PISTOL CZ 83 9mm

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Re: PISTOL CZ 83 9mm

Post by Emanuel »

Corect !

De mult sintem off-topic. :oops:

Hai, sa lasam tziganeala la o parte si sa ne aducem aminte ca sintem pe un forum de arme, vanatoare, pescuit etc.

Deci, Domnule Radu, cand apar minunile alea de CZ ? Dar piese de schimb, ca am fi si noi interesati de niste arcuri recuperatoare, se pare ca se potrivesc la Fort-urile noastre.

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
cris091

Post by cris091 »

BUNA ZIUA, bine v-am gasit,sunt nou pe aici asa ca va rog fiti ingaduitori ok? :D
cris091

Post by cris091 »

care era subiectu? parca cz 83 9mm rubber? da o arma intradevar buna,am avut ocazia sa o tin in mana,vreau sa spun ca mi-a facut o placere deosebita si deosebit de bine finisata,nu ca pistolasul nostru carpati.
Emanuel

Post by Emanuel »

cris091 wrote:BUNA ZIUA, bine v-am gasit,sunt nou pe aici asa ca va rog fiti ingaduitori ok? :D
Bine ai venit !

Sintem blanzi de felul nostru, fiecare in dreptul lui, dar si in haita. :mrgreen:

Asta pana apare ceva nou, sa ne scoata din starea de inertie ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Glumesc, sper sa-ti fie de folos intrarea pe forum !

:D
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
cris091

Post by cris091 »

multumesc de primire EMANUEL :D
vasile2005ion

Post by vasile2005ion »

In magazinele de arme din Chisinau, un CZ-83 se vinde cu echivalentul a 520 euro, iar in Praga am auzit ca ar fi de pana in 300 euro!
Actele cu care poti iesi din Moldova cu o astfele de arma de foc, se obtin de la Ministerul de Interne de la Chisinau in 2 zile cel mai devreme...
Eu unul, sunt dispus sa fac un drum pana la Chisinau sa imi cumpar pistolul, mai ales daca celelalte taxe nu ar fi prea mari.... :D
Daca tot se discuta de el, putem sa ne strangem cativa sa tragem o fuga, mai ales ca cei de la UTI se lasa asteptati.... :x
Astept amatori!
cris091

Post by cris091 »

auzi uite id-ul meu de mes cris091 si vb mai multe
cris091

Post by cris091 »

sau nr de tel 0761350786
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

vasile2005ion wrote:In magazinele de arme din Chisinau, un CZ-83 se vinde cu echivalentul a 520 euro, iar in Praga am auzit ca ar fi de pana in 300 euro!
Actele cu care poti iesi din Moldova cu o astfele de arma de foc, se obtin de la Ministerul de Interne de la Chisinau in 2 zile cel mai devreme...
Eu unul, sunt dispus sa fac un drum pana la Chisinau sa imi cumpar pistolul, mai ales daca celelalte taxe nu ar fi prea mari.... :D
Daca tot se discuta de el, putem sa ne strangem cativa sa tragem o fuga, mai ales ca cei de la UTI se lasa asteptati.... :x
Astept amatori!
il cumperi cu 300 dar cheltui pe drum inca 300 cu mancare,bilete si acte...ahaaa,poate chiar mai mult,asa ca prefer sa il cumpar de aici cu 500-600 fara sa mai imi stric neuronii
RG88,Timisoara
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Domnule Radu, ve-ti avea si varianta pe nichel la CZ 83? Si la ce pret? Multumesc pt raspuns!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
tevez

Post by tevez »

Dacă tot mergi la Chişinău de ce să nu iei Fort? E verificat, e mult, mult peste medie iar despre CZ sau Grandpower
se ştiu lucruri bune dar n-are niciunul "rodajul" pe care Fortul îl are în România, fără incidente, fără dezamăgiri. :P
Asta, repet, dacă tot mergi la fraţii de peste Prut. Şi mie mi se pare mai ok să mergi să cumperi de la magazin
adus gata, fără vamă, fără rovignete, fără peripeţii. :mrgreen:
aurorauno

Post by aurorauno »

Pai motiv pentru care sa alegi Cz sau Grandpower se gaseste:ambele sunt ambidextre in detrimetrul Fortului!Dupa mine asta este marea buba a Fortului,din punctul meu de vedere,ca stangaci.Si atarna enorm de mult in balanta...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tdalin

Post by tdalin »

Dar mai aduc aceste arme o data? :evil: Parcă era pe la sfârşitul lui Martie sau am înţeles eu greşit. :?
Sau poate am înţeles bine dar nu au precizat anul. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
GxG

Post by GxG »

Daca am tacut putin nu inseamna ca e bine. E grav. Am deschis topicul asta din februarie si am inceput cautarile din
noiembrie si nimic ... doar promisiuni "de import". Cred ca e delasare din partea comersantilor nostri nationali.
Peste tot in lume in perioada de criza cresc rata infractiunilor si vanzarile de armament, la noi... nici macar atat.
Adrian_is

Post by Adrian_is »

GxG wrote:Daca am tacut putin nu inseamna ca e bine. E grav. Am deschis topicul asta din februarie si am inceput cautarile din
noiembrie si nimic ... doar promisiuni "de import". Cred ca e delasare din partea comersantilor nostri nationali.
Peste tot in lume in perioada de criza cresc rata infractiunilor si vanzarile de armament, la noi... nici macar atat.
Salut! N-auzi ca trebuie sa apara la inceputul lui mai?? Hai sa le mai dam o sansa, ca sunt baieti buni si firma e kalumea, nu depinde de ei momentul in care intra armele in tara. Ne-au promis ca ne anunta imediat, mai asteptam putin! Inca putina rabdare! :wink:
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Post Reply