Vine ,vine poooooligonul !!!!!!!!!!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Re: Vine ,vine poooooligonul !!!!!!!!!!

Post by Emanuel »

@ Barbarosa:

De acord cu "sustinerea" ta patimasa pentru Tanfoglio, dar pana la un punct:
De ce nu precizeaza clar producatorul "A NU SE UTILIZA DECAT MUNITIA XXX, ALTFEL NU GARANTAM BUNA FUNCTIONARE ETC, ETC" ?
Tu ai primit e-mail de la ei abia dupa ce i-ai intrebat, iar ei au spus ca au probat-o cu PG, ca doar de-astea au ei prin zona.
Ce vina am eu ca la noi se gaseste si alt tip de munitie, NEFIIND AVERTIZAT IN PREALABIL SA NU UTILIZEZ ALTCEVA ? :shock:
Si uite asa ajungi la armurier ca sa scoti bila de pe teava ...
:evil: :twisted: :evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:
BARTHY 2 wrote:eu prefer sa folosesc munitie de 40 de jouli dar care stiu sigur ca se duce unde o trimit decat una de 70 de jouli care trimite bila dupa tigari la floraria de dupa colt.
si cu siguranta ajung 40 de jouli ca sa-l faca pe impricinat sa se tina cu mana de "buba" pana ma tirez eu :lol:
Şi eventual să n-aibă blocaje, să reîncarce, nu?
daca primul proiectil si-a atins tinta chiar nu te mai deranjaza asa tare daca ai un blocaj. daca esti obisnuit cu arma si esti iute de mana elimin repede deficienta iar in timpul asta tinta este in stand-by ( socat de vederea armei, de zgomot, de durere/usturime, etc. ); de aia este bine sa exersezi periodic in poligon. repetitia este mama intelepciunii. niciodata nu vei gasi o arma care sa functioneze perfect non-stop.
chiar este mai important aspectul cu precizia. PG-ul daca vireaza dupa iesirea din teava cu ce te incalzeste ca scoate 70 de jouli?
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
hedone

Post by hedone »

Treaba e cat se poate de clara. Useless. Daca carecumva, nu se stie cum, dispare tipul acela de munitie de pe piata, sufli-n teava, vorba romanului. In rest, toate pistoalele de pe piata, functioneaza cu toate tipurile de munitie. Ok, uneori se blocheaza sau nu rearmeaza, dar rar si este din vina munitiei, fiind inconstanta cantitatea de pulbere din cartus.
Am gresit cu ceva? :)
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Emanuel

Post by Emanuel »

Ca existi ?!

:roll:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
dcrist

Post by dcrist »

BARTHY 2 wrote:
tevez wrote:
BARTHY 2 wrote:eu prefer sa folosesc munitie de 40 de jouli dar care stiu sigur ca se duce unde o trimit decat una de 70 de jouli care trimite bila dupa tigari la floraria de dupa colt.
si cu siguranta ajung 40 de jouli ca sa-l faca pe impricinat sa se tina cu mana de "buba" pana ma tirez eu :lol:
Şi eventual să n-aibă blocaje, să reîncarce, nu?
daca primul proiectil si-a atins tinta chiar nu te mai deranjaza asa tare daca ai un blocaj..... de aia este bine sa exersezi periodic in poligon. repetitia este mama intelepciunii. niciodata nu vei gasi o arma care sa functioneze perfect non-stop.
A mea nu a dat chifla nici o data si cred ca nici a lui Haiosul, cind o sa inceapa sa dea o vind fara nci un regret dar pina acum la ~1000 cartuse trase nu a avut nici un incident :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Un mic update... in weekend nu va mai fi poligon ci o intalnire de nivel inalt intre doua cluburi de profil auto aparare si nu numai. Cine e interesat poate sa imi de-a un pm si va voi comunica ora si locatia. In principiu sambata va fi data, locatia si ora va fi comunicata ulterior.
cristib

Post by cristib »

BARTHY 2 wrote: repetitia este mama intelepciunii.
Repetitia e mama invatarii! Prevederea e mama intelepciunii. Cred ca in domeniul autoapararii intelepciunea e primordiala. Stai linistit, nu e nici o critica. ai tras destule cartuse cu RG-ul incat sa-ti capeti respectul! :D
haiosu

Post by haiosu »

Barbarosa wrote: Haiosu poate sa se exprime cat vrea ca oricum il doare la "bascheti" ca are ditamai trancanu' si trage cu el in voie nu ca noi cu gume, dar las' ca vine si timpu' nostru :oops: .
Oricum abia astept poligonul urmator si poate ma lipesc si eu de un pistol cu glont ceva sa simt ca ma joc.
culmea este ca -din motive obiective- nu am tras in voie cu el, ba chiar as putea spune ca nu am tras de cand il am :cry:
si sa stii ca te puteai lipi si la poligonul asta. au fost 2: cz si beretta :wink:
poate data viitoare :idea:
haiosu

Post by haiosu »

Emanuel wrote:@ Barbarosa:

De acord cu "sustinerea" ta patimasa pentru Tanfoglio, dar pana la un punct:
De ce nu precizeaza clar producatorul "A NU SE UTILIZA DECAT MUNITIA XXX, ALTFEL NU GARANTAM BUNA FUNCTIONARE ETC, ETC" ?
Tu ai primit e-mail de la ei abia dupa ce i-ai intrebat, iar ei au spus ca au probat-o cu PG, ca doar de-astea au ei prin zona.
Ce vina am eu ca la noi se gaseste si alt tip de munitie, NEFIIND AVERTIZAT IN PREALABIL SA NU UTILIZEZ ALTCEVA ? :shock:
Si uite asa ajungi la armurier ca sa scoti bila de pe teava ...
:evil: :twisted: :evil:
de acord cu emanuel. de aia as recomanda "lasarea la vatra" a pistoalelor tanfoglio. mers la armurier si cerut banii inapoi... parerea mea! 8)
haiosu

Post by haiosu »

dcrist wrote:A mea nu a dat chifla nici o data si cred ca nici a lui Haiosul, cind o sa inceapa sa dea o vind fara nci un regret dar pina acum la ~1000 cartuse trase nu a avut nici un incident :wink:
pana acuma nu a avut incidente. si s-au tras cam 300 de cartuse.
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Ma neica', apar CZ-uri printre noi. Un poligon nu mai bagam si noi? Un test, o comparatie, ceva?
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
tevez

Post by tevez »

Barbarosa wrote:Ma neica', apar CZ-uri printre noi. Un poligon nu mai bagam si noi? Un test, o comparatie, ceva?
Că bine zici!
Alezandru

Post by Alezandru »

Salut,
Cum ramane cu poligonul? se organizeaza ceva? sambata viitoare? la Joita daca se poate. Sa stiu daca mai cumpar ceva munitie saptamana asta :D .
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Alezandru wrote:Salut,
Cum ramane cu poligonul? se organizeaza ceva? sambata viitoare? la Joita daca se poate. Sa stiu daca mai cumpar ceva munitie saptamana asta :D .
ar fi cazul sa te grabesti cu cumparatul munitiei. la gara nu cred sa mai fie mai mult de o cutie.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply