Beretta es 100 problema

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
mihai murarasu

Beretta es 100 problema

Post by mihai murarasu »

Am o Berreta ES 100 iar in momentul in care vreau sa folosesc cartuse magnum de 76 apare o problema grava - arma se blocheaza in momentul ejectarii tubului gol adica acesta ramine blocat in inchizator.
Ce e de facut (in afara variantei "vinde-o")?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Daca ati cumparat o arma importata de noi, aveti desigur garantie.

In loc sa-i faceti publicitate negativa pe forum, spunand acest lucru la trei topicuri diferite, va rog sa ne trimiteti arma prin filiera inversa cumpararii, cu specificarea defectiunii.

Sunteti prima persoana care ne semnaleaza aceasta defectiune si sunt foarte increzator ca problema Dvs. este rezolvabila.

Cu stima,
Marius Cocarla
mihai ionut daniel

salut

Post by mihai ionut daniel »

ce marca de cartuse folositi?
eu trag cu b&p de 50 de grame si la cele aproximativ 200 de cartuse magnum trase cu ea nu a aprut nici o problema? sau cumva reincarcati singur cartusele acasa?
Klauss

Re: Beretta es 100 problema

Post by Klauss »

mihai murarasu wrote:- arma se blocheaza in momentul ejectarii tubului gol adica acesta ramine blocat in inchizator.
Tragi cumva cu cartuse cu peretii tubului de carton? Arma are camera pentru magnum 76 sau e de 70?
Nu am mai auzit pina acum sa existe asa probleme la o astfel de arma. Poate la geruri f. mari ... pe care eu inca nu le-am simtit anul asta. Urmeaza sfatul lui Marius... sau mergi la un armurier care se pricepe la arme. Cu siguranta cei de aici de pe forum iti pot recomanda citiva.
mihai murarasu

berretta es 100

Post by mihai murarasu »

Nu e vorba ca fac publicitate negativa acestei arme. Problema e ca sunt foarte suparat. In momentul in care am constatat defectiunea bineinteles ca m-am prezentat la magazin. Ideea e ca in momentul in care am tras "n" cartuse Chedite magnum de 76 mm, 50 g, sertizate in stea, de fabrica, cu tub de plastic, tubul extins e mai lung decit fanta inchizatorului si il blocheaza semiejectat. Luati un tub gol si masurati. Cei de la magazin mi-au zis ca asta e si nu se poate face nimic.
Ce puteti sa-mi spuneti acum domnule Cocirla?
O returnez? E inca in garantie.
Cu cine sa iau legatura pentru a lamuri aceasta problema?
Multumesc!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Transmiteti-mi va rog nr. dvs. de tel., daca doriti la office_at_arw_dot_ro.
Va voi suna eu.
Marius
mihai murararsu

beretta es 100

Post by mihai murararsu »

Am trimis arma la reprezentanta si problema a fost rezolvate. Multumiri!
Dabija

Post by Dabija »

Arrow wrote:Daca ati cumparat o arma importata de noi, aveti desigur garantie.

In loc sa-i faceti publicitate negativa pe forum, spunand acest lucru la trei topicuri diferite, va rog sa ne trimiteti arma prin filiera inversa cumpararii, cu specificarea defectiunii.
Sunteti prima persoana care ne semnaleaza aceasta defectiune si sunt foarte increzator ca problema Dvs. este rezolvabila.

Cu stima,
Marius Cocarla
Pai si nu avea dreptate Arrow ???
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Post Reply