munitia 10x22t de pe piata

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: munitia 10x22t de pe piata

Post by tevez »

Eu aş da arme letale numai membrilor de partid. Cum era înainte: lisă pentru oamenii obişnuiţi - şi aia cu
chiu cu vai, iar carabina doar la ştabii mari din PCR. Acum: cauciuc la mulţime, plumb pentru conducători.:lol:
Mai glumim şi noi, mai un off-topic...d'aia e forum, nu? :P
gerula

Post by gerula »

Daca pentru port de arma de aparare cu glont ar trebui studii superioare,
cine si cati din cadrele MI si MApN vor mai putea purta armele? Sau poate
o sa-i punem sa faca studii superioare si atunci toti vor fi ofiteri. :twisted:
Treaba asta cu studiile superioare este absurda, dar recunosc ca ar trebui
ca acel curs de arme, obligatoriu, sa fie mai complex. Si ar mai trebui ca
posesorii de arme de vanatoare sa poata detine si arme de aparare cu glont.
Daca ai dreptul de a detine arme de foc cu glont sa nu mai conteze daca sunt
scurte sau lungi. In fond cele lungi sunt mai periculoase decat cele scurte.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

gerula wrote:................. Daca ai dreptul de a detine arme de foc cu glont sa nu mai conteze daca sunt

Din pacate "sus" e aerul mai rarefiat si-i face sa gandeasca pe alta frecventa. Cu ditamai puscociu nu te poti apropia de stabarime ca te vede toata lumea, insa cu pistolul pe sub haina da.

Cam asa se pune problema, ca agia e facuta sa-i pazeasca pe ei de noi si nu invers. Si mai ales acum cand s-au lasat de furat din buzunare si au trecut la talharie. Mereu le-a fost teama ca se rascoala prostimea.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
2ndLt

Post by 2ndLt »

Mai, poate vi se pare absurd ce am zis, si nu va contrazic. Dar sa faci referire la aia de la MApN, MAI, SRI, SPP, si ce naiba mai sunt e cu totul altceva, eu m-am referit strict la aia pe care ii numiti giboni, personal ii numesc manelisti.
Si acuma cat de complex sa fie cursul de arme?!

PS: baieti nu-mi sariti in gat doar ca mi-am expus o parere, mai cu duhu blandetii :)
personal nu am nimic de impartit cu nimeni, fie ei si manelisti.
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
gerula

Post by gerula »

Am facut referire la militieni si militari deoarece majoritatea abia au terminat
12 clase. Si alea pentru ca au fost obligati ca sa ramana in post.
Ma refer bineinteles la subofiteri si agenti.
Pai daca ei au dreptul sa-si plimbe tantos pistolul cu glont la sold, de ce un alt
cetatean ar trebui sa faca facultate pentru asta?
Facand o comparatie intre incidenele cu arme cu glont, observam ca este un raport
de 1 la 10 intre detinatorii obisnuiti, adica vanatori, colectionari si instructori de tir,
si semizei, adica militieni, parlamentari,etc. Deci noi, prostimea, suntem mai
responsabili, daca sutem instruiti, decat cei alesi de noi pentru a ne oprima.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
thor

Post by thor »

BARTHY 2 wrote:
gerula wrote:................. Daca ai dreptul de a detine arme de foc cu glont sa nu mai conteze daca sunt

Din pacate "sus" e aerul mai rarefiat si-i face sa gandeasca pe alta frecventa. Cu ditamai puscociu nu te poti apropia de stabarime ca te vede toata lumea, insa cu pistolul pe sub haina da.

Cam asa se pune problema, ca agia e facuta sa-i pazeasca pe ei de noi si nu invers. Si mai ales acum cand s-au lasat de furat din buzunare si au trecut la talharie. Mereu le-a fost teama ca se rascoala prostimea.
dar de ce trebuie sa te apropii? pune-ti luneta pe puscoci si tragi de acasa nu te mai obosesti sa mergi prin multime :))). Vezi ca toate atentatele reusite si de valoare au fost efectuate cu pusti nu cu pistoale. Vezi Kennedy in Dallas.

Cat desprre studii superioare... nu iti trebuiesc studii superioare sa manevrezi o arma dar educatia in a o folosii si ce inseamna sa tragi cu ea trebuie sa o ai sau sa participi la cursuri si sa absolve numai cei care constientizeaza ca arma este o mare responsabilitate.

Nu vedeti cat de proaste sunt autoritatile? Pistol nu iti dau da pusca poti sa iti iei pe baza ca esti vanator si ai carnet la AGVPS, hai frate.... las-o ca si cu pusca daca o iei randeau te duci si ii zbori creeri la vecin, si ii zbori mai mirific decat cu pistolul.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

In fine, o gluma buna:
- "atentate de valoare" -
Pori sa razi bine chiar pana trece criza.
Daca nu trece si asta tot prin atentate de valoare, Doamne fereste!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

thor wrote:.........Vezi ca toate atentatele reusite si de valoare au fost efectuate cu pusti nu cu pistoale. Vezi Kennedy in Dallas.............
si alea savarsite tot de docentii din sistem, nu de civilii semianalfabeti......
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
thor

Post by thor »

cine ma ajuta si pe mine si-mi spune unde anume in bucuresti depun dosarul pentru eliberarea autorizatiei de cumparare?
Multam!
Babanu

Post by Babanu »

Marti si joi pana la ora 15 parca la politia capitalei (universitate). O sa-ti spuna ei acolo tot ce-ti trebuie sa stii
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
2ndLt

Post by 2ndLt »

thor wrote:cine ma ajuta si pe mine si-mi spune unde anume in bucuresti depun dosarul pentru eliberarea autorizatiei de cumparare?
Multam!
La Politia capitalei Serviciul A.E.S.T. din Calea Victoriei, programul de lucru este Marti si Joi intre orele 8.30 si 15.00 sau 15.30, nu mai stiu exact ora de treminare al programului. Dar faci asta dupa ce ai obtinut mai tot ce se putea obtine. Aviz psihologic, certificat medical, 2 poze tip, taxa trezorerie 100 lei, fisa de completare tip, cazier de la politie...si cred ca astea ar cam fi, daca am uitat... asta e. In principu cam asta ar fi ce ai de facut.
Succes
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

2ndLt wrote:
thor wrote:cine ma ajuta si pe mine si-mi spune unde anume in bucuresti depun dosarul pentru eliberarea autorizatiei de cumparare?
Multam!
La Politia capitalei Serviciul A.E.S.T. din Calea Victoriei, programul de lucru este Marti si Joi intre orele 8.30 si 15.00 sau 15.30, nu mai stiu exact ora de treminare al programului. Dar faci asta dupa ce ai obtinut mai tot ce se putea obtine. Aviz psihologic, certificat medical, 2 poze tip, taxa trezorerie 100 lei, fisa de completare tip, cazier de la politie...si cred ca astea ar cam fi, daca am uitat... asta e. In principu cam asta ar fi ce ai de facut.
Succes
Cred ca taxa la trezorerie e 110ron eu atat am platit, iar la fisa medicala tr sa-tzi faci vre-o 8 rubrici cu analize si sa ai la toate apt, daca un idiot de doc graseste si-ti pune inapt...chiar daca la final scrie apt pt port si folosinta de arme si munitii ti-l respinge la pol... bafta multa
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
2ndLt

Post by 2ndLt »

CooLT2006 wrote: Cred ca taxa la trezorerie e 110ron eu atat am platit, iar la fisa medicala tr sa-tzi faci vre-o 8 rubrici cu analize si sa ai la toate apt, daca un idiot de doc graseste si-ti pune inapt...chiar daca la final scrie apt pt port si folosinta de arme si munitii ti-l respinge la pol... bafta multa
Asa o fi la tine de 110, eu spun cat am achitat in luna mai anul acesta, 100 lei la trezoreria de sector 3. Fisa medicala a fost 125 lei, cea psihologica 100 lei, timbrele fiscale 2 lei.
Cat despre rubrici, ce sa-ti zic nu am patit-o sa-mi greseasca aia la apt/inapt. Oricum daca esti din Bucuresti du-te si tu la spitalul MApN, eu acolo am fost.
In rest numai bine.
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

2ndLt wrote:
CooLT2006 wrote: Cred ca taxa la trezorerie e 110ron eu atat am platit, iar la fisa medicala tr sa-tzi faci vre-o 8 rubrici cu analize si sa ai la toate apt, daca un idiot de doc graseste si-ti pune inapt...chiar daca la final scrie apt pt port si folosinta de arme si munitii ti-l respinge la pol... bafta multa
Asa o fi la tine de 110, eu spun cat am achitat in luna mai anul acesta, 100 lei la trezoreria de sector 3. Fisa medicala a fost 125 lei, cea psihologica 100 lei, timbrele fiscale 2 lei.
Cat despre rubrici, ce sa-ti zic nu am patit-o sa-mi greseasca aia la apt/inapt. Oricum daca esti din Bucuresti du-te si tu la spitalul MApN, eu acolo am fost.
In rest numai bine.
ce tare:)) la noi e taxa la trezorerie...110Ron...fisha medicala 86Ron si psiho 50Ron :))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
2ndLt

Post by 2ndLt »

CooLT2006 wrote: ce tare:)) la noi e taxa la trezorerie...110Ron...fisha medicala 86Ron si psiho 50Ron :))
Da de unde esti coane?!
Post Reply