haiosu wrote:prima mea iubire a fost "glontul" de cauciuc, asa ca...
in al 2-lea rand, atata timp cat tanfoglio are probleme de genul acela...pt mine nu e pistol ci o chestie inutila. la fel si wasp. se cheama arme de autoaparare?!? pai atunci ar trebui sa se comporte ca atare. pt altceva va lasa misubagsisu sau andueu sa trageti cu airsoft sau eu cu ac-uri.
Am inteles. Haiosu' are ceva cu Tanfoglio. Ce probleme are pistolul asta, asa de mari ca eu nu le-am sesizat, inca

. Singura problema din punctul meu de vedere este (si imi cer scuze ca ma repet a mia oara) folosirea altor cartuse (ex:UAG) decat cele recomandate de producator, pentru ca bilele sunt mult prea tari pentru sicanele de pe teava, nu trec prin acestea (atat pentru ca este bila tare cat si pentru ca exista posibilitatea sa fie incarcatura prea mica) si rezulta blocarea bilei care apoi se scoate cu dificultate. Daca bila nu iese de pe teava si apuca sa se adune presiune suficienta rezulta spargerea unei componente mecanice a pistolului, sare siguranta de pe teava, etc, dar n-am auzit sa se fi ranit cineva pentru ca pistolul crapa pe interior, apoi devine inutilizabil si teava nu mai culiseaza pana la capat. In afara acesui incident neplacut, dar datorat folosirii altor cartuse decat cele recomandate, nu cunosc alta problema. Si chiar nu inteleg de ce sa folosesti alta munitie atat timp cat Pobjeda are rezultate f bune chiar in comparatie cu anumite Snail (exceptie Moldova).
Atasez mai jos raspunsul celor de la Tanfoglio, Italia:
"Dear Mr. Barbarosa,
we received your message and we thank you.
The FT 22 T model is tested only with the Pobjeda ammunitions
because we don't have available any other brand of ammunitions
in cal. 10x22 T in Italy so we don't know what kind of
differences there are between the UAG bullets and the PG ones.
If these ammunitions have less pressure than the Pobjeda ones
you have to decrease the recoil spring force while if they have
a higher pressure the pistol has to work without problem.
Best regards
Customers Service
FRATELLI TANFOGLIO S.N.C.
Via Valtrompia 39/41
25063 Gardone Val Trompia (BS) - Italy
Tel: +39 030 8910361 begin_of_the_skype_highlighting +39 030 8910361 end_of_the_skype_highlighting | Fax +39 030 8910183
www.tanfoglio.it"

Happy?