Hai, sa lasam tziganeala la o parte si sa ne aducem aminte ca sintem pe un forum de arme, vanatoare, pescuit etc.
Deci, Domnule Radu, cand apar minunile alea de CZ ? Dar piese de schimb, ca am fi si noi interesati de niste arcuri recuperatoare, se pare ca se potrivesc la Fort-urile noastre.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
care era subiectu? parca cz 83 9mm rubber? da o arma intradevar buna,am avut ocazia sa o tin in mana,vreau sa spun ca mi-a facut o placere deosebita si deosebit de bine finisata,nu ca pistolasul nostru carpati.
In magazinele de arme din Chisinau, un CZ-83 se vinde cu echivalentul a 520 euro, iar in Praga am auzit ca ar fi de pana in 300 euro!
Actele cu care poti iesi din Moldova cu o astfele de arma de foc, se obtin de la Ministerul de Interne de la Chisinau in 2 zile cel mai devreme...
Eu unul, sunt dispus sa fac un drum pana la Chisinau sa imi cumpar pistolul, mai ales daca celelalte taxe nu ar fi prea mari....
Daca tot se discuta de el, putem sa ne strangem cativa sa tragem o fuga, mai ales ca cei de la UTI se lasa asteptati....
Astept amatori!
vasile2005ion wrote:In magazinele de arme din Chisinau, un CZ-83 se vinde cu echivalentul a 520 euro, iar in Praga am auzit ca ar fi de pana in 300 euro!
Actele cu care poti iesi din Moldova cu o astfele de arma de foc, se obtin de la Ministerul de Interne de la Chisinau in 2 zile cel mai devreme...
Eu unul, sunt dispus sa fac un drum pana la Chisinau sa imi cumpar pistolul, mai ales daca celelalte taxe nu ar fi prea mari....
Daca tot se discuta de el, putem sa ne strangem cativa sa tragem o fuga, mai ales ca cei de la UTI se lasa asteptati....
Astept amatori!
il cumperi cu 300 dar cheltui pe drum inca 300 cu mancare,bilete si acte...ahaaa,poate chiar mai mult,asa ca prefer sa il cumpar de aici cu 500-600 fara sa mai imi stric neuronii
Dacă tot mergi la Chişinău de ce să nu iei Fort? E verificat, e mult, mult peste medie iar despre CZ sau Grandpower
se ştiu lucruri bune dar n-are niciunul "rodajul" pe care Fortul îl are în România, fără incidente, fără dezamăgiri.
Asta, repet, dacă tot mergi la fraţii de peste Prut. Şi mie mi se pare mai ok să mergi să cumperi de la magazin
adus gata, fără vamă, fără rovignete, fără peripeţii.
Pai motiv pentru care sa alegi Cz sau Grandpower se gaseste:ambele sunt ambidextre in detrimetrul Fortului!Dupa mine asta este marea buba a Fortului,din punctul meu de vedere,ca stangaci.Si atarna enorm de mult in balanta...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Daca am tacut putin nu inseamna ca e bine. E grav. Am deschis topicul asta din februarie si am inceput cautarile din
noiembrie si nimic ... doar promisiuni "de import". Cred ca e delasare din partea comersantilor nostri nationali.
Peste tot in lume in perioada de criza cresc rata infractiunilor si vanzarile de armament, la noi... nici macar atat.
GxG wrote:Daca am tacut putin nu inseamna ca e bine. E grav. Am deschis topicul asta din februarie si am inceput cautarile din
noiembrie si nimic ... doar promisiuni "de import". Cred ca e delasare din partea comersantilor nostri nationali.
Peste tot in lume in perioada de criza cresc rata infractiunilor si vanzarile de armament, la noi... nici macar atat.
Salut! N-auzi ca trebuie sa apara la inceputul lui mai?? Hai sa le mai dam o sansa, ca sunt baieti buni si firma e kalumea, nu depinde de ei momentul in care intra armele in tara. Ne-au promis ca ne anunta imediat, mai asteptam putin! Inca putina rabdare!