Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

macarici

Re: Tanfoglio 10*22

Post by macarici »

BARTHY 2 wrote: la poligon aduci tu munitie ? :wink:
Dupa buget,coane Fanica! :wink:
La cat costa poligonu"....!
Image
tdalin

Post by tdalin »

poate si niste filmulete
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

macarici wrote:
BARTHY 2 wrote: la poligon aduci tu munitie ? :wink:
Dupa buget,coane Fanica! :wink:
La cat costa poligonu"....!
nu trebuie multa. doua, trei bucati sa traga si "italianu" ca pe vremuri.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Treaba cu hala e valabila, e gratis, si e pentru oameni de calitate.Trebuie sa vedem care e mai buna, ca doar pentru noi consumatorii vedem asta si apoi impartasim tuturor fara secrete cum ar trebui intr-o societate civilizata.
ukmmar

Post by ukmmar »

Cumparat si probat Tanfoglio FT10x22.Tras cu el si probat in fel si chip.Nu se blocheaza si in vreme ce am tras vreo 38 de focuri nu a facut nazuri nici la tragere rapida de 13 bucati cite sint in incarcator.Ca precizie cred ca depinde si de tragator.Eu am pus pe o coala de A4 10 bile din 13 din un incarcator la distanta de 7 metri la care am auzit ca se considera a fi maximum pentru autoaparare.De la 5 metri am gaurit un burlan vechi in 3 locuri.Face semn si pe partea cealalta dar nu iese din el.Acum astept sa vina si CZ 83.Partea proasta este ca la CZ 83 cologi ce au fost in capitala au aflat de la UTI ca nu vor mai aduce ca au otelul foarte vulnerabil la rugina si daca nu este curatat des chiar intre trageri apar pete pe el.Tot din diverse surse au aflat ca nici la Arrow nu vor veni curind CZ83.
Am sa fac curind si niste poze.PS.
Magnetul de la un difuzor se lipeste de toate piesele ce le scoti la demontare la curatare.Am tras 3 feluri de munitie, Pobeda rosu, Pobeda cutie plastic alba si Stop Power verde. Ultima nu e de luat in seama.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
danezu

Post by danezu »

Cat a costat? Daca este secret,te rog da-mi un PM :D

Bafta si sa-l stapanesti sanatos!
Walter PP 10x22T - BLACK
ukmmar

Post by ukmmar »

danezu wrote:Cat a costat? Daca este secret,te rog da-mi un PM :D

Bafta si sa-l stapanesti sanatos!
Multam fain!
Pretul nu este secret.
1400 lei plus benzina dus intors Cluj-Napoca-Bucuresti.Cum am rezolvat si alte probleme se impart costurile si mi-au ajuns banii si de ceva munitie.Apropos sa stiti ca nu reincarca la blank sau gaz!Trebuie sa ii dai cu manual.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

:lol: :lol: :lol: :lol: Sigur l-ai luat din Bucuresti? Si timp de bere nu aveai :lol: :lol: :lol: ca tot promisesem ca iti fac cinste cu o lada :lol: :lol: :lol: Si blankuri si gaz de unde si pentru ce le luasei? Ca din cate stiu eu cand vrei sa iti iei un pistol cu bila nu cumperi si alta munitie.. doar asa de incercare :lol: :lol: :lol:
Last edited by Angel_Of_Light on Wed Mar 10, 2010 5:09 pm, edited 1 time in total.
hedone

Post by hedone »

blank sau gaz 10x22?
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
eugend

Post by eugend »

ai incercat sa-l cureti? ai desfacut si teava? eu l-am desfacut dar teava nu.
ukmmar

Post by ukmmar »

eugend wrote:ai incercat sa-l cureti? ai desfacut si teava? eu l-am desfacut dar teava nu.
M-am chinuit ca hotii de cai.La inceput nu se desfacea nici cum.Am luat cartea-manual.S-a desfacut.Am scos partea de sus dar mai departe nu am mers.L-am curatat cu putoarea aia de nedescris de balistol.Cred ca am lasat cam mult pe el si cred ca ar trebui sa il desfasc sa il mai sterg.Nu stiu daca teava se desface oricum e batuta in cuie acolo.Culmea ca l-au desfacut si la politie si vroiau sa il desfaca mai mult si eu le-am aratat cartea sa vada ca iese din garantie daca desfac mai multe parti din el.Ce m-a enervat cel mai tare este ca nu am tras eu primul cu el.Au tras la politie 5 bucati.Am coborit intr-o camera de serviciu a lor unde se aduna sectoristii sau ceva de genul asta un fel de sala cu multe mese si au tras ei in cutii goale de oarece aparate ce le primisera ei.Eu daca tot am vazut asta le-am spus sa traga intr-o carte ceva sa vad si testul asta ce l-am vazut aici pe forum dar ziceau ca nu au nici o carte acolo.Dupa aia mi-am dat seama de cererea mea absurda.Ei insa au preluat ideea ca metoda de testare si comparatie.
crys78

Post by crys78 »

De unde l-ai luat din Bucuresti?Pune te rog si niste poze detaliate!
Fort 17R cal 9mm P.A
Emanuel

Post by Emanuel »

Angel_Of_Light wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Sigur l-ai luat din Bucuresti? Si timp de bere nu aveai :lol: :lol: :lol: ca tot promisesem ca iti fac cinste cu o lada :lol: :lol: :lol: Si blankuri si gaz de unde si pentru ce le luasei? Ca din cate stiu eu cand vrei sa iti iei un pistol cu bila nu cumperi si alta munitie.. doar asa de incercare :lol: :lol: :lol:
Bah, da' chiar estetzi fut...ere ! :twisted:
hedone wrote:blank sau gaz 10x22?
Ia uite-l si pe asta - bai, da' mai lasati omu' dreaq' ... astaaa, in pace ! :mrgreen:

:twisted: :evil: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Mie unu imi vine sa rad mai ales la cei care cred ce prostii debiteaza... :lol: :lol: :lol: :lol: Sa-si faca o poza cu arma... sa ne clatim si noi ochii cu frumusetea de pistol! Deci? hai sa il vedem si noi, ne pui o poza dar cu tine in ea ? :lol: :lol: :lol: Si promit sa pun si eu una dupa aceea 8)
hedone

Post by hedone »

cu tine? In toata splendoarea ta? :shock: :shock: :shock:

:mrgreen:
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Post Reply