Ce arma recomandati ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ce arma recomandati ?
salut tuturor! avand in vedere ca sunt nou pe forum si abia acum citesc primele lucruri despre arme, as vrea cateva pareri obiective despre pistoalele cu bila de cauciuc comercializate de ARW. in curand voi primii si eu autorizatia de cumparare a armei, si sunt intr-o dilema in ceea ce priveste modelul pe care sa-l cumpar. m-am gandit la un walter p99 dar am citit prea multe neajunsuri. un rohm rg88 e cam mic, lafel si un mauser. ce puteti spune de walter PP ? cam in cat timp va veni CZ-ul? ce se aude despre acest model ? daca ar fi sa va cumparati inca un pistol cu bila de cauciuc, care ar fi acela ? caut ceva durabil, si care sa se blocheze cat mai putin posibil. as renuntza la conditia sa aiba tzeava mai lunga in favoarea durabilitatii. cand se vor gasi modele fabricate din otel si cam la ce pret vor fi ? ar merita sa astept ? care sunt recomandarile voastre?
Re: Ce arma recomandati ?
La toate aceste întrebări îţi va răspunde forumul după câteva zeci de minute de lecturat postări mai vechi. 
am lecturat forumul, si cred ca voi astepta sa apara CZ 83 -ul pe stoc la magazinul din Timisoara sau vou cumpara un walter PP daca dureaza prea mult sa intre pe stoc CZ-ul. este stabilita vreo data aproximativa chiar si cu o marja de 2 luni cand va fi disonibil ? si un pret estimativ ar fi foarte bine venit.
cateva nelamuriri despre walter PP:
materialul folosit este tot zamacul ?
faptul ca e placat cu nikel il face mai rezistent la crapaturi/spargere/deteriorare ? sau nikelul e doar pentru aspect ?
faptul ca e placat cu nikel il face mai rezistent la crapaturi/spargere/deteriorare ? sau nikelul e doar pentru aspect ?
pacta sunt identice materiale ca: mrgreen:,dar iti recomand nikel brunajul se curata dupa un timp
Buna ziua.LumpY wrote:am lecturat forumul, si cred ca voi astepta sa apara CZ 83 -ul pe stoc la magazinul din Timisoara sau vou cumpara un walter PP daca dureaza prea mult sa intre pe stoc CZ-ul. este stabilita vreo data aproximativa chiar si cu o marja de 2 luni cand va fi disonibil ? si un pret estimativ ar fi foarte bine venit.
CZ83 a aparut. Puteti merge la magazin sa-l luati.
Cu respect.
asa voi face
dar inca nu am autorizatia de cumparare, si fara ea nici nu ma lasa sa-l tin in mana. imi poate spune cineva cam la ce pret e si din ce material e construit?
mersi anticipat.
mersi anticipat.
http://www.arw.ro/
S-a primit pistolul traumatic cu bila CZ83. Pentru cei interesati, pretul recomandat este 2195lei.
Arrow International
Skip to content
Advanced search
S-a primit pistolul traumatic cu bila CZ83. Pentru cei interesati, pretul recomandat este 2195lei.
Arrow International
Skip to content
Advanced search
nu recomand nici o ,,arma,, cu gaz, bile sau aer...acestea sunt jucarii si calitatiile lor sunt umflate de comercianti...nu va jucati cu integritatea dv. daca scoateti in moment conflictual asa ceva, riscati un glont REAL si cred ca e pacat...daca erau asa ,,letale,, si eficiente nu se mai comercializau la liber in aproape toate tarile civilizate...nu va cumparati jucarii...
Adevarat, dar nu toata lumea are posibilitatea legala sa-si ia pistol adevarat. 
vikkktor wrote:nu recomand nici o ,,arma,, cu gaz, bile sau aer...acestea sunt jucarii si calitatiile lor sunt umflate de comercianti...nu va jucati cu integritatea dv. daca scoateti in moment conflictual asa ceva, riscati un glont REAL si cred ca e pacat...daca erau asa ,,letale,, si eficiente nu se mai comercializau la liber in aproape toate tarile civilizate...nu va cumparati jucarii...
Este pacatul politistilor ..........
-
vasile2005ion
vikkktor wrote:nu recomand nici o ,,arma,, cu gaz, bile sau aer...acestea sunt jucarii si calitatiile lor sunt umflate de comercianti...nu va jucati cu integritatea dv. daca scoateti in moment conflictual asa ceva, riscati un glont REAL si cred ca e pacat...daca erau asa ,,letale,, si eficiente nu se mai comercializau la liber in aproape toate tarile civilizate...nu va cumparati jucarii...
Ranile produse in urma folosirii unui pistol cu bile de cauciuc sunt destul de serioase, mai ales in cazul tragerii la distante de pana in 5 metri, caz care se recomanda a fi evitat.
Riscul folosirii unei astfel de arme impotriva unui posesor de arma letala este real si asumat de proprietarul ei!
Pai daca pana in 5 metri este de evitat atunci din autoaparare se transforma in tir la tinta!De la cat vrei sa te aperi,de la 10 metri? Si nu e vorba de rani provocate ci de stopare!vasile2005ion wrote:Ranile produse in urma folosirii unui pistol cu bile de cauciuc sunt destul de serioase, mai ales in cazul tragerii la distante de pana in 5 metri, caz care se recomanda a fi evitat
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Multimim domnule vikkktor ,faptul ca dumneata ai dreptul sa cumperi letale este un privilegiu!Noi nu avem astfel de privilegii!Astfel suntem obligati sa cumparam ce ne da voie statul.Ca daca aveam dreptul la letale iti dai seama ca am fi luat macar un 9x19!
Fort 17R cal 9mm P.A
-
inaripatu'
Recomand Tanfoglio ! Vine si varianta cu teava lisa ( am intrebat la magazin ) . Am avut Grand Power T910 si m-a dezamagit total. Dupa al doilea poligon s-a blocat. L-am dus la armurier si n-a stiut ce sa-i faca. Din pacate era acolo , la magazinul respectiv, si Adi de la Valcea care cumparase tot un Grand Powe si se certa cu vanzatorii ca n-a mers inca din "fasa".
Super faza, urla manelistu' de iti venea sa-i dai de pomana numa'sa taca .
O zi buna va doresc
O zi buna va doresc