si pe langa fapul ca nu mai aveau nici un pistol de vanzare , le-au vandut pe toate 30 de bucti cate zic ei c ar fi avut, nu mai aveau nici munitie de 9mm , si ca ar mai aduce abia prin august 2010, probabil, munitie, asa ca politica asta sincopala de aprovizionare care seamana cu aprovizionarea cu, carne de pe vremea impuscatului, arata o forma de lipsa de respect pentru niste oameni entuziasti si teoretic, corecti, care, dupa ce-si cumpara arma stau si-asteapta, poate baga si ceva gloante din timp in timp, pe mine nu ma-ncanta situatia asta si , banuiesc, ca pe nimeni altcineva.
tevez

Post by tevez »

We don't need gun control, we need bullet control. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=OuX-nFmL0II
LumpY

Post by LumpY »

sper ca nu vor aduce tot pe atunci si CZ-ul :(
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

LumpY wrote:sper ca nu vor aduce tot pe atunci si CZ-ul :(

poate nu,.........poate da................cine stie :?: :(

nu cumperi un rg88 ? :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
LumpY

Post by LumpY »

sunt f hotarat pt un CZ-83 (asta daca se va gasi la arrow pana cel tarziu la sfarsitul lui iunie) daca nu se va gasi pana atunci voi lua un Fort. dar as prefera CZ-ul. cine poate sa imi spuna cand va fi disponibil la Arrow ?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

LumpY wrote:sunt f hotarat pt un CZ-83 (asta daca se va gasi la arrow pana cel tarziu la sfarsitul lui iunie) daca nu se va gasi pana atunci voi lua un Fort. dar as prefera CZ-ul. cine poate sa imi spuna cand va fi disponibil la Arrow ?
NUMAI DOMNUL RADU !
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tdalin

Post by tdalin »

Poate aduce si Cz Rami
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
Post Reply