Tanfoglio 10*22
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Tanfoglio 10*22
nu ramane blocat. functioneaza bine.am incercat sa-l dezmembrez ca sa il curat si nu reusesc sa fac sa-i sara o siguranta care sa opreste in camera cartusului unde are o fanta speciala pe partea dreapta a pistolului.dar in seara asta nu ma las.azi am tras trei cartuse de la 15 pasi in aceiasi revista si ...... surpriza ........toate s-au dus in coltul treapta sus la cca 20 cm de revista insa grupate cam la 1 cm ceia ce cred eu ca e f bine ca am sa stiu cum trebuie sa trag de la distanta.am tras intr-o usa din lemn de brad in care a intrat bila cam 5mm.bilele nu le-am mai gasit.cam asta poate al meu tanfoglio si cred ca este suficient.
Apropo "manualul de utilizare" e si in alta limba decat in engleza? Astia de unde l-am luat nu aveau decat asa si nici nu cred ca au avut curiozitatea sa se uite pe el...erau cam dezorientati.
ar trebui reclamati caci legea spune ca produsul trebuie insotit de certificat de garantie si calitate si instructiuni de folosire in limba romana.Coco wrote:Apropo "manualul de utilizare" e si in alta limba decat in engleza? Astia de unde l-am luat nu aveau decat asa si nici nu cred ca au avut curiozitatea sa se uite pe el...erau cam dezorientati.
nu pistolul face asta ci munitia.eugend wrote:................am tras intr-o usa din lemn de brad in care a intrat bila cam 5mm.bilele nu le-am mai gasit.cam asta poate al meu tanfoglio si cred ca este suficient.
Stiu asta, insa tinand cont de "promtitudinea" generala a autoritatilor din Romania nu m-am aruncat sa fac reclamatie pt ca exista o probabilitate foarte mare sa fie doar o pierdere de timp pt mine. Totusi mi-a sarit in ochi imediat faptul ca nu e in regula treaba , probabil nici la restul produselor nu dispun de asa ceva.. ma voi gandi zilele astea daca merita sa anunt pe cineva de treaba asta. ( In lipsa manualului macar cu informatii sa te ajute... insa nici macar atat)BARTHY 2 wrote:ar trebui reclamati caci legea spune ca produsul trebuie insotit de certificat de garantie si calitate si instructiuni de folosire in limba romana.Coco wrote:Apropo "manualul de utilizare" e si in alta limba decat in engleza? Astia de unde l-am luat nu aveau decat asa si nici nu cred ca au avut curiozitatea sa se uite pe el...erau cam dezorientati.
eu zic sa-i lasi in pace
ce mare filosofie e intr-un pistol?
si asa nu se prea gasesc de calitate - mai lasa si pe altii sa cumpere
al meu a avut manual dar in alte limbi decat ramana. nici nu prea are ce sa-ti spuna manualul.aici e chestie si de pasiune si de placerea de ai descoperi singur chichitele.mai grav este cand produsul prezinta defectiuni pe care le descoperi prea tarziu.dar in cazul asta am primit garantie asa ca am timp sa ma razgandesc daca este cazul.Coco , nu i-ai facut probe pana acum?
dar respectul fata de client unde este ? uite asa o sa ramanem in continuare un popor ingalat la c*rul europei. pe banii mei sa faca matzu ghioaga domnu' comerciant.emy wrote:eu zic sa-i lasi in pace
daca la arrow am putut sa primesc o fitzuica in romaneste tot asa pot sa o primesc de la orice magazin. e dreptul meu pe banii mei.
fara suparare !!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Musca-i de varice !

Musca-i de varice !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
-
Nimeni De Nicaieri
care suparare?BARTHY 2 wrote: fara suparare !!
,,nimeni......" cred ca ai avut dreptate cu siteul recomandat.aiurea mod de al dezmembra.sunt dezamagit.
pe cat este de fioras pistolul ,in realitate este o jucarie.mai arma este revolverul meu ,,uma lady".
Intrebare, de unde pot cumpara Tanfoglio din urmatoarele orase si cam la ce pret...Brasov...Sibiu....Bucuresti, acuma imi fac actele pentru permis si vreau sa stiu cam de cat am nevoie si unde sa merg sa il iau. Multumesc pentru ajutor.Cei de la arrow nu aduc tanfoglio???? 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
-
the fourth kind
.
Last edited by the fourth kind on Sun Mar 07, 2010 9:36 pm, edited 1 time in total.