PISTOL CZ 83 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PISTOL CZ 83 9mm
Sa-l stapanesti sanatos si fara sa fie nevoie sa-l folosesti decat in poligon!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Felicitari Alezandru, sa-l stapanesti cu placere!
Ramane sa-l compari si in poligon cu celelalte modele si sa vedem si noi, in sfarsit, ce poate! Si sa ne dam seama cum sta treaba cu gaura!
Cea din camera cartusului, evident!
Ramane sa-l compari si in poligon cu celelalte modele si sa vedem si noi, in sfarsit, ce poate! Si sa ne dam seama cum sta treaba cu gaura!
tevez wrote: "şi ăsta?"
ADICA..........................
Aide mai tevez , ca eu sunt pasnic.
AAAA, de ce nu zic unde, la care magazim am vazut arma ? Fiindca aveau doar unul pe stoc si stau in cumpana pcp sau cz ..
P.S
Pozele de mai sus sunt chiar foarte urate, in realitate piesa e mult mai frumoasa. Congratulation Alexandru
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
După postarea ta şi mai ales după a lui Alezandru altfel se văd lucrurile. Eu am fost la un magazin şi nu eraRudy wrote:tevez wrote: "şi ăsta?"![]()
ADICA..........................
Aide mai tevez , ca eu sunt pasnic.
AAAA, de ce nu zic unde, la care magazim am vazut arma ? Fiindca aveau doar unul pe stoc si stau in cumpana pcp sau cz ..![]()
încă disponibil.
le vei lua.
Să-l stăpâneşti sănătos Alezandru şi să ne vedem la poligon!
@Alezandru sa-l stapanesti sanatos si multumim pentru poze,chiar nu stiam ca un pistol cu bile este asa de "potent".
As fi curios sa vad puterea de penetare de la 5 m si chiar 10 m si ceva teste de precizie cu noua ta achizitie.
As fi curios sa vad puterea de penetare de la 5 m si chiar 10 m si ceva teste de precizie cu noua ta achizitie.
Sal all,
De ieri am intrat si eu in club - nu in ROMSDC, ci in acela al posesorilor de CZ 83.
Pentru ca sunt mai incepator, inca nu am tras cu el. Chiar am o intrebare: am voie sa trag inainte de al prezenta la inregistrat la AEST?
La prima ocazie as participa si eu la un poligon
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Cica, NU....marshall wrote:![]()
Sal all,
De ieri am intrat si eu in club - nu in ROMSDC, ci in acela al posesorilor de CZ 83.
Pentru ca sunt mai incepator, inca nu am tras cu el. Chiar am o intrebare: am voie sa trag inainte de al prezenta la inregistrat la AEST?
Cu siguranta nu. Pana nu aveti toate actele in regula mai bine va stapaniti. Oricum sa-l stapaniti sanatos.marshall wrote:![]()
Sal all,
Cu respect.
Discutabil. Pistolul cu glont de cauciuc este o arma letala supusa autorizarii si se achizitioneaza cu autorizatie de procurare care conform legii da dreptul de procurare, de detinere de port si folosire timp de cele 10 zile in care trebuie indeplinita procedura de inscriere in permisul de arma. Conf legii armele neletale supuse notificarii nu pot fi detinute purtate si folosite numai dupa indeplinirea procedurilor ...... bla bla. Asa ca de ce nu?
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Bill wrote:Discutabil. Pistolul cu glont de cauciuc este o arma letala supusa autorizarii si se achizitioneaza cu autorizatie de procurare care conform legii da dreptul de procurare, de detinere de port si folosire timp de cele 10 zile in care trebuie indeplinita procedura de inscriere in permisul de arma. Conf legii armele neletale supuse notificarii nu pot fi detinute purtate si folosite numai dupa indeplinirea procedurilor ...... bla bla. Asa ca de ce nu?
Art. 2 - DefinitiiIn sensul prezentei legi, definitiile si categoriile armelor, munitiilor, persoanelor si documentelor sunt:
..................
VI. Tipuri de documente
1. permis de arma - documentul emis, in conditiile legii, de autoritatea competenta, prin care o persoana fizica dovedeste dreptul de a detine si, dupa caz, de a purta si folosi arme letale ale caror tip, marca, serie si calibru sunt inscrise in acest document, precum si munitia aferenta;
Dragi colegi de forum, iata ca azi, vineri, am intrat si eu in posesia unui minunat CZ 83. La prima vedere, m-a dat pe spate! Arata...demential, zici ca e cu glont, nu alta!Finisare foarte buna, cam grelut, incarcator de rezerva, vaselina cat cuprinde...ADEVARACIUNE! Va pun si eu vreo 2 poze, asa...sa va dau palpitatii dupa amicul Alezandru, sper sa va placa. Eu zic ca face banii, mai ramane sa vad cum trage, dar am un feeling ca nu ma va dezamagi! Felicitari Arrow, felicitari domnule Radu...YOU ARE THE BEST!! 
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Felicitari! sa-l stapanesti sanatos!
Ai si schimbat semnatura
Ai si schimbat semnatura
maine voi plati si eu avansul pentru un CZ 83
numai de bine am auzit de acest model. e clar ca e cea mai buna alegere pentru legislatia din romania. din pacate mai trebe sa astept 29 de zile pana imi vine autorizatia de cumparare
stie cineva vreun poligon in Timisoara ? si undeva unde pot sa-l pun la cronograf eventual...
mai am o singura nedumerire. care e rolul gaurii din camera cartusului? care e problema daca e 'prea mare' sau 'prea mica' ? de ce exista in general gaura in camera cartusului? care e diferenta intre un pistol cu gaura aceea si unul fara gaura in afara de faptul ca vezi o gaura cand te uiti la el si ca cel fara gaura are cu vreo jumate de gram mai mult decat cel cu gaura?
mai am o singura nedumerire. care e rolul gaurii din camera cartusului? care e problema daca e 'prea mare' sau 'prea mica' ? de ce exista in general gaura in camera cartusului? care e diferenta intre un pistol cu gaura aceea si unul fara gaura in afara de faptul ca vezi o gaura cand te uiti la el si ca cel fara gaura are cu vreo jumate de gram mai mult decat cel cu gaura?
Ma bucur ca "programul guvernamental" - un CZ83 in mana fiecarui roman - are succes
Eu sunt in asteptarea autorizarii.
Pana atunci va propun celor care sunteti deja posesori de CZ 83 sa ne informati cu
privire la un aspect (sper sa nu par subversiv).
M-ar intresa care este seria pistoalelor recent achizitionate (ori macar primele doua
cifre) - asta daca nu le considerati confidentiale.
SCOPUL :
-am observa daca fac parte din acelasi lot
-cei care nu au cumparat inca ar avea convingerea autenticitatii armei achizitionate
pin simpla apartenenta la lot
-ne-am putea face o idee despre modul/momentul de export al modelului (pe loturi etc.)
Astea daca seria pistoalelor ar avea legatura cu lotul, momentul productiei etc.
Eu sunt in asteptarea autorizarii.
Pana atunci va propun celor care sunteti deja posesori de CZ 83 sa ne informati cu
privire la un aspect (sper sa nu par subversiv).
M-ar intresa care este seria pistoalelor recent achizitionate (ori macar primele doua
cifre) - asta daca nu le considerati confidentiale.
SCOPUL :
-am observa daca fac parte din acelasi lot
-cei care nu au cumparat inca ar avea convingerea autenticitatii armei achizitionate
pin simpla apartenenta la lot
-ne-am putea face o idee despre modul/momentul de export al modelului (pe loturi etc.)
Astea daca seria pistoalelor ar avea legatura cu lotul, momentul productiei etc.