Pistoale si munitii la cronograf
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistoale si munitii la cronograf
Nu inteleg de ce trebuie sanctionat utilizatorul de rand al acestui forum pentru neintelegerile unora. Parca asta este rolul forumului , prezentam concluzii , le discutam , scutim tertii de greselile noatre ,pe scurt evoluam . E trist ca am incetat sa ne ajutam , o zi buna in continuare .
cam asa pare sa fiesassu wrote:Nu inteleg de ce trebuie sanctionat utilizatorul de rand al acestui forum pentru neintelegerile unora. Parca asta este rolul forumului , prezentam concluzii , le discutam , scutim tertii de greselile noatre ,pe scurt evoluam . E trist ca am incetat sa ne ajutam , o zi buna in continuare .
in alta ordine de idei... ce vor sa modifice din legea armelor si munitiilor? este ceva relevant de genul ca vor permite oricarui civil si arme letale sau vor interzice si armele neletale ? daca permisul va fi valabil 5 ani, care sunt conditiile de prelungire a acestuia ? alta cerere sau trebe facute dinou toate analizele medicale si testul psiho ?
nu este sanctionat utilizatorul de rand, insa vezi tu, in romanica nu prea mai e nimica gratis. nici munitie, nici poligon, nici...multesassu wrote:Nu inteleg de ce trebuie sanctionat utilizatorul de rand al acestui forum pentru neintelegerile unora. Parca asta este rolul forumului , prezentam concluzii , le discutam , scutim tertii de greselile noatre ,pe scurt evoluam . E trist ca am incetat sa ne ajutam , o zi buna in continuare .
asta una la mana. si a doua, concluziile se prezinta, insa nu se prezinta si amanuntele de "finete". iar astea se discuta-dupa cum a zis si tevez- la o cafeluta. unde de regula participa toti pretenii, mai mult sau mai putin membri pe la diferite asociatii.
in fond,chiar si romsdc-ul, are dreptul sa faca publice rezultatele muncii sale intr-o masura mai mare sau mai mica. ca un soft trial, daca imi este permisa aceasta comparatie
Pe romaneste spus, ca nu-mi plac vesnicele aluzii la bani si gratuitati, nu e ok sa se faca totul public. Din multe motive, desi... vorba tevezului .... nu este nimic de ascuns. Cat de greu poate fi sa mergi la poligon, sau sa dai un telefon haiosului, lui emanuel etc. si sa discuti ce si cum. E mai simpla carcoteala pe forum, ca-i moca (inclusa in plata abonamentului la providerul de internet). Sau vorba ceea... dati beep ca va sunam noi
Subscriu.
Când facem acea vestită "drumeţie" la Timişoara? S-au terminat lucrările la Caransebeş.
Când facem acea vestită "drumeţie" la Timişoara? S-au terminat lucrările la Caransebeş.
Da, da, da stie Hedonu o pizzerie ...

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
se da pizza gratis ?Emanuel wrote:Da, da, da stie Hedonu o pizzerie ...
Ce-ti pasa, sintem invitati de hedon !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
count me in la intalnirea din timisoara. vreau sa va cunosc si eu.