Am o Berreta ES 100 iar in momentul in care vreau sa folosesc cartuse magnum de 76 apare o problema grava - arma se blocheaza in momentul ejectarii tubului gol adica acesta ramine blocat in inchizator.
Ce e de facut (in afara variantei "vinde-o")?
Beretta es 100 problema
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Daca ati cumparat o arma importata de noi, aveti desigur garantie.
In loc sa-i faceti publicitate negativa pe forum, spunand acest lucru la trei topicuri diferite, va rog sa ne trimiteti arma prin filiera inversa cumpararii, cu specificarea defectiunii.
Sunteti prima persoana care ne semnaleaza aceasta defectiune si sunt foarte increzator ca problema Dvs. este rezolvabila.
Cu stima,
Marius Cocarla
In loc sa-i faceti publicitate negativa pe forum, spunand acest lucru la trei topicuri diferite, va rog sa ne trimiteti arma prin filiera inversa cumpararii, cu specificarea defectiunii.
Sunteti prima persoana care ne semnaleaza aceasta defectiune si sunt foarte increzator ca problema Dvs. este rezolvabila.
Cu stima,
Marius Cocarla
Re: Beretta es 100 problema
Tragi cumva cu cartuse cu peretii tubului de carton? Arma are camera pentru magnum 76 sau e de 70?mihai murarasu wrote:- arma se blocheaza in momentul ejectarii tubului gol adica acesta ramine blocat in inchizator.
Nu am mai auzit pina acum sa existe asa probleme la o astfel de arma. Poate la geruri f. mari ... pe care eu inca nu le-am simtit anul asta. Urmeaza sfatul lui Marius... sau mergi la un armurier care se pricepe la arme. Cu siguranta cei de aici de pe forum iti pot recomanda citiva.
-
mihai murarasu
berretta es 100
Nu e vorba ca fac publicitate negativa acestei arme. Problema e ca sunt foarte suparat. In momentul in care am constatat defectiunea bineinteles ca m-am prezentat la magazin. Ideea e ca in momentul in care am tras "n" cartuse Chedite magnum de 76 mm, 50 g, sertizate in stea, de fabrica, cu tub de plastic, tubul extins e mai lung decit fanta inchizatorului si il blocheaza semiejectat. Luati un tub gol si masurati. Cei de la magazin mi-au zis ca asta e si nu se poate face nimic.
Ce puteti sa-mi spuneti acum domnule Cocirla?
O returnez? E inca in garantie.
Cu cine sa iau legatura pentru a lamuri aceasta problema?
Multumesc!
Ce puteti sa-mi spuneti acum domnule Cocirla?
O returnez? E inca in garantie.
Cu cine sa iau legatura pentru a lamuri aceasta problema?
Multumesc!
-
mihai murararsu
beretta es 100
Am trimis arma la reprezentanta si problema a fost rezolvate. Multumiri!
-
Dabija
Pai si nu avea dreptate Arrow ???Arrow wrote:Daca ati cumparat o arma importata de noi, aveti desigur garantie.
Cu stima,
Marius Cocarla