Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti dak ma puteti ajuta cu carcasa de supapa(ansamblul in care intra butelia ) pt un pistol gamo p23,am reusit sa-i rup o ureche cu care se prinde de suportul buteliei.
Multumesc anticipat!
piesa gamo
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: piesa gamo
Buna seara .midlum wrote:Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti dak ma puteti ajuta cu carcasa de supapa(ansamblul in care intra butelia ) pt un pistol gamo p23,am reusit sa-i rup o ureche cu care se prinde de suportul buteliei.
Multumesc anticipat!
Cel mai bine este sa luati legatura cu colegul meu Adrian de la service si va spune exact ce sa faceti.
Cu respect.
buna ziua
am achzitionat si eu din magazinu dv din TM un PT80 si ma intereseaza sa cumpar reperele 1x 25910, 2x 25920 este vorba de sina si cele 2 suruburi pentru a putea monta sistem optic .
am achzitionat si eu din magazinu dv din TM un PT80 si ma intereseaza sa cumpar reperele 1x 25910, 2x 25920 este vorba de sina si cele 2 suruburi pentru a putea monta sistem optic .
Buna seara.gicujon wrote:buna ziua
Trebuie sa ma repet cu acelasi raspuns. Adrian va poate da toate detaliile despre piese de schimb pentru armele Gamo.
Cu respect.
cum luam legatura cu Adrian?
un nr de telefon, va rog!!!!!!
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
HATSAN TORPEDO 150TH 6.35mm
HATSAN TORPEDO 150TH 6.35mm
Buna ziua.TATUKA wrote:cum luam legatura cu Adrian?
021.221.06.90 va raspunde colega care va redirectioneaza catre service.
Cu respect.